Март дойде и отмина и расте си ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!

• 17 706
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен! Аз днес ще пропусна, но петъците не мога, водя баткото на разни уроци.
Я споделете - давахте ли вече на бебоците ягоди? Венета ги похапва с кеф, но повече от 1-2 не й давам наведнъж. Освен това още ли давате изкиснато сиренце? Че напоследък не мога да се организирам и си й го давам направо. А маслини давате ли? Венета ужасно ги обича, но все още продължават да излизат необработени. Намирам си ги на парченца в памперсите! Joy
ЧРД на Биса! bouquet

# 271
Честит рожден ден, Биса!Много здраве и усмивки ти желая!  bouquet
При нас-нищо ново.Соня е с много силна хрема вече трети ден.Довечера ще я води педи да я погледне, че да не направим беля през почивните дни.Дано се разминем само с хремата!
Сирене давам неизкиснато, маслини също давам-и Соня ги обожава, но и аз ги намирам на парченца в памперса.Ягоди не,т.е. вече не давам, защото се оказа, че АД на Соня се дължи на храната.Сигурно има и други причини, но аз вече я пазя.Иначе е опитвала и много ги хареса.Милото ми детенце, ще трябва много неща да не яде.Надявам се и това с времето да отмине, но...

# 272
Добро утро,
Не знам някои съфорумки каква организация очакват  newsm78 (писмени официални покани, може би Wink ), но аз и Вики ще сме там към 13.30 ч.
Желание за участие са заявили още: Дидето (инициаторката), Магеста, Инка, Фифи, ВМиткова, предполагам има и други знайни и незнайни, незаявили писмено участието си съфорумки, които са повече от добредошли.  Laughing
Ако има дъжд надявам се да е слаб или ще се  скрием в кръчмите на входа на Борисовата (ако не са задимени). Crossing Arms
Носете си дъждобрани и официалните покани!  Naughty  Wink

# 273
Аз да се отчета , само по повод срещата ....
Чакам една моя леля да се обади, дали ще ходим да проучваме църква за евентуалното кръщене на Георги , та от нея завися  Peace ... и от времето , разбира се  Wink
Ако пропадне това с лелята, можем да дойдем в Борисовата .... сигурно обичайно след 14-14.30  Peace
Тини, Вмиткова , пратете ми телефони на лични ако решите  Praynig

# 274
Значи и ние със Зори ще дофтасаме  Laughing
tini-mini кажи моля те къде точно ще сте защото досега не сме идвали в Борисовата градина. Да не обикаляме на халос без да ви намерим?  Hug

# 275
Честит рожден ден bisa  newsm59

# 276
Честит рожден ден, bisa   bouquet
Маслинките и аз ги намирам необработени  Confused Сиренето още го изкисвам  Peace Ягоди не съм давала и много се чудя дали да давам Rolling Eyes
Аз пък се чудя прясно мляко дали дават на яслата  Rolling Eyes Ние нали ще тръгваме след два месеца и искам да сме подготвени  Wink
Днес сме много нервни и в това гадно време се очертава приятен ден  Party

# 277
ВМиткова, Дидето е предложила на голямата площадка с детските пързалки и люлки. И според мен там ще е доста забавно на хлапетата. Пращам ти телефона ми на лични. Peace

# 278
Аз пък се чудя прясно мляко дали дават на яслата  Rolling Eyes

100 %  Peace И кухните готвят с такова , ама мисля вече няма проблем , големи са  Grinning
Иначе и аз сирене изкисвам ... лошото е, че като ни нападне нашите манджи младежа  , няма спасене , а това често се случва  Mr. Green

# 279
  • София
за съжаление и днешната среща ще пропуснем, защото утре заминаваме на дълъг воаяж  newsm49 и трябва да събирам багажерии, а с ния е леко трудно. трябва и косъмът си да боядисам, че вече направо на човек не приличам pletka и да пазарувам, абе с две думи - домашни задължения.
весело прекарване smile3525
Честит рожден ден, bisa!!!!  ura

# 280
Алексатор, къде ще ходиш?
Имам спомен, че ходите до Ямбол, пък ние ще ходим тая събота с едно приспиване на гости.
Имаше и мама от там май.....да се обажда бързо!!! Naughty

# 281
Момичетааааа......шефа ми ме извика по спешност на работа днес newsm45 newsm45 newsm45
Пропада ми почивния ден, а и срещата ни с Елена с вас Sad
Много, много се извинявам, че се получи така, аз инициаторката точно да не дойда, но..... Cry
Надявам се да си изкарате страхотно в това хубаво временце и да качите снимки Peace

Целувки от мен и Елена  bouquet

# 282
И ние няма да успеем за срещата, момичета CryМного ме е яд, но трябва  да тичаме за кухнята, да идем пак до педи-то за изследванията  и ни идва време за ядене и спане, което е тричасово и няма как да е навън.Весело и от нас Hug
Ще си останем с надеждата да се справим  за другия път Peace
Ягоди и мен ме е страх да давам, че и двамата с татето сме непоправими алергии и малчо е предразположен, сирене яде и киснато, и не.Маслинки още не е пожелал, прясното мляко отдавна го уважаваме Wink
А докога смятате да давате АМ преди заспиване, ако още давате,де.Педи каза, щом си вечеря обилно да спрем newsm78Аз обаче си мисля до 1.6г. да давам, пък после айрянче най-вероятно.
Слънчеви усмивки от мен и Томи Heart Eyes

# 283
  • София
Алексатор, къде ще ходиш?
Имам спомен, че ходите до Ямбол, пък ние ще ходим тая събота с едно приспиване на гости.
Имаше и мама от там май.....да се обажда бързо!!! Naughty
в ямбол - да там ще ходим при бабите на гости. тини мини е от ямбол също. великден там ще избутаме. после малко по гръцко за гергьовден. ще ти дам телефон на лични, да звънкаш, ако ви е удобно за една срещичка Peace

# 284
Мoonady, aз, Алексатора и Клеми сме от Ямбол, но не знам да има декемврийка, пребиваваща за постоянно там. Ако има, ще се радвам да я науча и аз. Simple Smile Иначе Пеца е от Сливен, да не се бъркаш с нея.  Thinking
Чибураторке, може да се засечем по Великден в Ямбол значи, аз имам сякаш твой номер (ако не си го променяла). Надявам да намеря време и да ти звънна като отидем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт