някой ми каза, че да, щом веднъж съм подавала трябвало винаги 

голямо пиянде се извъди....това щот слуша често народния канал като е много крива и много танцува на него.

днес пак се овъргаля като прасенце. ама аз й позволявам, защото много се забавлява. мъкнем кофи, търмъци, лопати и други пясъчни аксесоари. та в тоя ред на мисли всеки ден пера един кат горни дрехи. накупила съм й сума ти парцалки в момичешки цветове, но май трябваше да наблегна на по - мръсноносещи краски 

благодаря и за поздравите,работата че идея си нямам от къде да започна и какво да разправям.В главата ми е пълна какафония ,а сега като почетох малко съвсем се обърках 
и за тези се сещам.
това не е земетресение.Имаме всичко неообходимо.Кухня,баня и спалня(като гарсониера).Имаме и долен етаж ,но за момента той е неизползваем,там по принцип са две големи стаи,които някога са били спални,но вмомента са в ремонт.Не всичко е в перфектно състояние,но се нагаждаме.Отначало ,колата ни не беше с нас на борда ,но от вчера си я взимаме и нея при нас.Имаме и колелета за разходки
абе пей сърце!!!!

и смелчага ))))))))
...ще вкараме категории : по вода, въздух и сухопътен транспорт 

- добре дошъл

Вярвам, че скоро ще почнеш да черпиш от предимствата на отбитото дете 
Поне ще имате какво да разказвате на младежа като порасне
искам страсти 

.... емоционална съм си

, а страстите ще ги оставим на тебе, ние не се класираме вече май, поне не в челната тройка.