Отговори
# 105
  • София
Звездица, хубаво е, че сте здрави  Peace.
Относно костюмите, зависи от моментното състояние на детенцето да е съгласно с маскировката. Иначе като идея е добра. Не знам, обаче, дали ще се съберем съдейки от последната "активност"  Wink.

# 106
  • София
Звездица, хубаво е, че сте здрави  Peace.
Относно костюмите, зависи от моментното състояние на детенцето да е съгласно с маскировката. Иначе като идея е добра. Не знам, обаче, дали ще се съберем съдейки от последната "активност"  Wink.
Дори, браво и на вас че сте вече здрави  Peace
за партито-по принцип винаги сме се събирали, само последния път стана така но мисля че причината беше заради многото болни дечица по това време, а не заради нежелание Confused за маскировката, ако не иска детето, разбира се че няма да се насилва, но пък ако повечето се съгласят накрая ще стане интересно Simple Smile

# 107
  • София
звездица, за каква точно маскировка имаш предвид? Аз съм ЗА, но ако е костюмчета на джуджета примерно кой ще ушие толкова много, а и няма да излезе много евтино мисля...

# 108
  • София
звездица, за каква точно маскировка имаш предвид? Аз съм ЗА, но ако е костюмчета на джуджета примерно кой ще ушие толкова много, а и няма да излезе много евтино мисля...
кой каквато иска или може, не всички да са в еднаква. ако иска детето и маска да има на главата, ако ли не-примерно само някаква дреха като зайче, принцеса или пр.
това ми е идеята но сигурно е рано за нея  Thinking

# 109
Дори, пак ще сме в една група в детската градина

# 110

ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Да ви се похвалим и ние сме от приетите на градина! Това си е жив късмет, при положение, че нямаме нито връзки нито предимства...

# 111
  • София
Честит първи юни и от нас! Hug
Как изкарахте празника? Ние бяхме до Макдонадс след църква, после малко се поразходихме и ни запраска големия дъжд. Искахме в нашия парк да поиграе, но се развали времето. Добре, че вчера и онзи ден уважихме всички нови играчки и пързалки  Laughing, че сега вечерта като излязохме вече прибираха всичко и си заминаха.

DEZIRELA, браво за яслата. Grinning Как се чувста бъдещия батко?

# 112
  • София
      Честит 1-ви Юни!

Бъдете здрави, усмихнати, обичани! 

Уикенда бяхме на Гюлечица с познати семейства и дечицата им. Отпочинахме добре, подишахме чист въздух, децата се налудуваха. В събота следобяд поваля, но през останалото време беше слънчево.

Мими, хубаво е, че децата сте са заедно  Hug. Както се казва "всяка среща не е случайна"  Peace.
Dezirela, браво и на вас  Peace. Ние също сме без предимства и без "връзки"  Laughing. Все пак връзкарството ще е на следващите етапи, че сега сте бие на очи  Wink.
Ваня, вие също сте релаксирали добре  Laughing. Това ли е новата кола на Емко  Thinking?

# 113
  • София
Дори, радвам се, че и вие сте приети. Grinning

Да, това е колата Simple Smile, много я бива и в "носенето" на покупките от Фантастико. Laughing

# 114
  • София
Дори, радвам се, че и вие сте приети. Grinning

Да, това е колата Simple Smile, много я бива и в "носенето" на покупките от Фантастико. Laughing
Хубава е и да си я ползвате със здраве  Peace.

# 115
  • София
Мерси! Heart Eyes

# 116
  • София
Ваня, това е паркинга на Алекс, все забравям до сега  Embarassed
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6004492
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6004495

# 117
  • София
Дори, много интересен изглежда. Simple Smile Дано само да си събира количките, като гледам доста са на брой Wink и малки по размери. Че на мен ми е писнало да обирам играчки от пода, а от няколко дни и Дани щъка с проходилката и си имам още един шетач в къщи. Grinning Ама това да си ми грижите казвам. Wink

# 118
  • София
Това са една малка част от автопарка  Laughing. Имаме и големи по размер коли, но не са подходящи за случая  Wink.
Важното е да са здрави дечицата, другото се оправя  Peace.

# 119
  • София
Дори, ние с теб само се гоним по темите. Heart Eyes Няма ли да лягаме вече? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт