Отговори
# 195
Здравеите момичета!
Ето че след трудно преживяния аборт през Септември 2007, пак съм бременна и чакам моето бебче на 28 Октомври. Много съм щастлива и вече нямам търпение. Дано само този път всичко да е наред.
 preggo

# 196
Здравейте мацки.
Само да уточня за полата на Сев, че ако видите Сев, съвсем няма да решите, че е бременна  Grinning
За корема - да личи ми и ако предния път ви пролича в 4 месец, то сега ми личи от втория  Crazy
Гери - аз бях от лудите мами, дето си караха детето само на кърма до 6 месец - но пък бих казала, че най - сериозното му боледуване беше три дена температура, докато избият зъбчета и дано така да продължи  Praynig За пюретата аз си му ги правех. Веднъж се опитах да му дам готово и баща ми се беше видял в чудо, щото детето не беше яло от сутринда, докато се прибрах  Joy
Анджи за мен твойто доки е лудо за връзване  #Cussing out Как ще те убеждава за нещо, което е силно рисково, без да е видяла всички предходни изследвания. На твое място бих я сменила  Peace

# 197
Манана аз не казвам че са луди майките дето дават само кърма това си е мое мнение аз не съм карала Дени на сила да пие вода само ако иска.Така че не ме разбирайте погрешно Simple Smile Дени също не е боледувал докато тръгна на ясла обаче там вече няма спасение GrinningАз кърмих 6 месеца а после имах замръзена кърма за още 1

# 198
Гери не ми се връзвай - аз така си приказвам, щото наистина много хора ме обявяваха за луда и че едва ли не съм мъчила горкото дете. Така или иначе тук има кърмачески форум с две много прекрасни модераторки - Бу и Хедра и с много полезна информация  Hug
Всяка мама има право на личен избор и всяка от нас ще почувства кое е най- добро за бебето й.
Но бих искала да Ви посъветвам, ако желаете да кърмите бебетата си да се поинтересувате в болницата, в която раждате, дали акушерките са отзивчиви в това отношение и да обясняват как става засукването, защото това е много важно.

# 199
А пък на мен не ми личи... може би съвсеееем мъничко, но ако не знаете, изобщо няма да предположите, че съм бременна Simple Smile

# 200
babulq, добре дошла и бъди сигурна, че всичко ще е наред! Аз също съм с неуспех от септември 2007, но сега се чувствам добре.
БХС се прави при навършени 15 г.с. до 19 г.с. включително. Резулатите дават оценка на риска чрез сравняване на вашите данни с компютърна база данни. Т. е. това е вероятност, а не диагностика.
Въпреки това аз ще си направя това изследване, макар докторите да казват, че понякога дава грешно положителни резултати. Но амниоцентеза не мисля да правя, твърде голям е риска.
Има ли някоя от вас на терапия за имунологични проблеми - Intralipid, Aspirin Protect, Imunovenin?

# 201
  • Варна
Аз съм на Имуновенин.

# 202
Ееееееее,днес аз ли съм най-ранобудна?Нищо аз да се запиша ,че днес най накрая пекна слънчице и ще се възползваме newsm68 smile3521
Айде като се върнем за обедния сън ще ви видя кой станал,кой още спи smile3533 smile3534

# 203
Добро утро, мамчета.

kali_k 
  аз съм на aspirin protect  по 50 mg всяка вечер от поне 8 месеца. След предната ми неуспешна бременност доки каза да пия всеки ден аспиринче, за да се предпазя от съсиреци и не знам си още какво си на плацентата при последваща бременност и сега до следващия преглед все още го пия, да видим какво ще каже след него.
ПуканкаZ ти да видиш моя корем... днес се опитах да се навра в едни дънки дето преди 3 седмици ми ставаха, а сега,  #Crazy няма напъхване... при мен е лошо, че качвам на бедра много и... ще съм едно ходещо буре Shocked

# 204
Добро утро, момичета!

Анджи, мила, ако се притесняваш (а то е разбираемо) отиди при друг лекар за консултация, ела даже в София, ако мислиш, че ще  намериш тук по-добър лекар. Това е нещо много важно и трябва да си сигурна преди да направиш или не направиш нещо. Надявам се наистина скоро да се включиш с добри новини  Hug Hug Hug

нинка_маслинка, радвам се, че всичко с бебо е наред. Ти в коя седмица си сега?

Пуканка и мойто коремче личи вече, даже вчера един колега ми загледа корема, ама нищо не каза. Опасявам се, че скоро ще започнат да ме разпитват.

манана
- вече започва да ми личи коремчето, пък и гърдите ми какви са станали  bombs Оня ден си взех сутиен с чашка Д.

babulq, Добре дошла сред нас и искрено ти пожелавам този път всички да мине безпроблемно  Hug

shareez, хайде бягайте на разходка щом вече е хубаво времето при вас.. И тук вече е много приятно и ми се щеше да не ми се налага да стоя по цял ден в офиса.

Момичета, имам едно въпросче. По принцип си пия ФК сутрин преди да изляза, ама днес не можах да си спомня дали съм я изпила. Според вас трябва ли да изпия едно хапченце или по-добре да пропусна, т.е. кое е по-зле: да изпия 2 за деня или да не изпия нито едно?

# 205
Пловдивскоите мами да кажат точно за кога да им пусна анкета - за тази събота и неделя ли?

# 206
  • София
Добро утро:)
Така ми се спеше днес, но имам работа с клиенти, която контролирам по нета и телефона. Какво да се прави.

Ина, не се притеснявай за бедрата. Аз както казах съм увеличила размера на панталоните с един номер, но явно от разширяването на таза, защото всъщност съм 1кг по-малко. Майка ме успокоява, че е качила към 20-22кг и почти веднага след раждането ги е свалила и пак си е носила момичешките дрехи. Важното е бебетата да са здрави, а килограмите са нещо поправимо.

Сев, аз бих пила още едно. ФК не се натрупва и няма опасност от предозиране. Аз така една седмица бях и на ФК и на Центрум Матерна в която също има. Доки каза да спра витамините.

# 207
mylili  то килцата, явно че ще се качат и ще понатрупаме, по-скоро ме притеснява, че нямам какво да нося, сега както изведнъж се позатопля, а нямам време по магазините да обиколя  Confused

Severinka и аз мисля, че няма да ти навреди ако изпиеш още една таблетка ФК.

# 208
Ехо, привет момичета,
Сев пийни още едно хапченце Peace ФК не се натрупва в организма и поздравления за поличката-рокличка - много е сладка Hug
Добре дошли на новите мамчета!  bouquet

# 209
Ами аз съм в 13 г.с и на 24 април съм на първи изследвания.Преместете ми термина за 14 октомври и и е първа бременност.Да срещата на Пловдивските мами е за тази събота и неделя.Купих си крем за стрии на Виши , някой да го ползва и доволен ли е.

Общи условия

Активация на акаунт