"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 915
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Здравейте мами от Младост. Влизам в темата ви с молба за малко помощ. Та сестра ми иват утре от Пловдив и понеже ще летят в 18 часа , искам да седнем да обядваме някъде в Младост. Може ли да препоръчате някоя пицария примерно да е детски кът, че племенникът ми, на 1 г. и 9 м. да има къде да играя. Знам само Мис Каприз, около пазара на Млдост 1 А...

Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 226
  • София
Здравей!
Ние често водим малкия в кино Арена в Бизнес парка.
На втория етаж има пицария "Виктория", никога не е опушено вътре. Храната и обслужването са на ниво.
Има и детски кът точно до пицарията, в който можете да го оставите срещу заплащане, но дори да не се възползавте от детския кът детето ще може да си играе около вас - салона е огромен.

# 227
Здравейте мами от Младост. Влизам в темата ви с молба за малко помощ. Та сестра ми иват утре от Пловдив и понеже ще летят в 18 часа , искам да седнем да обядваме някъде в Младост. Може ли да препоръчате някоя пицария примерно да е детски кът, че племенникът ми, на 1 г. и 9 м. да има къде да играя. Знам само Мис Каприз, около пазара на Млдост 1 А...

Благодаря Ви предварително.  bouquet
В Хепи на Деницата или в Младост 1, в Търговски център Лилиан има китайски ресторант а пред сградата има голяма детска площадка с люлки и пясък, но трябва някой да стои при него.

# 228
  • софия
Благодаря Ви много...седнахме на Верона...беше много приятно!

# 229
Здравейте! Ако може и мен да вклю4ите. Живея в Младост 1, блок 65. Казвам се Петя на 23г /13.08.1984г/.Дъщеря ми се роди на 24.01.2008г. и се казва Симона.
Аз се разхождам сами4ка, така 4е ако някой иска компания... Simple Smile

# 230
Здравейте всички! И аз бих искала да се запиша

1.В кой район на Младост живеете? - Младост 2, бл. 221А
  2.Име. - Милена, 31г.
  3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето. - чакаме мъжки бебчо на 16.08.2008г.

Благодаря предварително!

# 231
pipinik, melfin, добре дошли!  Hug
melfin, от много хубава зодия сте го нацелили бебето (аз съм на 17.08. Wink)! Леко добременяване и раждане!    bouquet

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 00:05 от tini-mini

# 232
  • София
Добре дошли на Милена и Петя!

Аз пък съм на 13.08, петък.  Mr. Green

# 233
хаха така както сме тръгнали аз пък съм 14.08 hahaha
добре дошли на новите мами Hug

# 234
  • София
Ха, колко лъвици сме се събрали.  newsm18 Аз обаче съм по в началото - 27.07.  Laughing

Добре дошли на новите майчета! Hug

Петя, и аз съм в този район и най-често излизам в градинката при читалището. Там сме голяма компания. newsm19 Ако искаш, може да се разберем на лични да се видим. Wink
Като гледам сме набори, че и съзодийнички. Wink

Лека нощ ви желая! Hug

# 235
  • London
Добро утро и от мен.
Привет и на новите мами.
Най-накрая и аз да познавам някого в нашата тема.  bouquet
А, даже има и хора в съседният блок, но не се познаваме. Sad
 Нищо сега е времето на градинките и ние неотлъчно сме пред читалището.
В този ред на мисли, да Ви се оплача.Уж дойдоха да окосят,уж дойдоха да оправят пред читалището, но всичко е до половина.
Тревата е полу-окосена тук-там и сложиха едни оранжеви кошове за боклук който имат около 6-7 сантиметра отвор за боклуци и хората най-прилежно там си ги изхвърлят ,но тук идва парадокса
не могат да бъдат почистени,защото са занитени  Shocked
не знам някой в общината ли се е прегрял или (имам и по-силни думи) нещо аз не разбирам.
Лек и успешен ден пожелавам на всички.

# 236
здравейте, ние нещо се загубихме, от разходки не остава време Hug

Аз пък съм на 13.08, петък.  Mr. Green
аз пък съм този петък  Grinning Sunglasses Grinning
много отдавна не сме ви засичали въс, вчера с мъжа ми се чудехме дали да не се разходим покрай вашите блокове, но вероятността да ви засечем е минимална Thinking

ние иначе сме добре, малкото ми дребосъче расте и се променя всеки ден baby_neutral
между другото преди една година на този ден бях булка  Blush

пп. ... ако се видим по градинките няма да ме разпознаете ... сега повече приличам на  Animal Pig
 Mr. Green

# 237
Къдричка, Честита годишнина! Много, много любов!   bouquet
Малката ти сладурана много е пораснала.  Hug
На мен ли така ми се струва или прилича на таткото? Thinking

# 238
Много лъвици,мого чудо #Crazy
То и аз да се оплача на свой ред - завзеха ни 1/3 от детска площадката пред бл.359,трафопоста го направиха кафене и си го циментираха Twisted Evil
те оставиха една пътечка да се минава,да но сега като вали и то става огромна локва.Е за това вече съм сигурна че е общинска собственост #Cussing out #2gunfire
Къдричка, честита годишнина!Дълъг и щастлив семеен живот!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 10:50 от ina_ana

# 239
В тази връзка вчера прочетох една обява, че на 23 юни от 19 часа ще има протест пред общината в Младост 3 срещу застрояването на зелените площи и детските площадки в Младост.
Хайде да отидем!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт