"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 663
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
права си Радос.от глад няма умряло,ама като не яде и се притесних много. Hug

# 31
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде в Младост корито на стойка с тапа за източване отдолу? И да не е анатомично.

# 32
  • Ланкър, планините Овнерог
Ейййй, нова тема-нов късмет

Къдричка
, имаш си едно малко бижу. Страшна мацка е. Констанца я изкарах към 10-15 ден(декември), а Емма още на следващия след изписването(нач. на август), така че не виждам грижи за това.

rorina37
, аз съм от другата страна на 118-то  Mr. Green М/у другото Констанца е родена на 10.12, но 2001г  Grinning

привет и от мен.да ви кажа искам да сменям азади,защото не ми обяснява добре за захранването на детето и начина на приготвяне на храната.каза всичко да купувам готово.

И заради това ли ще я сменяш? А добра ли е като диагностицик, лекува ли адекватно? Питам, защото за мен това е важно при избор на лекар. За храненето има книги, форуми, но те не могат да лекуват  Peace

# 33
Привет и от мен в новата тема!  Hug
Ясна Видкова, мерсаж за темата  Hug , иначе - разпознах те! Wink
Добре дошли на новите попълнения!  Heart Eyes

# 34
искам да ви кажа за д-р Азади че има доста предимства.най-голямото е че консултациите на здарви деца ги провежда в събота.още мисля по въпроса за нейната смяна.

кажете къде околко кауфланд може да се седне на кафе?в околноста няма къде с детето 1 кафе да седна да изпия.

# 35
....
кажете къде околко кауфланд може да се седне на кафе?в околноста няма къде с детето 1 кафе да седна да изпия.

Хепи бар-а на Деница. Там май в околността е най-приятно

# 36
marusj, наистина ли няма къде...?!

# 37
радос,сега успях да дочета старата ни тема, видях, че си ме попитала за къременето. Засега се справяме добре, не е на режим ... а когато си поиска, но това обикновено си е като режим, точна е като часовник - на 3 часа. Понякога, особено през нощта яде през час, час и половина а аз изобщо не спя Crazy Още не съм се сринала от недоспиване, но може би и това ще стане. Съветват ме да спя с нея като заспи, но тя вкъщи през деня не заспива и е само на ръце! Затова сме по цял ден навън - там си спи чудесно, а и аз навън се чувствам по-добре.

мами, има ли църква наоколо? И трябва ли да се отиде предварително, да се уговори молитвата за 40 дни на бебето, или се ходи направо в деня? Носи ли се нещо?

Днес сме на консултация и ще се отчета пак Wink

# 38
....

мами, има ли църква наоколо? И трябва ли да се отиде предварително, да се уговори молитвата за 40 дни на бебето, или се ходи направо в деня? Носи ли се нещо? ....

Има манастир зад Младост 2. Ние ходиме в параклиса в Дружба 2. Много е приятно-там беше молитвата на Танти за 40ден, там беше кращенето й, също и на Емма молитвата пак там. Не се уговаряш предварително. Нищо не се носи. Ако искаш, пускаш парички в кутията за дарения.

Я, аз и тук да питам, че май има повече шанс. Виждали ли сте някъде из Младост-ите магазинче с трика като за гимнастика? По-точно нещо подобно:

или

Бях в магазина зад Плиска за балетните неща, обаче едно такова там е 30лв, а съм виждала и по 16лв същите, та за това ми се свидят. Още повече, че ще бъде облечено един път

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 12:44 от Гита Ог

# 39
тук има параклис- в Младост2- знам, че кръщават, ама вероятно ще има и "чиста молитва", а в Младост 4 също има, но не знам къде се намира точно...

# 40
благодаря, ще потърся и параклиса в младост 4, сигурно ще ни е по-близо

Я, аз и тук да питам, че май има повече шанс. Виждали ли сте някъде из Младост-ите магазинче с трика като за гимнастика? По-точно нещо подобно: [/b]

или

Бях в магазина зад Плиска за балетните неща, обаче едно такова там е 30лв, а съм виждала и по 16лв същите, та за това ми се свидят. Още повече, че ще бъде облечено един път

ако е само за едно обличане ... предполагам някое тържество, защо не ушиете?! Така като гледам ще стане много лесно от тениска или потник и от едно малко парче в същия цвят да се направи набор и да се пришие.

Да ви кажа за педиатрите ... аз много се разочаровах ... няколко пъти ходих в 25-та поликлиника, чаках доооста време заедно с възрастни болни и отношението не ми хареса, а аз хич не съм претенциозна ... за обстановката да не говорим. Всичко това щях да го преглътна, но като дойде педиатър на първия ден от изписването ... влезе и директно при бебето, без да си измие ръцете #Cussing out Живеем в голям блок на 14-15 етажа, асансьорите са ужасно мръсни ... само това си мислех докато ми я пипаше голичка Confused. Та поразпитах познати доверени хора педиатри от другия край на София и в крайна сметка стигнахме до поликлиника "Младост", където днес отидохме и се запознахме с д-р Димитров / м/у др. координатите му в първата страница явно вече не са актуални/. Има доста доктори, които са се отделили от 27 ДКЦ и сега са там. Хареса ми. Там ще я запишем.

иначе бебо е добре, наддала е 900гр. за 25 дни, само пъпчето още е проблем, изрязали са й го много навън и трябва да се залепи с лепенка, но се е възпалило и докато не мине, няма да може. И да, както Ники каза, възклицанието е "Ама много коса"  Grinning

аз мисля да излезем, нищо че е дъждовно, окапаха ми ръцете, а е само 3600гр  Laughing , по-нататък не знам какво ще правим  Whistling

# 41
къдричке направо думи нямам за тези лекари.а ние с теб сме близо една до друга.скоро ще можем да се виждаме на парка до патиланци.даже се видяхме когато беше бременна,аз бях с ева от мартенките.
за 40 не е нужно предваритлно да се оговаряш.само като отидеш кажи че си за пречистваща молитва.

# 42
Ники, виж  за корито в магазина зад пазара на Младост 1 А и в РУМ-а - поне там бях виждала последно

# 43
  • София
Ще проверя, дано да намерим, че обещах на една близка бременна майка от провинцията.

Къдричке, кой лекар дойде у вас?

# 44
  • София
искам да ви кажа за д-р Азади че има доста предимства.най-голямото е че консултациите на здарви деца ги провежда в събота.още мисля по въпроса за нейната смяна.

Маруся, ако е само заради захранването, аз не бих я сменила. Азади е с много добра репутация като цяло. Специално за захранването аз почти не съм питала педиатърката ни. Купих си книга, прочетох доста и тук, и се захранихме чудесно. По - важното е да лекува детето адекватно, когато е нужно, отколкото да ти казва кое кога да въвеждаш /което може и да противоречи на твоите разбирания за захранването/.

Общи условия

Активация на акаунт