"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 690
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
знаете ли какво направих ... отидох до Люлин и напазарувах там Blush

отивам да гладя за утре Tired

# 76
  • София
Здравейте момичета и аз да се включа при вас, ако може  Wink
от 100години живея в Младост, ама Ники ме открехна ,че има Младостка тема Hug

Добре дошла!  Hug
нещо се загубихме с теб, как сте?

Къдричке, тортите и на Неделя не са лоши, поне аз където и да влача от тях все ги харесват. Иначе браво на теб - да се вдигнеш до Люлин, ама тук наистина поне за хубави сладки не се сещам къде има. Иначе и при нас имаше соленки също, то си беше голяма сбирка всъщност. Просто бяхме разделени мъже и жени в две стаи, за да спазим горе - долу обичая. Беше много хубаво.

Аз съм изключително облагодетелствана на такива празници - като почнеш от сватбата ми и минеш през раждане, пита, кръщене и първи рожден ден. Всичкото това и много други наши празници ги организират нашата кума и още една приятелка, която са невероятни организаторки на всякакви събития!  Heart Eyes
От мен се изисква единствено да присъствам!  Laughing
Дори когато идват у нас с преспиване, освен, че пазаруват, готвят, гледат детето и т.н. накрая си чистят и изхвърлят боклука. Други такива хора всъщност не познавам, много ги обичам!

# 77
здравейте на всички!Ники. и аз искам гости дето си изхвърлят боклука и чистят,но при мен са едва 2-ма.да се похваля!Пламен вече не е болен!!!!чудо на чудесата.мислих че ще го държи около 1седмица и повече Naughty,но за радост беше с темп.само 4дена! Partyи да почерпя!нали Пламен,Пламена и т.н празнуват днес! newsm38

# 78
Честит празник!!! Бъдете живи и здрави!!!  Нека цветята и хубавото пролетно настроение да присъстват във вашите домове !!! Честито и на всички именници!!!

# 79
Честит празник на всички именици   bouquet! Да ви е живо и здраво името и да се споменава само с добро   bouquet!

# 80
Честит имен ден на всички именници!
Да сте живи и здрави и винаги усмихнати!
  Hug

# 81
Аз съм изключително облагодетелствана на такива празници - като почнеш от сватбата ми и минеш през раждане, пита, кръщене и първи рожден ден. Всичкото това и много други наши празници ги организират нашата кума и още една приятелка, която са невероятни организаторки на всякакви събития!  Heart Eyes
От мен се изисква единствено да присъствам!  Laughing
Дори когато идват у нас с преспиване, освен, че пазаруват, готвят, гледат детето и т.н. накрая си чистят и изхвърлят боклука. Други такива хора всъщност не познавам, много ги обичам!
Ама че късметлиика,ако ми предложи мъжът ми пак сте дадеш ли координати на кумата ти Wink Hug

# 82
  • София
Честито на всички именници!

Инче, винаги ще се разберем с теб, ще поделим кумата и услугите и най - вече!  Laughing

# 83
  • София, България
ехо, много назад избягала темата едвам я намерих! Тини Мини, Овчарче, трябва да се разберем в четвъртък да се познаем на народните танци! Въпреки, че аз още не съм сигурна дали ще успея да дойда, нещо друго важно имам тогава, но ще опитам да ги сместя танците, че то голяма срамота да излипсвам още на втория път, пък и тия дълги празници след тва, всичко ще забравя!

# 84
Радос, недей да скромничиш! Много добре се справи с танците.
Аз съм Ели, с полата Wink Всички, които идват са готини, така че е въпрос на време да се заприказваш с някого. Тази седмица и аз няма да идвам, но след празниците задължително ще се видим.

# 85
  • София, България
Радос, недей да скромничиш! Много добре се справи с танците.
Аз съм Ели, с полата Wink Всички, които идват са готини, така че е въпрос на време да се заприказваш с някого. Тази седмица и аз няма да идвам, но след празниците задължително ще се видим.

Ели, ти пък как ме позна  newsm78 хе хе, силно форумско присъствие. Имам още един кандидат, на мъж ми леля му, и тя живее наблизо, така че групата се увеличава! Още се чудя как да го измисля в четвъртък  newsm78 ще видим!

# 86
Да заповяда Simple Smile Колкото повече, толкова по-весело!
Как няма да те позная, детето е голям сладур.

# 87
  • София, България
Ох, ще заповядаме и двете, но другия път, всякакви гимнастики мислих, но просто няма как да сместя всичко утре вечерта  Sad Нищо, след празниците сме на линия и двете (и един симпатяга има голямо желание да идва-тъкмо да увеличим мъжкото присъствие, но се оказа че в четвъртък е от 18,00 на тенис и просто и той няма да успява  Cry

# 88
 Hug здравейте мами.много кофти време.уж се оправи пък пак заваля.аз да ви питам вие водите ли децата си по кръчми и заведения?кои са подходящи за даца в младост?ние сме водили митко само в герганата и сме доволни.ама ми се иска като е така студено някъде да седна да пия кафенце през деня ама да не е задимено.кажете къде е подходящо.

# 89
  • София
Много гадно време, наистина! Добре, че малкият заспа, иначе щеше да опищи блока.  Laughing
Иначе ние обичаме да ходим в кино Арена - пицария Виктория, обаче в дъжда ми идва далечко без кола. Помещението е голямо и никога не е опушено.
Другото място е вътре в Патиланци, но обстановката на мен лично не ми харесва, въпреки, че през студените месеци се събирахме с други майки там, за да могат децата да ходят.

Общи условия

Активация на акаунт