Отговори
# 120
Добро утро и от мен!
Аз искам нещо да ви питам как мислите да гледате детето си ще спазвате ли това че до 6 месеца не трябва да се дава нито водо нито нещо друго различно от кърма или адаптирано мляко.
Лично аз съм против не може 6 месеца да не пийне глътка вода особено след ядене защото от млякото което остава неисплакнато в устата след ядене излизат гъбичка или така наречената млечица.Не е фатално но е неприятно.Аз мисля и този път да процедирам както с Дени сокчета от 3 месец после заленчуци и така.Ние сме малко по добре днес ама тази глава ме скапа направо Sad

# 121
Добро утро, мамчета. Дано събота и неделя сте си починали.
Желая ви лека, успешна и безпроблемна седмичка.  Hug

Днес се събудих с главоболие, престраших се и изпих половин парацетамолче да видим дали ще ме отпусне, ако не не знам какво да правя(((

# 122
shareez по новините казаха че днес няма да вали и го дават до 23 градуса аз мисля да ходим в парка днес Laughing

# 123
Момичета, помагайте. Пих преди час половин парацетамолче, но главата не ми минава, даже се засилва, чак ми се повръща от главоболие... не знам какво да изпия(((

# 124
да не ти е паднало кръвното изяж нещо сладко или пий кафе

# 125
  • София
Здравейте на всчки мамчета   bouquet
Относно главоболието, моята лекарка ми каза като е напечено мога да пия аналгин...
Аз и вярвам на 100%....но все пак си решавате вие..
Каза ми също така , че всяко мое заболяване или неразположение е важно да се погрижвам за него, защото в противен случай бебо страда  Tired

# 126
Dezirela, аз ще ходя на феталната морфология повечко пъти по две причини. Първо съм на години вече и второ моята аг не ми дава да правя БХС (не че ми е опряла пистолет в главата ама нали ми е лекар слушам я).

Е ако ти си на години аз какво да кажа  smile3503

На 33 ще съм като се роди бебето живот и здраве. Само с 2 по-малко от 35. Нали 35+ ги водят рискови  Simple Smile

# 127
gery_roz нямам апаратче да гопремеря, но има вероятност да са ми се сляли границите, защото ту ме боли отзад, ту отпред... но кафе не ми понася изобщо((( Най-вероятно ще изпия аналгичне, както казва Maria D пък да видим...

# 128
Гери,приятна разходка ви желая мила!При нас си вали и няма намерение да се спре вече.
Ина,ако повърнеш ще се почустваш по-добре.Поне при мен е така,когато  бях с главоболие направо ми беше черно вече пред очите,и пих един парацетамол,обаче веднага го повърнах и дали от това че повърнах ми стана по добре.
Освен това незнам дали вярвате или не ,но аз да си кажа ,че има хора с много лоши очи и точно сега всеки ви се радва дали искрено или не и е много възможно да ни урочасат.Все пак това е мое мнение не ви товаря с него,но аз съм жив пример за това ,също така и дъщеря ми.Мъжа ми както невярваше,така си промени набързо мението,когато детето светна и започна да си играе след цял ден ревове.но пак казвам това си е мое мнение..........
Вържете си по един червен конец за всеки случай Peace

# 129
  • София
Здравейте, мамчета! Седмицата започна със слънчице, дано цялата да е такава!
Добре дошли на новите мами, леко и безпроблемно бременеене ви желая!
Витамини не пия, сутрин пия цитрусов фреш и ям поне по два плода на ден, доктора каза че нямам нужда за сега от допълнителни витамини.....
Аз събота и неделя хубаво си поспах и помързелувах, преминава май гаденето......много добре се чуствам от няколко дни / да не ми е уроки /.
Нямам търпение да дойде сряда да ходя на феталната морфология при Марков .
Усмихната седмица на всички!

# 130
shareez о, аз на повръщане съм много зле, ако ще да ми е супер гадно, и с бъркане /изивнявам се за живописното описание/ не се получава... то сигурно и за това от началото на бремеността не ми се е гадило...

