Отговори
# 120
  • София
Дори, ние с теб само се гоним по темите. Heart Eyes Няма ли да лягаме вече? Laughing
Тогава е нашето време  Laughing.

# 121
Априлки, къде се загубихте? Никой не пише вече и темата ни не е актуална, дайте предложения за нова, дайте да се освежим малко!
Да ви се похваля, чакаме със сигурност момиченце, бях на 3Д. Освен това се развиваме нормално, всичко е Ок. Даже сме малко срамежливи, че се опитвахме да се крием нещоSimple Smile Все пак успяхме да направим първата фотосесия имаме цели 2 снимки и то с доста добро качество, защото мина на 4Д. Апарата беше нов и с доста възможности, но за съжаление казаха, че не правят запис на СД.
Ние обикаляме градинките, когато времето ни позволява, а на почивка, ще се ходи най- вероятно, чак през август, но не на море, а  на планина. Повечето май вече са започнали летния отпускарски сезон, да пишете кой, къде и как е изкаралSimple Smile На всички, на които им предстои, весело изкарване. Peace

# 122
  • София
Гледам , гледам и си викам , абе я чакай да се разпиша и тук . Може ли да се включим във вашата отчетна тема . Първо да се представя , аз съм мама Марияна , моето детенце е Мартин , роден на 6 . 04 . 05 г . , а и за отчета - родихме се 2800 и 50 см . Снимки при пръв удобен случай . Ще ми е приятно да си контактуваме . В последно време , той на ясла , аз на работа и почти не остава време за бъбрене по градинките .

# 123
  • София
DEZIRELA, браво за хубавите новини  Peace. Както казва Ваня "нашарехте ги"  Laughing.
За почивка, още не сме планирали нещо конкретно. Иначе на моренце ще да е  Wink. Надявам се и аз темичката да се раздвижи, макар, че се съмнявам  Thinking.

pipi06, добре дошли с Марти  welcome. Ще ни е приятна комуникацията с теб Peace. Надявам се, че на есен Марти е приет в градината  Praynig.

# 124
  • София
Той ходи в момента в ясла , защото миналият септември на 2,5 г . още си беше неоправен , горкия , пишкаше в памперси , мислеше се за бебе и сега наесен ще бъде първа група , вече поотраснал , отдавна махнахме памперсите , говори горе - долу добре за момченце на тази възраст и според мен е готов за първа група . Като се има предвид , че вече започват някаква образователна дейност и действията са вече по - осъзнати . Ние ходим в 9 ОДЗ - Зорница в Младост . Доволна съм . В началото бях доста резервирана , много неща не ми харесваха , но с постоянство и такт успяхме да изгладим нещата . Това е накратко . Ще си пишем и ще обменяме инфо заедно , надявам се .  Засега чао .

# 125
  • София
pipi06, тенкс за разяснението   bouquet. Поне не си изживяла кандидат-градинската треска  Wink.

# 126
  • София
Имах късмет миналата есен . Трябва да ти кажа , че почти съм сигурна , че ще стане същото и за първи клас . То има време , ама като се замислиш нашите училища по - големи няма да станат . И за много паралелки няма да има място . Просто не ми се мисли .

# 127
  • София
Здравейте,
Какво да ви пиша момичета - оня ден ударих колата пред Педиатрията, още подсмърчам из къщи Cry.Аз бях и виновната де. Мъжа ми е командировка във Варна, днес  се прибира и като знам как ще мърмориии, още повече ми се реве. Ам важното е че сме добре с Ирка.
Иначе нея продължавам да я водя на гимнастика (нали не можеше да сяда и ходим в клиника"Чавдаров", определено има резултат Peace), вече сяда спокойно, прави опити да пълзи. Там също се ядосвам- само гледат как да те прекарат да си плащаш, ако си по здравна каса с талон все те отлагат и мотаят, все графика им е пълен и нямат свободни  часове, абе..не ми се говори.
pipi06 , добре дошла Hug
 DEZIRELA , честито, дано наистина излезе момиче
Е, това е около нас, до скоро

# 128
ЗДРАВЕЙТЕ!
Жужка много съжалявам за колата, важното е че сте добре.
Напоследък ми е доста натоварено на работа и не ми остава време да пиша. В началото на юли сме решили да пратим Велин малко да поседи при бабите и ние да си починем.
На море ще ходим последните две седмици на юли, както обикновено при роднини във Варна. Мислим и за почивка в Турция, но още нищо не е сигурно.
Записах Велин на градината / за 1 група/ и Дори видях, че ще тръгваме на 8.09 заедно.

Това от мен приятни отпуски на всички и дни изпълнени с много емоции и забавления.

# 129
  • София
Когато родих детето , бях сигурна , че ще го оставям на бабите в провицията , но до този момент не съм го правила , а така ми се иска . Може би ще постои ден - два и край . Друг е въпросът , че въпреки че ходи на дг пак постоянно ме търси и е изключително привързан към мен .

# 130
  • София
pipi06, добре дошла!  bouquet

Жужка, важното е, че сте добре, живи и здрави. Колата има ли пълна застраховка? Гледай да не го мислиш много и в най-скоро време пак се качвай да шофираш.

Аз да ви се похваля, че скоро пак ще съм мобилна (слава Богу!, че си е цяло мъчение с малки деца и без кола, не мога дори да напазарувам спокойно). Пак е малка, но казват, че е много запазена и в отл. състояние (на Иво брат му ни я намери, май в понеделник ще ходя да я прехвърлим и да я докарам). Честно казано доста се притеснявам, щото близо 4 месеца не съм шофирала и ще трябва да се върна от Пазарджик с Дани и свекървата (т.е. без друг шофьор с мен), но вярвам, че всичко ще е О.К., ще повъртя малко там из града и така...

