Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 725
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Инче, закъснях, но от сърце ти честитя     bouquet
Nikki, със сигурност си знае детето  Hug
Думички казваме очакваните бау-бау / с много страст/, мау мау / някак си по-гальовно/, грух-грух, тик-так, како. Казва и отчетливо мама, но почти през цялото време повтаря ТАТКО, в началото беше малко като чужденец в произнасянето нещо като татИко, но сега така се е ошлайфал, че предизвиква бурни аплодисменти когато сме навън. А и го казва с такъв патос  Embarassed   Mr. Green
имам въпрос - тези от нас, които предишни години са пускали данъчни декларации заради доходи различни от трудовия договор, сега трябва ли да го правим при положение, че сме само на майчинство  newsm78  някой ми каза, че да, щом веднъж съм подавала трябвало винаги  newsm78
Петицията за защита на българския книжовен език се подписва лавинообразно, утре ще бъде внесена, моля ако някой я е пропуснал:
 http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
 Hug   Hug   Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:47 от detelini

# 76
Здравейте момичета!
Инче честито!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Разказвай за празнуването! Hug
Казваме много думи - мама, тати, баба,кака, бати, коте, баво(браво),нани,пака(папкам) ньяу(мяу), бау....съответно всички животни - бее, муу, кончето и магарето също как викат.
Има и думи които ние си разбираме - муни(маймуна), Нони(Нори), цеце(цвете) съответно и доста други.
Пее тик-так тики така песничката за часовника, както и "Илия" на Градил илия килия Rolling Eyes #Crazy голямо пиянде се извъди....това щот слуша често народния канал като е много крива и много танцува на него.
Имаме си трети зъб, да чукна на дърво, май тръгна зъборастненето.....
Искрено завиждам на Никки, че се отби Пеш, при нас няма изгледи това да стане. Буди се по 5-6 пъти на нощ, вече не издържам!!! Rolling Eyes
Ай, ние отиваме на гости на свекито да похапнем. Wink

# 77
  • София
Привет,
ние няма как да дойдем в четвъртък, ако решите по-към центъра тогава Wink
Ники, дано нищо не е тази кашлица, всички бацили да  #2gunfire
Аз да ви пусна една бърза анкетка за прането на дечковците, перете ли го отделно от вашето?
Аз до сега все отделно, обаче ми се иска за връхните дрешки да започна с нашите, че да не пускам по 1 000 перални на ден newsm78

# 78
  • София
здравейте Hug
честито със закъснение, инче  bouquet
за срещата - много искам да дойда, но ме е шубе да тръгна с нея в колата. дали ще ме качи такси с количката и без седалка? ако се навият таксиджиите - там съм към 13 часа.
macko, за прането отдавна пускам долни и разни по - смотани дрешки с нашите. иначе горните и по - фешъните ги пера на ръка, защото в пералнята се разпъват или свиват. напоследък голям хит при нас е тотално омазване в пясъчника newsm78 днес пак се овъргаля като прасенце. ама аз й позволявам, защото много се забавлява. мъкнем кофи, търмъци, лопати и други пясъчни аксесоари. та в тоя ред на мисли всеки ден пера един кат горни дрехи. накупила съм й сума ти парцалки в момичешки цветове, но май трябваше да наблегна на по - мръсноносещи краски Thinking

# 79
за срещата - много искам да дойда, но ме е шубе да тръгна с нея в колата. дали ще ме качи такси с количката и без седалка? ако се навият таксиджиите - там съм към 13 часа.
накупила съм й сума ти парцалки в момичешки цветове, но май трябваше да наблегна на по - мръсноносещи краски Thinking

Ще ви качат, аз се возя от 2-3 дни по таксита и си ме качват без проблем. Но си мислех и аз докато се возех, че никой не се и притеснява, че няма седалка.
И за дрехите имаме съвпадение в мислите. Точно днес си го мислех, след като и Дани се прибра с мръсни, прашни и с петна от какво ли не дрешки.

# 80
  • Русе
 Hug Hug Hug
Да използвам докато и двамата ми мъже спят,че иначе не става.
Радвам се ,че ви е интересно покрай нас, Hug благодаря и за поздравите,работата че идея си нямам от къде да започна и какво да разправям.В главата ми е пълна какафония ,а сега като почетох малко съвсем се обърках #Crazy
За анкетата писах 10 думи :мама,тати,тик-так,кученце,котенце,бау-бау,ака,оганчи(огънче),нани,па-па(патенца и всякъкви птици),акати(когато нещо пари)  newsm78 и за тези се сещам.
Начинът ни  на живот не е много по различен от на другите хора.Разликата е ,че жилището ни е на кораб,и когато се залюлее,тръсне или дрънчат чиниите в шкафа  Naughty това не е земетресение.Имаме всичко неообходимо.Кухня,баня и спалня(като гарсониера).Имаме и долен етаж ,но за момента той е неизползваем,там по принцип са две големи стаи,които някога са били спални,но вмомента са в ремонт.Не всичко е в перфектно състояние,но се нагаждаме.Отначало ,колата ни не беше с нас на борда ,но от вчера си я взимаме и нея при нас.Имаме и колелета за разходки Joy абе пей сърце!!!!
Хубавото е че всеки ден си на разлино място,опознаваш нови градове,докато кораба е на ход също се виждат големи красоти.Има си и недостатъците.Нямам комуникация с хора ,а дори и да сме на бряг съм много зле с езика.Понякога се плава дни наред по цял ден,спира се когато е вече тъмно и късно и немога да изведа малкия да походи на твърда земя.Както казват моряците:хваща те желязото.Говоря си по цял ден с Бойко,Дидо е някъде по кораба ,бачка.Капитана си кара.Други хора на кораба -няма,няма и интернет .И два месеца изперках.Важното е ,че сме си с татито заедно ,пък и вече имам интернет и Skype  Mr. Green
Бойко расте с пълна сила.Не мога да го отбия,пробвах да не му давам 2-3 пъти той изпада в истерия и реших ,че това е глупаво за момента.Има 10 зъба,на път е 11-тия(щом ме дъвче по цяла нощ).Много се катери ,но и много пада,тика си стола и се качва където си иска.Проявява голям инат.Влече го техниката,знае как да включи и изключи телевизора.Иска да яде сма с вилица или лъжица.Казва "ака",когато вече се е наакал.А доста пъти ме разиграва да го слагам и нищо да няма,но ние сме направо на тоалетната чиния с приставка,нямаме гърне. Много е приказлив,освен тези ,които казва с смисъл има много които са си негови и не млъква.Пее две песнички,а танца ни е да се върти в кръг докато му се завие свят и падне.Много дълго стана стига толкова.Който иска да види нови снимки съм качила малко от 26 страница на татък на адреса и паролата в подписа ми Hug

# 81
Ами и на мен зоологическата ми е супер неудобно, но съм мобилизирала таткото да намери начин да ни вози. Ще си вземем и батенце и той да види някое и друго животно. Може би към 13.00 ще дойдем, но повече от час, час и половина няма да останем, че Венета спи следобяд, а количката ни изобщо не става за спане.
Мимак, много интересно живеете. А малкият е голям чаровник! Hug
Аз отдавна пера бебешките дрехи с нашите. Все пак ми е второ дете - с баткото май по-дълго изкарах отделното пране. И аз някои от по-фешъните дрешки ги пера на ръка.
Ники, честито отбиване! Наистина е добре, че Пеш го прави по свое желание. Дано бързо ви минава тая кашлица, за да не се тормозиш и чудиш. Hug
Еуи, ужас! Дано вече се чувства по-добре миличкото! Hug
Муун, опитай да махнеш нощното кърмене. Знам, че звучи невъзможно, но при нас се получи. Е, беше насилствено, заради моите лекарства, но сега ми е много добре. Венета не се буди, а ако се събуди само се гушка в мен. Аз още не се наспивам, но и това някога ще стане. Laughing