За уроките си права, макар че околко мен в работата не знаят, че чакам бебче...
Минлата година от Турция си взех гривнички с очички, против уроки и тях си ги нося.

# 131
  • София
Аз отдавна се каня да си вържа червен конец, защото лесто хващам уроки / ако щете ми вярвайте / и май наистина трябва да го направя най - накрая!

# 132
trixy кажи на мъжа ти да ти го върже или някой, който много те обича... за червеното конче така знам, че се прави, връзва се от някой, който ама наистина много те обича.

# 133
Здравейте и от мен мами Simple Smile
аз днес си взех изследванията и съм тъжна  Sad
анемията ми си е на лице Sad лошото е че нямам минали изследвания, за да видя дали се е влошило нещо.... аз съм си по принцип леко анемична... винаги съм си била.... но съм дарявала кръв много пъти и никога нищо не са ми казвали досега.... дано доки да не ми даде да ям дроб и пастет схтото иначе  Sick, предпочитам с хапчета... но не вярвам да постигнем много предвид факта че винаги съм си била в това положение  newsm78
Имам високо СУЕ, ама четох по форумите, че при нас е нормално такова явление.... направо не мога да се сдържа, не ме свърта... в четв. съм на доки, и не знам как да ми излезнат тези изследвания от глявата до тогава...
Говорих с майка ми за таласемия или как там се казва... ама тя каза че като малка са ме изследвали, когато припадах из нас, и е излезнала отритзателна... така че си е нормална анемия, уф нищичко няма да чета вече и да се притеснявам! #Crazy
trixy ще разказваш за Марков, а ти смяташ ли да си вземеш диск?
gery_roz уф да ти кажа не знам.... не съм имала бебе досега... но си мисля че в кърмата има достатъчно вода... предполагам с доктора ще ги нищим тези проблеми  Crazy, дано само да си имам достатъчно кърма да храня бебо... водата ще ми е най-малкия проблем! аз съм захранена сериозно, с нормална храна още 5 месец... така че.... лудия ми баща ми е дал боб с наденица и за десерт тулумбичка.... и все се смеят, че след това съм спала за пръв път нормално откакто съм се родила  Laughing
Така че.... не смятам да давам на детето си гадни и безвкусни и гнусни пюрета докато уж му дойде време за захрахване Simple Smile .... аз ще си му правя пюрета ( не че аз ям солено) и няма да го тормозя с гадории Simple Smile
а мамите с бебета, вие ли приготвяхте пюрета или сте купували?
shareez от онзи ден се каня да те питам... ти близначета ли чакаш?  bouquet
ina.gg по-добре първо пробвай с малко сладко дали ще ти стане по-добре, пък чак тогава аналгина  newsm78
Ариана то и аз не мога сега никакво месо да ям, и доки каза че е нормално, защото човека по принцип не е месояден и да не се притеснявам ако няма проблеми! ама сега ще трябва да ям Sad аааа и исках да ти кажа за луканката, че е по-добре да я избягваш, защото е сурово месо, не е минало през термична обработка  Hug
Feel_u радвам се че си по-добре сега   bouquet Hug

# 134
Здравейте, момичета! Напоследък рядко се включвам, че все още съм в сесия, но и тя е на приключване.
 Първо да кажа Добре дошли на новите мамчета! Hug

gery_roz
, аз смятам, че е нормално бебето да си пие вода още от съвсем малко. Все пак не може само на мляко. Но аз за някои въпроси дето не са ми ясни съм решила да се консултирам с педиатър  Peace

trixy, да кажеш после как е минало при Марков.

Elichka_mama, не се притеснявай за анемията, сигурна съм ,че докторът ти ще ти изготви добра диета за набавяне на желязо, но наистина ще трябва да наблегнеш на месото и то червеното.

Аз пък вчера си взех една много сладка поличка, не от магазин за бременни, но точно като за нас направена - с широк ластик на цялото коремче. В интерес на истината я продават за рокличка, но аз ще я нося като пола засега, но и като рокличка стои много сладко - ластика идва на гърдите и за коремчето става много свободно и удобно.
Иначе оня ден си купих плат и ще си шия бремелински панталон.

Общи условия

Активация на акаунт