Отговори
# 210
Момичета, ето нещо интересно, което открих в форума Майки (бъдещи и настоящи)

Уважаеми бъдещи родители,

Заповядайте на 13.04.2008 г. в „Еспресо бар”, ЦУМ, етаж 2, на първата по рода си среща за разясняване правата на бременните жени. Ще получите информационната брошура за правата на здравноосигурените бъдещи майки „Аз ще ставам майка”, която съдържа данни за прегледите и изследванията, които са заплатени от НЗОК по програмата „Майчино здравеопазване”; периодите, през които те трябва да бъдат правени; допълнителните изследвания и процедури, покрити от НЗОК в случай на рискова бременност и/или усложнения и др.
Безплатно ще се раздава и дневник – календара за здравословна бременност „Ние чакаме бебе”, който представя систематизирано и достъпно информация за 40-те гестационни седмици на бременността.
Ще имате възможност да се консултирате със специалисти от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), юристи и лекари.

Срещата ще протече в неформална обстановка, на сладки приказки и сладки хапки, в която всеки желаещ ще може да задава директно въпросите си към нашите гости.

Инициативата се провежда в рамките на кампанията „Ние чакаме бебе”, проект „Печелиш и помагаш” на българската букмейкърска къща „Еврофутбол”
.

П.П. Срещата ще се проведе от 12 до 14 ч.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 11:11 от Severinka

# 211
Sev, това звучи интересно, но от колко часа е? Или се провежда цял ден? Не мога да си представя тълпата, която би се струпала в ЦУМ.

# 212
Ами, това е всичко, което имаше като информация, ама мога да попитам за час, пък да видим дали ще ми отговори някой  Wink

# 213
Срещата ще се проведе от 12 до 14 ч.

# 214
Направо да се организираме и заедно да отидем.

# 215
Аз бих отишла с удоволствие, но вероятно ще мога към 13 ч да дойда

# 216
  • София
Аз наистина си мисля, че една такава пола като на Сев е много по-удачен вариант за нас отколкото панталони, защото хем лятото ще ни е прохладно, хем ластичната материя ще се нагажда според формите ни.
Аз в момента дори незнам дрехите дали ми стават, че не съм излизала скоро, но за утре за прегледа имам резервен вариант-един панталон, който ми беше доста широк преди и направо ми падаше.

# 217
  Добро утро и от мен!!!
И аз мисля да се пробвам да стигна за това събиране в ЦУМ в неделя.Дано и времето да е хубаво та да го съчетаем и с една хубава разходка.

# 218
  • София
Здравейте, мамчета!
Severinka, предложението за срещата е много интересно, аз ще я посетя със сигурност!
Приятен ден от мен за сега, после пак ще пиша!

# 219
Здравейтееееееееееееее, аз докато ви прочета колко сте активни Simple Smile
Andjy според мен по-добре си направи БХС и ФМ и чак тогава ако има проблем амниоцентеза ... не давай да те дупчат ей така Sad
Сев много е сладка поличко-рокличкатаааа Simple Smile да отидеш до магазина и да поискаш процент от печалбата, задето го рекламираш Simple Smile аз ще ходя да го разгледам, дано си харесам нещичко Simple Smile Сев и аз съм станала памела андерсън  Laughing, а иначе мамите казваха че няма как да се предозира ФК, защото била водоразтворима и излишното количество ще го изпишкаш Simple Smile така че си пиини... аз онзи ден май 3 изпих докато се чудих дали съм пила Simple Smile хахахах
sunny_77 добре дошла Simple Smile   bouquet
SvetlI_81 не е задължително БХС... аз съм на почти 25 и нямам намерение да си блъскам главата с глупости... моя доктор също рече и отсече да не ходя! аз ще си ходя само на ФМ
ПуканкаZ моя корем доста си личи след като съм папкала... сутрин нямам толкова, и няколко часа след обяд ми поспада  Embarassed ама е почнал да си се оформя... аз съм вече средата на 15 г.с.  #Crazy лелелелелелеле кога стана толкова? даже съм изпуснала кога съм влезнала в 4 месец  Laughing
babulq Честито Simple Smile Пожелавам ти всичко да е ок и октомври едно сладко здраво бебче   bouquet
gery_roz стана ми интересно за замразената кърма... може ли така?  ако имаш повече да си замразиш за после? и дали е също толкова полезна след замразяване?  newsm78 ааау замислям се, че сега всичко са ни бели кахъри, а като се роди бебо ще се видим в приключение  Crazy #Crazy

Ееееееее аз май няма да мога да отида на тази срещаааа Sad много съм нещастна с това учене Sad ще може ли някоя мама да ми гепи информационната брошура?? Нали с 8Eos8 се разбрахме че ще дава календар поне няма да ме е яд за него   bouquet

# 220
Здравейте момичета! ina.gg благодаря за поздрава.
Напоследък  не мога често да пиша ,но ви чета с удоволствие,вие сте хората ,на които не им доскучават прикавки за кремове против стрии,напълняване,изследвания.
Поличката на Сев е супер ,но тя е толкова финна и грацилна ,че съм сигурна ,че всичко би и стояло добре!За по пълничките е по-трудно .На мен все още ми стават дрехите,но коремчето ми расте и започнах да си откопчавам копчето на дънките.
По рецепта от нашия форум си купих масло от гроздови семки ,но прочетох на листовката ,че това от пшеничен зародиш е по-добро за тази цел.Някой пробва ли го?

# 221
Аз първия път се мажех с обикновенно българко бадемово олио и нямам нито една стрия.Ако го намеря пак ще си го купя,много съм доволна.
А да ви кажа на мен доктора вече ми каза да спирам фолиевата киселина,ама витамини никакви не взимам.Първия път пиех Матерна,но много ми се гадеше от нея,а толкова много плодове изядох през цялата бременност,че свекърва ми се чудеше откъде се пръкна това бебе 4кг,като съм го хранела само с плодове JoyСега много се чудя дали да пия някакви витамини.

# 222
Мими, зариби ме с този IQ тест! А днес бях седнала да си ровя материали за дипломната работа.... Попълних го де, малко ми доскуча 60 въпроса, който са подобни един с друг през няколко, ама е лекичък и незатормозяващ  Hug Някой знае ли колко е максумумът на това чудо, че да се ориентирам къде съм newsm78 Барем се пиша поне средно ЕнтИлигентна  hahaha

# 223
Еееееее наспинкали сте се вече,а?
Моя лекар каза,че нямам нужда от допълнителни витамини(и без това съм си доста закръглена),достатъчно е че сега се хапват много плодове и зеленчуци.
 welcomeна новите мамчета ,наистина станахме здрава групичка а?Но няма лошо newsm51 smile3525
При нас днес времето е направо разкошно  Nature Sun With Face  Nature Sunny,и познайте къде отиваме като се наспи Велинка калинка? 1swing
Хайде приятна разходка на тия които отиват към парковете,а на тия които ще бачкат лека работа и не се пртоварвайте много много  love001

# 224
Здравейте Simple Smile Аз станах днес в 11ч.  Embarassed срам ме е ама ми се спи много. Преди малко благополучно стигнах и в офиса Wink Утре отивам да ми вземат кръв за иследвания. Незнайно защо ми е ужасно притеснено Sad Внушавам си, че нещо няма да е наред. Голяма съм патка, ама такава си ми е природата.

Общи условия

Активация на акаунт