Ние нищо не сме решили за почивка още  Tired (не знам дали ще можем да отделим пари), а много ми се иска да заведем децата на море. И двамата много обичат водата, а и да се калят малко. Свекървата ни вика да ходим при тях в Гърция, но ние не искаме (нали сме скарани със свекъра, пък и искам някъде само семейно).

Жужка, какво й е на Ирен? Rolling Eyes Дано да го израсте бързо! Как мина кръщенето? Grinning Ще пускате ли Лази на зеленото у-ще? Аз и тази година смятам, че е малък Емко, но и ние никъде не ходим без тях, не е пращан при баби сам и не знам и аз как ще го преживея. Laughing

DEZIRELA, браво за хубавите новини  Peace. Както казва Ваня "нашарехте ги"  Laughing.
Мдаа, ще ги нашарите (това е лафа на акушерките в Шейново  Laughing). Супер! Наше приятелско семейство чакат второ дете, момченцето е 1 м. по-голямо от Емко и сега са й казали момиче на няколко пъти и на нея. Simple Smile Чак да ви завиди човек. Heart Eyes

# 131
  • София
Уикенда бяхме при нашите. Градът имаше празник и съответно забавления. Алекс доста понамаза, вози се на влакчета,  на коли, които се издигат и свалят, на блъскащите колички с мама и баба  sohappy. Добре, че времето се задържа слънчево. В петък цял ден валяло.

jujka, неприятно с колата, но важното, че сте добре  Peace. Надявам се, че татито ви е реагирал нормално.
Хубаво е, че гимнастиката дава положителен резултат и скоро да се похвалиш с прощъпулка  Hug.

mariapoznakova, браво, ще обменяме инфо  Party. Да успеете и до Турция да отскочите  Peace.

Ваня, честита кола и със здраве и безаварийно ползване  newsm01
Миналата година нали ходихте на море при приятели. Тази няма ли да стане пак  Thinking?
За момиченце, имате време-третото  Wink.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 13:10 от Dori

# 132
  • София
Жужка, какво й е на Ирен? Rolling Eyes Дано да го израсте бързо! Как мина кръщенето? Grinning Ще пускате ли Лази на зеленото у-ще? Аз и тази година смятам, че е малък Емко, но и ние никъде не ходим без тях, не е пращан при баби сам и не знам и аз как ще го преживея. Laughing

Ще копирам това, което написах на мацките от август 2007:Проблема реално, не ми се виждаше голям, докато не я заведох на преглед в болницата за деца с  ДЦП - мойта педи ме прати там, понеже Ирка бе на почти 9 месеца и не можше самостоятелно да сяда на дупе, а падаше като круша. И от там започна всичко - нищо не ти казват док, а само едно и също повтаря, че детето е с мек гръб и не заякнали мускулчета. Но аз отдавах всичко на това, че тя е по-пълничка и мързелива. Сложиха и диагноза - СРРДФ - специфични разстройства в развитието на двигателните функции - питах сестрата(понеже док се прави на луда), каква  е тази диагноза - отг. бе - понеже не е някое от сериозните заболявания, но трябвало да има диагноза и пишели това , успокои ме че  било от кг-мите на Ирка и спокойния и характер.
Сега вече си сяда и прави опити да пълзи, просто мързелана. Това е на кратко.
Вече идва рехабилитатор у дома , и напредва.

Колата я оправихме, мъжа ми не ми се кара този път Mr. Green.
А аз вече си имам нова кола - само за мен  Blush - голяма, с много екстри - Ауди А6, комби, реших, че в малката няма как да събирам колело, количка и всичко останало, като ходя с децата някъде.
Лази ще си ходи другта седмица на градина, няма да ходи на зелено училище.
Е, това е околло нас, до скоро Heart Eyes

# 133
  • Толбухин
Jujka Радвам се че нещата се развиват добре при вас.Честита ти нова кола.
А ни е с тези малките клиота какво да кажем,едва пъхам количката вътре.
Валентина има момиченце,честита и рожба.   bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Честита рожба на мама Валя!

Jujka честита придобивка и безаварийно каране. Изпитвам ужас от големи коли, когато трябва да карам аз, та затова си избрах туинго. Много ми е удобно, особено за работа, че в центъра трудно се уреждам с паркирането.
Ванче, може да се появи възможност за моренце, имай надежда..............
Чака ни ремонт в къщи - не голям, ще слагаме изолация на къщата, че си има нужда.
От миналата сряда ме тръшна някакъв вирус стомашно-чревен и още  не мога да се оправя, такова чудо не ми се беше случвало чак системи да ми слагат.
Велин се размина с 1 ден разстройство.
Дори весел уикенд сте изкарали при вашите и ние много обичаме такива гостита при бабите, ама рядко си ходим че е далеч.
Радвам се, че бабите се навиха пак да го вземат за лятото, че всички  имаме нужда от разтоварване и почивка.
Климата в Сливен е по - добър от този в София и стоенето там винаги му се отразява положително.
От 6 месеца ходене на градина - всеки месец беше болен с антибиотик, в резултат на което много отслабна и всеки вирус му се лепи. Затова искам да укрепне малко преди да тръгнем на есен отново на градина.

Общи условия

Активация на акаунт