"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 915
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай

Ей, лъвиците, и аз вкъщи имам два броя-Емма(27.07) и свекърва ми Емилия(17.08). Свеки е от добрите, не се оплаквам, дребното голям дзвер взе да става-само вчера се сдоби с една синка и една цицина  Crazy

Къдричка, честита годишнина!

Добре записали се на новите попълнения!

# 241
В тази връзка вчера прочетох една обява, че на 23 от 19 часа ще има протест пред общината в Младост 3 срещу застрояването на зелените площи и детските площадки в Младост.
Хайде да отидем!  Peace
Хайде 23юни ,ма то това си е живо безобразие NaughtyКой го организира?Макар,че то на кои друг освен на нас МАМИТЕ му пука в таз държава за децата и че няма къде да играят

# 242
Здравейте, момичета! Добре дошли на новите майчета! Утре или в други ден ще ви включа, че днес идва свеки и се вихря из къщи да чистя!
Като сте заговорили за август месец - аз съм на 10.08  Mr. Green! Голям купон, а! Започнат ли лъвовете май ще имаме рожденнички през ден  Mr. Green!
За протеста - аз съм много ЗА, обаче тогава сме на море и няма да можем да дойдем! Все пак ще разпространя сред познатите ми майчета инфото! Дано се съберат повече хора!
Ние бяхме на свтаба тази събота във Варна и на връщане катострофирахме. Един простак с джип ни удари странично. Добре че моя мъж свърна в последния момент, та всички сме добре и щетите са минимални!
Хубав ден   bouquet

# 243
Хайде 23юни ,ма то това си е живо безобразие NaughtyКой го организира?Макар,че то на кои друг освен на нас МАМИТЕ му пука в таз държава за децата и че няма къде да играят
Не съм много сигурна, че запомних кой го организира, но някаква зелена организация беше. Обявата е залепена на пързалката в градинката срещу Кауфланд. Ако ходя пак до там, ще погледна. Peace
benighted, много неприятно. Добре, че нищо ви няма. Peace

# 244
  • London
Benighted,
много големи нахалници се "навъдиха",аз понякога съм си мислела да си напълня колата с камъни
 и ....
Дано уплахата да не е била много голяма.
За протеста, ако мога ще дойда да го подкрепя, но моето дете отива на лагер и може би ние ще отидем няколко дни по-рано.

# 245
  • София
Ха, колко лъвици сме се събрали.  newsm18 Аз обаче съм по в началото - 27.07.  Laughing

Добре дошли на новите майчета! Hug

Добре дошли и от мен на новите майки   bouquet! И аз съм на 27.07.
Къдричке, честита 1 година брак! Да се живи и здрави още много години!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:37 от Спокойна

# 246
  • София
КЪДРИЧКЕ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!   bouquet
Много красива булка си била, изглеждаш чудесно и сега! Малката се усмихва вече, бонбон сладък!  Heart Eyes
Ние също доста обикаляме, но точно при Патиланци рядко идваме, нещо не е за нас в момента. Докато си беше в количката - там беше ОК, сега е пренаселено с дечица, а нашия само са вре да се катери при големите и го държа настрана от там.

Benighted радвам се, че сте невредими! Пътищата ни станаха направо кошмар, много нагли шофьори се навъдиха.

Аз пък да ви предупредя за друго - зачестиха обирите из квартала.
Преди седмица обраха нашите докато майка ми е разхождала кучето. Търсели са само злато и пари, нищо друго не е  взето, цялата къща им беше обърната на земята. Неприятното беше, че новата ключалка на вратата им струваше 400 лв., това е най - голямата загуба на нашите. Преди няколко дни пък обраха съседите, както и един друг апартамент през един вход. Пазете се, доколкото това въобще е възможно.

# 247
Ники, а в коя част на Младост са вашите?
Къдричке, много красива булка си била! Да сте живи и здрави и дълги години да живеете в любов и хармония   bouquet!

# 248
  • София
Те са в 333, ние в 356 бл.

# 249
Здравеите!
Искам да ви питам можете ли да ми препоръ4ате къде да заведа бебето да му резнат коси4ката newsm78, 4е ве4е на нищо не прили4а,  а и запо4ват жегите...
Благодаря Grinning

# 250
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравеите!
Искам да ви питам можете ли да ми препоръ4ате къде да заведа бебето да му резнат коси4ката newsm78, 4е ве4е на нищо не прили4а,  а и запо4ват жегите...
Благодаря Grinning

Ееее, 4-месечно бебе едва ли някой ще се навие да подстригва. Ти не можеш ли? Констанца дълго време аз я подстригвах  Whistling. Дори и да се навие някой фризьор, не очаквай прическа  Wink

# 251
Аз не о4аквам да й направят при4еска, но мен ме е страх, а и таткото няма да може да ми я задържи да не мърда.

# 252
  • London
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЪДРИЧКЕ !

Много щастие ти желая, във всякакви форми и размери.

P.S.
Забравих  за сватбата, извинявай  Embarassed
Между другото и аз се омъжих миналата година през юни.

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЪДРИЧКЕ !

Много щастие ти желая, във всякакви форми и размери.

много благодаря   bouquet

ето че аз пак имам повод да почерпя, заповядайте Grinning

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КЪДРИЧКЕ!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Общи условия

Активация на акаунт