Отговори
# 225
Лелеееее, много умна излезнах Simple Smile хахахахахахаха 146, учудих себе си  Crazy
Nikozi аз съм с един на Дева, ама онзи ден в аптеката видях друг пак срещу стрии на дева и той май е с пшеничен зародиш, аз те зи дни ще си купувам пак, че изразходих тубичката.... аз понеже се мажа малко по-рядко  Embarassed слагам по много  Whistling
sunny_77 ама ако ядеш пак много плодове недей да пиеш витамини... виж сайта които някой беше пуснал за необходимия прием... съжалявам но забравих коя мама го беше пуснала  newsm78 ooooh!
feel_u не знам за макс, ама ако си над 130 си явно си доста над средно ЕнтИлигентна  Joy hahaha ама щом питаш за макс, сигурно си над 160-170  Laughing

# 226
Мими, зариби ме с този IQ тест! А днес бях седнала да си ровя материали за дипломната работа.... Попълних го де, малко ми доскуча 60 въпроса, който са подобни един с друг през няколко, ама е лекичък и незатормозяващ  Hug Някой знае ли колко е максумумът на това чудо, че да се ориентирам къде съм newsm78 Барем се пиша поне средно ЕнтИлигентна  hahaha

Максимума е 160 точки. Над 130 се брои за много висок интелект Simple Smile Някой ще сподели ли колко изкара Simple Smile Аз имам 132  Embarassed Мама умна ме родила  smile3534

# 227
Здравейте Simple Smile Аз станах днес в 11ч.  Embarassed срам ме е ама ми се спи много. Преди малко благополучно стигнах и в офиса Wink Утре отивам да ми вземат кръв за иследвания. Незнайно защо ми е ужасно притеснено Sad Внушавам си, че нещо няма да е наред. Голяма съм патка, ама такава си ми е природата.

Я стига си си внушавала... Ако така си мислиши здрава да си, ще си докараш нещо!
Знаете ли, че здравните работници са най-големите хипохондрици? Особено докато учат, "разболяват" се често от рак, туберколоза, мислят си, че ще всеки момент ще получат инфаркт, инсулт и т.н.  Grinning
Мисля, че на второ място трябва да поставим нас, мамите от форумите, които колкото повече информация събират в главите си, толкова повече се опасяват за децата си, за себе си, за неродените си бебета, за близките си...... Като възникне нещо ново, първо питаме във форума, после лекаря си. Едно е, че сме загубили доверие на лекарите, друго е, че /най-вече/ този форум се е превърнал в институция.

Ама добре, че не ни се случват всичките притеснения и опасения, които имаме, че ще се затрием като нация  Mr. Green

# 228
feel_u аз съм с доказана хипохондрия Simple Smile даже съм се лекувала с антидепресанти и психотерапия. Честно казано се бях оправила доста, но откакто забременях, пак се почна Sad Взех да се замислям дали да не отида на психиатър.

# 229
Мими, зариби ме с този IQ тест! А днес бях седнала да си ровя материали за дипломната работа.... Попълних го де, малко ми доскуча 60 въпроса, който са подобни един с друг през няколко, ама е лекичък и незатормозяващ  Hug Някой знае ли колко е максумумът на това чудо, че да се ориентирам къде съм newsm78 Барем се пиша поне средно ЕнтИлигентна  hahaha

Максимума е 160 точки. Над 130 се брои за много висок интелект Simple Smile Някой ще сподели ли колко изкара Simple Smile Аз имам 132  Embarassed Мама умна ме родила  smile3534

Еее, бива, 138 ми излезе... Аз винаги съм си представяла, че тези тестове включват по-разнообразни въпроси, от повече сфери, а те са предимно логически... Освен това трябва да има някакво ограничено време, в което да се побереш и не знам за вас, ама аз някой неща си ги рисувах, чертах, писах  Blush Особено рибата накрая, как я "разфасовах" само  Joy

# 230
  • София
 Laughing Laughing Laughing
Ели,оглупявали сме от бременността,а?
Я си покажи резултата на съкровището да го види,да не се майтапи така с тебе  Laughing
Моя резултат е 140 Simple Smile
Мимисофия,хич не се притеснявай че спинкаш много,аз станах преди 15мин, а съм така всеки ден,заспивам към 11 вечер,а и следобеда по 2 часа  Laughing почти не съм будна през денонощието само 8-9 часа,останалото го проспивам  Laughing
Пуки,радвам се че пишеш тук,ама дай малко по-активно,знам те че не си от срамежливките  Hug

Аз съм вече по-добре,кървенето спря,но в четвъртък пак ще ми слагат Прегнил и така чак до 16-та седмица  ooooh! Ама карай,дано всичко е наред.
Mylili, Alex76, спокойствие и силна храна  Laughing,дано и при вас всичко е наред!
Ако доки ми разреши и аз ще дойда на мероприятието в НДК.
Айде усмихнат ден от мен  Hug

# 231
Абе не знам за оглупяване, ама като бях бременна с Дени, много ми спореше ученето - бях супер концентрирана, организрана и паметлива! Сега трябва само да напиша една проклета дипломна, ама съм толкова демотивирана, че няма накъде... Може би, защото си избрах тема, по която почти няма теория и се чудя с какво толкова ще запълня изисквания обем...

# 232
Момичета как благородно ви завиждам че спинкате до обяд.Аз ставам сутрин в 7,а вечер успявам да легна чак към 12.
Аз съм малко по-глупавка от вас,моя резултат е 122.

# 233
feel_u аз съм с доказана хипохондрия Simple Smile даже съм се лекувала с антидепресанти и психотерапия. Честно казано се бях оправила доста, но откакто забременях, пак се почна Sad Взех да се замислям дали да не отида на психиатър.

Мими, като се роди детето, гледай какво става.......... Малееее, колко болести съм му измисляла, винаги почвам от най-страшното... С второто съм по-спокойна, поне на етапа на бременността...

Съни, сигурно, ако го попълваш на спокойствие и после го провериш, ще си качиш резултата... Аз не съм го проверявала моя, просто и аз като сина си съм все едно имам трънчета в дупето и ме хвана саклета  Laughing

# 234
  Да по едно време много ми доскуча и на някои от въпросите не се замислях много много,а трябваше и вечеря да приготвям,но все пак.....това не е оправдание Joy

# 235
лелеле... аз между другото го попълвах, като остане малко свободно време между работата Simple Smile ама наистина на моменти малко доскучава... но въпросите са такива, защото уж изчислява IQ, а не колко си учил... логическото, пространственото мислене, зависимости и такива неща, които не се учат...
аз иначе бих била доста зле защото много съм забравила от това коео съм учила  newsm78
а като се вземе под внимание факта че съм учила всичко на английски в гимназията, много неща не знам как точно биха били на български по биология, химия и физика  Embarassed а историята ми е много объркана ........... срам, ще уча с детето  Laughing

# 236
  • София
Прави ли ви впечатление, че хората които не са в нашето положение изобщо не ги интересува това, което ни се случва? Пък може и само хората около мен да са такива. Аз изпитвам всекидневно разочарование, защото когато колежката ми и снаха ми бяха бременни споделях с тях всяко ново вълнение или притеснение и живо се интересувах какво ново става при тях. А сега всеки път когато отворя тема за бремеността усещам как никой не го интересува и ме чакат само да прекратя темата. Много докачлива съм станала. Добре, че ви има вас. Hug Сестра ми и майка ми решили, че преигравам когато получих зацапването и ми наредиха да не мърдам от леглото. Не можах да повярвам. Ама и на сестра ми явно й е толкова акъла да дойде да ми го каже. Така се разстроих. Незнам ако семейството ти не те разбира на кой да разчиташ. Съжалявам, че ви натоварвам, но няма с кого да споделя. Sad

# 237
  То и аз съм решила да си опреснявам знанията покрай детето,ама то е само в първи клас и още не учат кой знае какво.

# 238
Прави ли ви впечатление, че хората които не са в нашето положение изобщо не ги интересува това, което ни се случва? Пък може и само хората около мен да са такива. Аз изпитвам всекидневно разочарование, защото когато колежката ми и снаха ми бяха бременни споделях с тях всяко ново вълнение или притеснение и живо се интересувах какво ново става при тях. А сега всеки път когато отворя тема за бремеността усещам как никой не го интересува и ме чакат само да прекратя темата. Много докачлива съм станала. Добре, че ви има вас. Hug Сестра ми и майка ми решили, че преигравам когато получих зацапването и ми наредиха да не мърдам от леглото. Не можах да повярвам. Ама и на сестра ми явно й е толкова акъла да дойде да ми го каже. Така се разстроих. Незнам ако семейството ти не те разбира на кой да разчиташ. Съжалявам, че ви натоварвам, но няма с кого да споделя. Sad
  Да ти кажа честно и мойте колеги много,много не ги вълнува мойта бременност ама и аз гледам пред тях да си мълча.А майка ми милата няма избор защото и двете със сестра ми сме бременни и достойно ни изслушва.А мъжа ми думи нямам,чак ми става досаден с въпросите си как съм,искам ли нещо за ядене.......много съм лоша такова внимание получавам от него,а пак се оплаквам Joy

# 239
  • София
Аз единствено от мъжа ми получавам 100% разбиране и съпричастност, но сигурно защото и него го касае  Laughing А честно казано винаги съм мразела жените които са в майчинство все за акита и памперси да говорят, все едно са си загубили идентичността и в живота им няма нищо друго. Сега сякаш аз изглеждам така в очите на другите, като се има предвид, че работя всеки ден (нищо, че лежа, изработвам повече от някои дето висят по офисите по 8 часа на ден) и има и други случващи се около мен неща, за които мога да говоря. Не мога да разбера какъв им е проблема на другите.

Общи условия

Активация на акаунт