# 82
Мимак, вземете ме и мен на борда.. аз мога да акам сама и знам много думички, и съм по-спокойна и са ми изникнали всички зъби .. какво още ?
Бойко води убедително в класацията по изминати км и става нашето бебе- пътешественик  smile3548и смелчага ))))))))
Много ме радвате и се кефя на всичко което разказа. Много сте готини и ви завиждам за куража. Дори изпитвам нужда да поживея малко така на колела, за да се върна към себе си, а не към размислите които напоследък са ме нападнали - изпрано ли е, сготвено ли е и пак трябва да се чисти.
Това дребно живуркане тази зима ме смаза. Добре че идват топлите дни и надеждата за нещо диво, което да ни се случи.

# 83
  • Vaudreuil Canada
Бойко води убедително в класацията по изминати км и става нашето бебе- пътешественик

Тцъ ... тук ще поспоря малко .... Wink

# 84
Бойко води убедително в класацията по изминати км и става нашето бебе- пътешественик

Aйде  Wink ...ще вкараме категории : по вода, въздух и сухопътен транспорт   Mr. Green , да няма сърдити  Party

И тук е мястото да отбележа  Laughing ...  ние се самономинираме в третата категория и то в дял : най-много изминати километри по суша за един месец  Laughing
Декември 2007 - 3200 км  Sunglasses Grinning

Е, то голяма среща ще бъде в четвъртък като чета дотук, значи ....  Thinking
Венетка ще си тръгне, точно ние като пристигнем,  с soceress ще се запознаем, ако успее да дойде  .... и Георги ще се срещне май основно с животните  newsm78
Ние петък пътуваме, така че и аз предпочитам друг ден .... ама Бетката каза, че може само понеделник и четвъртък .... аз затова писах четвъртък Rolling Eyes
Ами дайте други предложения  newsm78
Ако не .... аз Георги, животните .... и кой дойде  Wink - добре дошъл  Grinning Hug

Никки , честито  Peace Вярвам, че скоро ще почнеш да черпиш от предимствата на отбитото дете  Peace
Мимак , леко и безаварийно плаване  Peace Поне ще имате какво да разказвате на младежа като порасне  Hug

# 85

спори, ама първо разкажи пред компетентното жури, защо мислиш така и да решим мирно и тихо кой да води класацията ..

А Магеста ще поведе лично класацията по най-голям брой използвани емотикони на публикуван постинг  hahaha

# 86

спори, ама първо разкажи пред компетентното жури, защо мислиш така и да решим мирно и тихо кой да води класацията ..

А-ааа  Naughty искам страсти  Mr. Green
Какво е това мирно и тихо  Wink

А Магеста ще поведе лично класацията по най-голям брой използвани емотикони на публикуван постинг  hahaha

А това е друга класация вече  Stop Wink Laughing Sunglasses
Какво да направя   Hug .... емоционална съм си  Wink

# 87
А бе мами, я оставете тези деца малко настрана и кажете как да отуча аз мъжа си да не си хвърля чорапите до коша за пране, а вътре в него, че вече ще извадя пищовите   #2gunfire

Ние и така си те обичаме Магеста Hug, а страстите ще ги оставим на тебе, ние не се класираме вече май, поне не в челната тройка. Sad

# 88
  • Vaudreuil Canada

16420 км по въздух  и над 3000 км по суша преди навършване на 10 месечна възраст Simple Smile

# 89
Благодаря пак милички,много си ви обичкам Heart Eyes

За срещата съм по навита в Борисовата градина.Мисля че тук ще има повече навити и по лесно ще се призвижат мамите.Бяхме с малката  в зоопарка на трети март и да ви кажа-за срещи и обиколки става,но за кафенце и папкане/ да се подкрепят мамите/ не става.

Мимак, Hug

Общи условия

Активация на акаунт