"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 671
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
benighted ,много ти благодаря за съветите!ние утре сме на лекар и ще видим какво ще каже.обаче антибиотика си го пие.малко се мръщи,но то май е нормално.малко гадно мирише.сега съм сложила чорапи с оцет и дано свали поне малко.

# 61
Слагай само с вода чорапки, от оцета съм чела, че няма смисъл - само изгарял нежната бебешка кожа и може да ти се обрине! Да си призная и аз съм го прилагала това с водата и оцета преди и наистина имаше обриви!
След консулта с лекарката - пиши ми ако искаш на ЛС ако искаш Грануфорин! Аз съм мазала с него големия заради Херп ангина и много бързо се оправи!

# 62
леле,отдъхнах си!сега му мерих темп.и я е свалил от 38.4 на 37.5!мерси още веднъж! Hug  bouquet

# 63
  • London
Много болни деца има, да се оправят час по-бързо.
  Аз  слагам само чорапи със  студена вода и понеже винаги ми вдига над 39,5 студен мокър чаршаф около мишниците и слабините, това ми е единственото спасение.

# 64
  • София, България
Майка ми се е нагласила да води детето, но то горкото нещо с температура, та ще видим  Rolling Eyes

радос ,много неприятно за темп.Ние два дена сме с темп.38.1-38.5.отидохме на лекар вчера и казаха че малчо е болен от гнойна нагина!направо съм.... #Crazyсутринта към 6.30часа го взех при мен че не искаше в леглото си.а в момента в който му дадох нурофен-повърна всичко което е ял(не че е много).а когато му давам панадол,нищо не връща!някой има ли идея защо се получава така? newsm78аз ги отдавам на това че нурофена е по-силен,но дали е така?
Гадна работа, моичкия от нова година ми е все болничък, тука една-две седмици се беше позакрепил и пак се почна. Не можем да го ваксинираме, вече 7-8 месеца закъсняваме с едната ваксина  Tired Гнойната ангина уж я изкарахме, не знам, трябва да го водим до докторката да видим какво ще каже. Стискаме палци вие да се оправите!

Моето дете ходи там на народни танци.
Трябва да си носите бяла блузка с къс ръкав, бял чорапогащник,
 бели къси чорапки и някакви удобни обувки.Полички им раздават от там.
В петък от 18.30 има репетиция, днес има за родителите  Laughing

Овчарче, аз мисля да се включа в репетицията за родители, щото моя е дребен още. Та мисълта ми беше за нас какво се изисква, ти ходила ли си  newsm78

# 65
  • London
Доколкото знам нещо удобно , само да ти кажа ,че репетициите за възрастни са в 10 у-ще, вътре има репетиционна зала на втория етаж.
 Аз не съм ходила  Sad, а трябваше даже бях казала,че съм първа записана, ама съм по-вече по яденето  Mr. Green и висенето в градинката (а, и малко работа имах последните 2 седмици  точно в четвъртък).

# 66
  • София, България
овчарче, аз ходих вчера, минали са само няколко репетиции, така че не е толкова трудно да влезеш в час! Аз горе долу се справих, след още няколко ходения съвсем ще наваксам. Много е приятно, едно момче свири на акордеон, този който показва е много забавен, така че ако искаш ела другия път, аз и без тва съм самичка, никой не познавам там. Вчера водих и мъж ми и детето, но те постояха малко да погледат и после излязоха в градинката отпред  Crossing Arms

# 67
овчарче, аз ходих вчера, минали са само няколко репетиции, така че не е толкова трудно да влезеш в час! Аз горе долу се справих, след още няколко ходения съвсем ще наваксам. Много е приятно, едно момче свири на акордеон, този който показва е много забавен, така че ако искаш ела другия път, аз и без тва съм самичка, никой не познавам там. Вчера водих и мъж ми и детето, но те постояха малко да погледат и после излязоха в градинката отпред  Crossing Arms
И аз съм желаеща.  Peace Моля те, би ли ми обяснила на лични или тук къде точно се намира с подробности. Надявам се другия четвъртък да се включа да видя как е и дали е за мен.  Hug

# 68
здравейте и от нас!Вече не сме толкова болни!е,има още какво да се желае,но за сега се е закрепил.и без темп.!!а днес за първи път човечето пи боза.е,да разредена с вода,но му хареса! Party

# 69
  • London
Ох, обещавам и аз да се включа много имам нужда от раздвижване.
Момчето с акордеона се казва Иво,този който води репетицията е също Иво така, че не можеш да ги объркаш.Те са много позитивни и идва целия ансамбъл да репетира с тях забавлението е гарантирано.
 Ще дойда другия път обещавам!

И на болните и вече не толкова болни деца много здраве.
На Къдричка на дъщеричката прегръдка за месечинката.

# 70
# 71
благодаря за поздравите за нашия мини рожден ден Hug

сега пак се включвам с въпрос Blush
в неделя на Цветница ще правим погача на Алина. Тук вкъщи ни е много тясно и сестра ми ще ни приюти, те са в Лозенец, но аз мисля да не я товаря допълнително и утре да накупя всичко оттук. Да де, ама откъде? Аз цял живот съм живяла в Люлин, от скоро сме тук /май съм споменавала/ и там си знам всичко ... кое къде е най-хубаво. Та вие, ако сте разучили - сладки, соленки и такива неща, нещо като цехче, там да си ги правят и да са вкусни и пресни?
Мисля да взема и солени неща, въпреки че уж трябва да има сало сладко , но аз примерно не съм много по сладкото /а не ми личи Mr. Green/ и не бих си взела нищо  Thinking Разни саламчета и пр. ще взема от някой от големите магазини наоколо направо нарязани, ама там сладките са все едни опаковани и им нямам много вяра.
и за алкохол се чудя ... ама в 13ч. жените с чашките Crossing Arms
Дали да взема някоя торта? Ако да, да пратя ли таткото до романса, или и тук има някое хубаво тортено местенце? Grinning

Чакам да помагате, че утре хващам торбите. Party

# 72
Горе в Младост 4, срещу Бизнес парка в една нова кооперация видях, че има "100 грама сладки".  Тортите са им вкусни, за сладките незнам Simple Smile! Иначе аз сладки си купувам от ХИТ - опакованите в едни големи тарелки! До сега винаги са били вкусни и пресни.
  Съжалявам, но дотолкова мога да ти помогна, защото аз погача не съм правила на малкия т.е. не съм правила както правят тука в София Simple Smile!

# 73
Здравейте момичета и аз да се включа при вас, ако може  Wink
от 100години живея в Младост, ама Ники ме открехна ,че има Младостка тема Hug

# 74
  • Ланкър, планините Овнерог
Къдричка, вземи Форнети. От тях има и сладки, и солени, а и се правят на място. Тук при нас(на Окр. б-ца) има с/у пазара, а и на ХМС мисля, че има. За в другите Младости не знам. Около 7лв е цената за кг, като може да вземеш и 100гр.

Общи условия

Активация на акаунт