"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 663
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Гита Ог - чудесно, че си толкова близо. Ако излизаш с децата, може да се запознаем, Констанца е точно 6 години по- голяма от Адриана. Аз не познавам майки с малки деца и бебета в квартала, първо защото момчетата ми са големи и отдавна бях се разделила с бебешката и детско-градинска възраст и второ ние живеем тук от 2 години.

За тези, които се интересуват от добър педиатър,аз съм много доволна от Славова от поликлиника Младост, намерих я случайно, но много ми допадна. Не налага мнението си, приема ни на ЖК преди раб. време, за да не контактуваме с болни, не обича антибиотици и лекарства за щяло и нещяло, използва много хомеопатични и е за късното захранване, а за мен тези неща бяха важни.

# 46
рорина, тази Славова ми е съфамилничка-дай повече инфо-тел, къде да я намеря...Педиатър ли е?

# 47
леле момичета колко сте изписали..нямаше ме само 3 дена! :mrgre en:marusj,видях че си писала за кафенце.можеш да седнеш и на газкома!има маси отвън и аз редовно си пия кафето с малчо там! Peace

# 48
леле момичета колко сте изписали..нямаше ме само 3 дена! :mrgre en:marusj,видях че си писала за кафенце.можеш да седнеш и на газкома!има маси отвън и аз редовно си пия кафето с малчо там! Peace
хахахаха и ние като живеехме в 371 редовно сядахме на Газкома Simple Smile

# 49
там много ми харесва.дачко има къде да си седи и да на се притеснявам че ще мине някои и ще го бутне или нещо подобно! Peace

# 50
къдричке направо думи нямам за тези лекари.а ние с теб сме близо една до друга.скоро ще можем да се виждаме на парка до патиланци.даже се видяхме когато беше бременна,аз бях с ева от мартенките.
за 40 не е нужно предваритлно да се оговаряш.само като отидеш кажи че си за пречистваща молитва.
аа да спомням си ... само дето с моя тагава бременен мозък не ми е останал много визуален спомен, макар че ако ви видя, сигурно ще ви позная ... но ако не ви позная - обадете ми се  Hug

Къдричке, кой лекар дойде у вас?
аз направо отговорих на живо, да не го злепоставям толкова доктора ... от едно петминутно виждане .. може иначе да е добър  Rolling Eyes

Али днес става на 1 мес. , колко бързо минава времето ... но вие с по-големите дечица сигурно го знете най-добре baby_neutral

# 51
къдричке,честита ви месечинка!вярно е много бързо минава времето.мен можеш да ме познаеш по количката.май само аз имам такава в нашия парк.ярко зелена.на Х-ландер е.ако те видя ще се обадя.

# 52
Честита ви месечинка! Али да расте жива и здрава и да радва мама и тати!

# 53
Къдричка ,честита ти месечинка!много бързо минава права си!направо майка ми си беше права,че докато се обърнеш и детенцето станало на 5годинки!  bouquet

# 54
Аууууууууу, на втора страница сме  ooooh!! Пишете, пишете  Mr. Green! Аз да се похваля - взех си изпита, но идва друг  Tired!
Аз се върнах пак в старата си кожа /ник/, че тая Ясна хич не ми беше по душа  Mr. Green! По добре се чувствам кат' невежа отколкото като 'сичко виждаща  Joy!
Честита месечинка на Али със закъснение, да порасте здрава и щастлива   bouquet!
Честит рожден ден и на Вени на патерици! Да си жива и здрава, много любов, щастие и късмет ти желая   bouquet!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 14:52 от benighted

# 55
относно д-р Пеева-да си допълня инфото за нея:кабинета и е ном.117.а приемните часове са
сутрин от 7.00ч до 13ч
и след обед-от 13ч до 19часа! Peace

# 56
  • София, България
Момичета, днес мисля да ида до тази школа за народни танци "Зорница", за която някой беше пуснал линк в темичката наскоро. Я, кажете, някой ходил ли е вече, как трябва да сме облечени и с какви обувки, някой друг мисли да иде днес  newsm78

А, и още нещо, чули ли сте нещо, че довечера щяло да има в Бизнес парка, някакво "Довършване на незавършена приказка" или нещо подобно. Майка ми се е нагласила да води детето, но то горкото нещо с температура, та ще видим  Rolling Eyes

# 57
  • London
Моето дете ходи там на народни танци.
Трябва да си носите бяла блузка с къс ръкав, бял чорапогащник,
 бели къси чорапки и някакви удобни обувки.Полички им раздават от там.
В петък от 18.30 има репетиция, днес има за родителите  Laughing

# 58
Майка ми се е нагласила да води детето, но то горкото нещо с температура, та ще видим  Rolling Eyes

радос ,много неприятно за темп.Ние два дена сме с темп.38.1-38.5.отидохме на лекар вчера и казаха че малчо е болен от гнойна нагина!направо съм.... #Crazyсутринта към 6.30часа го взех при мен че не искаше в леглото си.а в момента в който му дадох нурофен-повърна всичко което е ял(не че е много).а когато му давам панадол,нищо не връща!някой има ли идея защо се получава така? newsm78аз ги отдавам на това че нурофена е по-силен,но дали е така?

# 59
Заради болките в гърлото е! Лигавицата му е отекла и за това е повърнал! Какво му даваш? Ако искаш питай докторката ви дали можеш да му мажеш гърлото с Грануфорин - вече не го произвеждат, но аз  имам и мога да ти дам. Много бързо ще му изчисти налепите от гърлото!
Слагай свещички нурофен, ако темп е над 38! Не го обличай прекалено, особено ако спи, защото така ще качва повече температурата!

Общи условия

Активация на акаунт