Jujka, честита кола! Със здраве да си я караш и без произшествия. Евала за смелостта. Аз не съм имала кой знае какви премеждия през краткия ми шофьорски стаж, обаче ме е страх и от доста години не карам. Надявам се и с Ирен нещата да продължат да се развиват в положителна насока.
Аз да ви се оплача, че съм на море, но не мога да ходя на плаж
Преди седмица направих някаква алергия, объркаха ми лекарствата и вместо да се оправя стана още по-зле. Никога не съм си мислила, че по време на почивка ще преглеждам форумите от стаята вместо да се къпя в морето, но ето на...Ванче, наши приятели ще ходят в Гърция за 1 седмица за по 380лв. на човек - път, нощувка, закуска и вечеря. Ако искаш ще изровя офертата. Честита кола и безаварийно каране и на теб!
mariapoznakova, направо си сменяй педиатъра. Мартина също боледува често, но антибиотик не е пила. Аз смених няколко и от сегашната не мога да кажа, че съм супер доволна, но поне антибиотик не ни изписва за "добър ден".
. Честита ти кола и безаварийно ползване
.
. Сега пък летните грипове започнаха
. Късмет с ремонта
.
). Само дето май сега Дани прихвана - снощи вдигна 39.5 и цяла нощ я сваляхме, чакам днес вече да се оправи.
.
.