"На планина или на море"-МЛАДОСТче се чуди на къде

• 17 663
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, видях че за тази д-р Пеева няма инфо горе! Кажете къде се намира кабинета, часове за прием и т.н., за да я добавя!

# 16
  • София
Рени, и с шестте си извънземни очи да гледаш пак няма да видиш къде съм писала на Вени, защото аз и писах на лични. Няма как да се сърдя на теб, че не си ме включила, защото до сега не си знаела че искам.  Hug
Помайтапих се с ника и аватара ти  Whistling и да си пусна данните, че да ме включиш. Както и да е, не се получи  Embarassed, не съм искала да се чувстваш обвинена.

# 17
Ясна Видкова ,много ти мерси че си ни добавила с бебо!а за Пеева:

казва се Стефка Пеева.приема в 25-та поликлиника но незнам точно кой номер е кабинета!намира се детското на 25-та .приема на нечетна дата сутрин и на четна след обед!телефона и е 0888950166.Само 6те проверя кой номер точно и е кабинета!

# 18
  • София
Може и мен да включите  Wink:

1.В кой район на Младост живеете? - Младост 1
  2.Име и възраст (по желание) - Ани, 23 г., 27.07.1984г.
  3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето?
  4.Име и рождена дата на детенцето/децата ви ? - Николай, 08.05.2007г.

# 19
привет и от мен Simple Smile
аз съм в младост 1
Диана - 26г съм  родена съм на 02.01.82г
имам син Евгени на почти 5месеца
ще ми е приятно да си пишем Wink

# 20
  • София
Добре дошли на новите мами. Аз съм Таня П. под прикритие  Mr. Green. Започнах работа и ви чета, но рядко пиша. Сега съм без децата, за 10 дни, та отивам да чета по форума. Laughing

# 21
  • София, България
И нас ни няма в списъка!
Живеем в Младост 4, до Европа. Казвам се Ради, синът ми е Деян. Родена съм на 24.04.1979 г., а Деян е на 09.02.2006 г.

Ясна Видкова, пробвай да оправиш Мага, както описвах. Вдигаш го (по добре татито) на задни гуми, а с двете ръце държиш железата над предните гуми. Трябва леко да го  разчекнеш в някоя от посоките. По метода проба грешка ще го оправиш ... не задълго де, след време пак ще почни да криви, но малко мъки ще си спестиш. А иначе и на нас ни се счупи една от предните пружини, и цветовете не са мръднали ... Както и да е - ще го хвърля и следващия път ще си купя триколка. А ти що не купиш лятна количка - много са евтини - по 50-60 лева, но е СТРАХОТНО облекчение. Много леки, събират се в багажника ... чудо. Само дето нашта и лятната излезе боклук. НЕ КУПУВАЙТЕ ЛЯТНА КОЛИЧКА HAWK - серията с Мечо пух (има светло синя и винено червена с едно висящо от сенника Мечо пухче). Кошмар на кошмарите. Ако Мага криви, тва пък вобще не върви, не мърда ви казвам, който го е преживял, ще се съгласи  #Cussing out АД ПОД НЕБЕТО. Тва ми е най-голяма грешка в живота ви казвам. Толкова е отвратителна, че с тва голямо дете ще се принудя да купя още една лятна количка, а тази ще я запаля! Брррр!Пак се ядосах като се сетих!

Ще дойдем някой ден до вашта градинка в Младост 2, няма как  Wink

Хубав ли е този парти клуб Кики рики в Младост 4, ходили ли сте  newsm78

# 22
запис4еее  Hug

аз се повизавам из родната ми стара загора тези седмици и от много хайманосване не мога да се разпиша  Crazy

та да повторя данните  Flutter

1.В кой район на Младост живеете? - Младост 4
  2.Име и възраст (по желание) - Нина, 23.04.1979
  3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето? ---
  4.Име и рождена дата на детенцето/децата ви ? - Мира, 8 май 2007

# 23
Радос, имаме си лятна количка още от миналата година - Чиполино. Супер удобна и лека покрай Мага - него не го ползвам вече. Зимата го ползвах, защото е по-затворен, но вече и аз мисля да го мятам на някъде, че само пречи. Съжалявам, че си имала такъв лош късмет с количките. Сега се чудя дали да не си купя друга още по-лека от Джъмбо. Били по 30-40лв. Нямат положения за гръбчето, но и не ми трябват, защото дребния по принцип не спи навън.
Попълвам списъка и сядам да уча  ooooh!, че денем немога от децата!
П.П. Готово! Мацки, дайте да махнем тва с писането на годините ни. Нещо не ми звъчи добре да съм сложена на 1-ва страница и срещу името ми да пише 28г. Нали си пишем рождените дни, който иска да си смята  Peace. Какво ви е мнението  newsm78?
Pampita, извинявай  че така бурно реагирах, но нещо не ми беше ден и не разбрах правилно шегата ти. Мажду другото старият ми ник в превод означава -  невежа  Wink Laughing!
Таня, добре си се завърнала и приятна почивка!
Добре дошли и на новите мами   bouquet!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 02:55 от Ясна Видкова

# 24
запис от нас  Grinning

# 25
Привет на всички! От май 2007 г. съм във форума, регистрирах се бременна във втория месец, но едва сега виждам, че има тема за майките от Младост и много се зарадвах. Живея в Младост 1, срещу 118 СОУ и една детска градина, в бл. 25. Имам бебе Адриана, родено на 10.12.2007г. и двама големи синове, ученик в 6 клас и студент през септември. А аз съм родена на 27 март.

Ще се радвам да се запознаем!

# 26
сладурки,имам проблем!моя мъж не е ял почти нищо днес.20мл.мляко и 2 бисквитки!много се притеснявам.а няма температура.не е болен!направо откачам! #Crazy

# 27
  • София
сладурки,имам проблем!моя мъж не е ял почти нищо днес.20мл.мляко и 2 бисквитки!много се притеснявам.а няма температура.не е болен!направо откачам! #Crazy
Да не би да му растат зъбки в момента? Моят син отказва храна в такива моменти и по цял ден си стои гладен или е на една попара. Напоследък забелязах, че много харесва кашите Лека нощ на Ганчев икато има такива дни изяжда по няколко такива каши на ден и така преживяваме.

# 28
ами да.опитват се да растът!ама не избива нищо.сега хапна малко пюренце и 3-4 пръчки зайо-байо.и само сокчета пие.страх ме е да не му стане нещо. Hug

# 29
  • София, България
ами да.опитват се да растът!ама не избива нищо.сега хапна малко пюренце и 3-4 пръчки зайо-байо.и само сокчета пие.страх ме е да не му стане нещо. Hug

не се притеснявай, от глад умряло няма, ако знаеш колко стачки те чакат за в бъдеще. По-добре не му настоявай, защото той ще вземе да го приеме като битка, в която трябва да отстоява себе си. Предложи, ако не ще, прибираш и тва е, на следващото хранене предлагаш пак ... и така, кофти е, че трябва да се хвърля храна, ама няма начин  Wink и с дни нищо да не яде, няма да се затрие  Joy ще му мине ще видиш, после пък ако знаеш с какъв апетит наваксват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт