"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 689
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мили мами! Страхотно и много идейно оформление на страничката! Поздравления!

Ще ни приемете ли между вас? Ние сме мама Мими от Младост2, бл. 209Б и бебе Анелия, която се роди на 16 ноември, 2007г. и вече е на 7 месеца. Виждам тук някои познати лица! Ще ми бъде приятно да си пишем, приказваме, разхождаме! Забелязвам, че тук повечето дечица са по-големички от нас, но си мисля, че това не ни пречи да открием нови приятелчета както на Ани, така и на майка й  dancing Ще гледам да ви прочета доколкото мога, за да се опитам да бъда поне малко в час!

# 256
Оп! Забравих да напиша рожденната си дата - 06.11.1979

# 257
  • София
Честит рожден ден, Къдричке! Бъди много здрава и все така усмихната и позитивна!

M_e_n, добре дошла!

Pipinik, моят син го подстригваме вкъщи от 6-месечен, направо с машинка, обикновено първи или нула номер.
При нас процедурата е следната - гушкам го да седне в мен и понеже се страхува от машинката се натиска към мен. Мъжа ми му подстригва първо виждащата се половина на главата, после го обръщам да седне на другата страна и му подстригва и другата половина. Досега сме го подстригвали десетина пъти вече, че е с много буйна къдрава коса.
Ама твоето дете е по - малко, все още не сяда и не знам при вас как ще е. Аз бих го кръцнала тук-таме с ножица, но ти си знаеш най - добре.

# 258
Аз пък да ви предупредя за друго - зачестиха обирите из квартала.
Преди седмица обраха нашите докато майка ми е разхождала кучето. Търсели са само злато и пари, нищо друго не е  взето, цялата къща им беше обърната на земята. Неприятното беше, че новата ключалка на вратата им струваше 400 лв., това е най - голямата загуба на нашите. Преди няколко дни пък обраха съседите, както и един друг апартамент през един вход. Пазете се, доколкото това въобще е възможно.
Някъде преди месец бяхя влизали и в нашия апартамент посред бял ден. Излязох с малкия на разходка към 10.30h и бяхме на площадката до блока, на обяд взехме храната от кухнята и се прибрахме към 12.30. Вратата беше отключена и всички шкафове бяха отворени. Не са имали време да откраднат нещо, според мен са се уплашили от някого или нещо. Взели са само един гердан, който впоследствие го открих в обувките до врата, явно са го изпуснали догато са бягали.

# 259
  • София
Янчето, много неприятно! Винаги съм си мислела, че ние майките сме най - лесни за проследяване и кражба - обикновено живеем под точни часове. Радвам се, че нищо не са ви взели, но шока е ужасен.

# 260
# 261
Сладурки,гледам не сте писали от много време!Много неприятно с тия обири!И то посред бял ден ooooh! ooooh!
ian4eto ,добре че не си ги заварила увас!тогава мисля че е по-голям шока!И директно #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Искам да ви се похваля!Моя малък мъж има вече 4 зъба! Party и сега е голям кеф и само налита да ме хапе!никой друг не закача,само мен BlushИ много обича да дърпа носа.Стана ми тооооолкова голям Outta Joint Mr. GreenЛека вечер и сладки сънища! Heart Eyes

# 262
Три мишонки-бонбонки от Шумен поздравяват своя мулти-татко за рождения му ден.

http://www.bgphoto.net/photos/12333/o633505002398391562.JPG

И да попитам къде е кухня-майка в Младост? Колко време се чака, че искам да запиша Мите.

# 263
  • Ланкър, планините Овнерог
....

И да попитам къде е кухня-майка в Младост? Колко време се чака, че искам да запиша Мите.

Кухнята е в сградата на Данъчното, опс....Данъчното е в сградата на кухнята http://bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=a59780a758b8a … cc3cad34c5a6b09b5 . Самата ДК е откъм булевард Йерусалим. Аз лично хич не чаках. Подадох молба, т.е. занесох акта за раждане с идеята за записване, защото само това се прави. На другата седмица взех купони за следващия месец. Само че през август може повечето места, където раздават кухнята, да почиват. Ще кажат къде ще работи. Преди години раздаваха само в кухнята-майка, което мен лично хич не ме устройва.

# 264
Освен копие от акта за раждане се носи и бележка от педиатъра за липса на алергии. Освен това вече се чака.  Днес се записа едно детенце - за септември му казаха ... евентуално. Кухнята щяла да почива през целия август.
А някой знае ли до каква възраст е кухнята, че днес казаха до 2 г. , а една приятелка ми казва, че люлинската е до 2 г. и половина?

# 265
  • София
В Младост със сигурност е до 2 години, защото вече няколко майки с двегодишни дечица идват с нас на частните кухни.

# 266
Бележката е необходима, когато ще се взимат купоните. Като отидеш да си кажеш, че би искала да взимаш храна от ДК, само копие от акта е необходим. После вече се носят бележката и 30 бурканчета с 30 капачки. Сега за втори месец започнах да взимам. Кухнята е до 2г., обаче ако тръгне на ясла, я спират и преди това.

# 267
В Младост със сигурност е до 2 години, защото вече няколко майки с двегодишни дечица идват с нас на частните кухни.
Кухнята е до 2г., обаче ако тръгне на ясла, я спират и преди това.
Мерси!
Иначе капачките са 60.  Peace

# 268
Явно няма да ни огрее. От М4 до М1 за кухня ще ни дойде в повече. Явно ще се ориентираме към частна. Приемам всякакви съвети.  Hug

# 269

Иначе капачките са 60.  Peace

На мен ми искаха 30. Но ако пак са започнали да искат по 60, знам къде продават само капачки. На някой, ако му трябват, да свирка  Grinning

Явно няма да ни огрее. От М4 до М1 за кухня ще ни дойде в повече. Явно ще се ориентираме към частна. Приемам всякакви съвети.  Hug

Все пак провери къде около вас карат. Сега ще почиват, но от септември пак ще работят. Аз взимам от ОДЗ-то, което е зад блока ни.

Общи условия

Активация на акаунт