"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 685
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
  • Ланкър, планините Овнерог
...
Дали има газ или нещо друго във въздуха?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310831.80

Толкова рано не бях ставала, откакто не ходя на работа. Бебето и то не се беше будило в такива ранни раннини.

# 286
  • London
...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310831.80

Толкова рано не бях ставала, откакто не ходя на работа. Бебето и то не се беше будило в такива ранни раннини.

Благодаря за темата.  bouquet

Само ме е страх да не ни спестяват нещо, за да няма паника.

# 287
  • София, България
у нас нищо не усетихме от зарята, баща ми веднага звъня от Кюстендил да пита как сме, да каже да не водим детето на ясла (все едно има какво друго да го правим)  newsm78 заведохме го ... ние сме на работа в центъра. Сега да се проветряваме ли, ко да праим, 5 души сме в стаята ако не е отворено ще се издушим ...

# 288
Ами, аз не съм спала  Confused
Не знам какво става, но много линейки свиреха (дано няма човешки жертви) Praynig

Добро утро и от мен!Не че е толкова добро.... Tired

Гледах новините по бтв и казаха че няма вредни газове,но наистина дали е така?някоя мама ще излиза ли днес? newsm78

# 289
  • London
Не знам дали някой ще си изведе децата, аз  няма.
И двете са при мен, но трябва да отида да напазарувам, а няма на кого да ги оставя.
Ох, защо така нещо не вярвам, че е "почти" безопасно. Rolling Eyes

# 290
и ние няма да излизаме, даже се  чудя малката дали да не я замъкна на Витоша newsm78
уж не е вреден газа, но никак не вярвам Twisted Evil

# 291
И аз чух че не е вреден и много се чудя дали да не излезнем за час!Ситното направо полудява в къщи!само мрънкаи няма с какво да го залъжа да седи мирен! #Crazy

# 292
Днес инструктирах малката и баба й да не ходят никъде. И аз им нямам доверие на приказките. Въпреки, че уж склада не е химически и да се надяваме да е така  Praynig А какво стана с тоя склад с 20те тона тротил - гръмна ли или ... то ще се чуе?

# 293
Мисля че ще се чуе!няма начин да не се чуя 20тона тротил! #Crazy

# 294
... А какво стана с тоя склад с 20те тона тротил - гръмна ли или ... то ще се чуе?

Изгорял е без да се детонира. Поне така казаха.

# 295
  • София
Олеее, ние нищо не сме чули, спали сме като пънове!!!!! Сутринта като тръгнах за работа разбрах. Колегите ми от другия край на София са се събудили от гърмежите, а ние  smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 296
... А какво стана с тоя склад с 20те тона тротил - гръмна ли или ... то ще се чуе?

А браво на него. Това поне е добра новина. А продължават ли да се взривяват разни други складове? На рабоат съм и нямам възможност да гледам ТВ. За това досаждам тука.

# 297
И аз от тук разбрах, че е имало нещо.  Rolling Eyes Спали сме, нищо не сме чули.
Добре, че прочетох в тази тема, иначе щяхме да излезем и нищо да не разбрем.
Дано не е опасно наистина. Praynig

# 298

А браво на него. Това поне е добра новина. А продължават ли да се взривяват разни други складове? На рабоат съм и нямам възможност да гледам ТВ. За това досаждам тука.

Ми уж бяха поспрели, ама http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=news_rub&rubid=10&id=600556

В същото време в Дир-а пише:
"Началникът на Генералния щаб на армията генерал Златан Стойков обаче заяви по-късно категорично: "Всичко е взривено, всичко е изгоряло."

# 299
  • София
Бе май не всичко е взривено, защото току що целият блок се разтресе!!!!!!! Уф, много гадно!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт