Няма ли да лягаме вече?
Няма ли да лягаме вече?
Все пак успяхме да направим първата фотосесия имаме цели 2 снимки и то с доста добро качество, защото мина на 4Д. Апарата беше нов и с доста възможности, но за съжаление казаха, че не правят запис на СД.
На всички, на които им предстои, весело изкарване.
. Както казва Ваня "нашарехте ги"
. Надявам се и аз темичката да се раздвижи, макар, че се съмнявам
.
. Ще ни е приятна комуникацията с теб
. Надявам се, че на есен Марти е приет в градината
.
.Аз бях и виновната де. Мъжа ми е командировка във Варна, днес се прибира и като знам как ще мърмориии, още повече ми се реве. Ам важното е че сме добре с Ирка.
), вече сяда спокойно, прави опити да пълзи. Там също се ядосвам- само гледат как да те прекарат да си плащаш, ако си по здравна каса с талон все те отлагат и мотаят, все графика им е пълен и нямат свободни часове, абе..не ми се говори.

(не знам дали ще можем да отделим пари), а много ми се иска да заведем децата на море. И двамата много обичат водата, а и да се калят малко. Свекървата ни вика да ходим при тях в Гърция, но ние не искаме (нали сме скарани със свекъра, пък и искам някъде само семейно).
Ще пускате ли Лази на зеленото у-ще? Аз и тази година смятам, че е малък Емко, но и ние никъде не ходим без тях, не е пращан при баби сам и не знам и аз как ще го преживея.
. Както казва Ваня "нашарехте ги"
Чак да ви завиди човек.
. Добре, че времето се задържа слънчево. В петък цял ден валяло.
. Надявам се, че татито ви е реагирал нормално.
.
. Да успеете и до Турция да отскочите
.
.
?
.
Ще пускате ли Лази на зеленото у-ще? Аз и тази година смятам, че е малък Емко, но и ние никъде не ходим без тях, не е пращан при баби сам и не знам и аз как ще го преживея.
- голяма, с много екстри - Ауди А6, комби, реших, че в малката няма как да събирам колело, количка и всичко останало, като ходя с децата някъде.
Препоръчани теми