Отговори
# 135
  • София
Честита дъщеричка на Валя! (Това май й е второ момиченце, или нещо бъркам. Нали много хора не пишат вече, та губя нишката)
Jujka, честита кола! Със здраве да си я караш и без произшествия. Евала за смелостта. Аз не съм имала кой знае какви премеждия през краткия ми шофьорски стаж, обаче ме е страх и от доста години не карам. Надявам се и с Ирен нещата да продължат да се развиват в положителна насока.
Аз да ви се оплача, че съм на море, но не мога да ходя на плаж  Cry Преди седмица направих някаква алергия, объркаха ми лекарствата и вместо да се оправя стана още по-зле. Никога не съм си мислила, че по време на почивка ще преглеждам форумите от стаята вместо да се къпя в морето, но ето на...
Ванче, наши приятели ще ходят в Гърция за 1 седмица за по 380лв. на човек  - път, нощувка, закуска и вечеря. Ако искаш ще изровя офертата. Честита кола и безаварийно каране и на теб!
mariapoznakova, направо си сменяй педиатъра. Мартина също боледува често, но антибиотик не е пила. Аз смених няколко и от сегашната не мога да кажа, че съм супер доволна, но поне антибиотик не ни изписва за "добър ден".

# 136
  • София
Jujka, браво за положителния резултат с Ирен  Hug. Честита ти кола и безаварийно ползване  Peace.

Мими, бързо се възстановявай  Praynig. Сега пък летните грипове започнаха  ooooh!. Късмет с ремонта  Peace. Някой ден може да се видим.

shoshi, много неприятно, но дано успееш да се цопнеш в моренцето  Praynig. Поне нет имаш в стаята  Wink.
За Валя не бъркаш. Първото дететнце е Биби.

# 137
Shoshi аз отдавна съм й вдигнала мерника на нашето GP, ама все се ослушвам. Тя не ни изписва веднага антбиотик, изчакваме 3-4 дни на сироп за кашлица и противотемператрни, но в 99% от случаите продължаваме с антибиотик, защото нещата се усложняват. Само априлското разболяване го изкарахме на крака с много разтривки и сиропче за кашлица и Tantum Verde. Вдига висока температура и гърлото са ни слабите места. Този месец слава богу не сме боледували, но и времето вече е топло. На Сандански го водихме в началото на май, сега ще го пратя малко да смени климата, после и на море ще го водим - дано накрая на есен боледуваме по - малко, че не се издържа.

Като съм на тема болести какво давате за имуностимулатор?
И как процедирате при първи наченки на настинка при детето?

Вече си мисля, че аз нещо бъркам. И по бабешки го мажа с ракия, с мас, с хустагил мас - много съм доволна от него и го препоръчвам да опитате. Много помага при кашлица и хрипове.

Аз най - накрая след 7 дни мъки преборих вируса и утре съм на работа.

На всички почиващи приятни емоции, а на работещите лека и доходна.

# 138
  • София
Мими, като имуностимулатор давам "Мултисаностол".
При нас настинката започва, обикновено, с хрема. Та се лекуваме с капки. Ако нещата се проточат, го преглежда док и съответно се преценя какво да приема. Антибиотик рядко са изписвали на Алекс. Първоначално предписват сироп.
Не се обвинявай, това са традиционни неща за жалост. Скоро ще ги израсте  Praynig.

# 139
  • София
Аз не давам никакви имуностимолатори. Когато Невена беше малка давах какво ли не и нямаше ефект. Лекарката накрая каза, че ще й напише диагноза "непоносимост към детската градина". За щастие поне докато бяхме в Чехия не е пила никакъв антибиотик, лекуваше я със сиропчета. В България обаче бързо си навакса - всеки месец по 1-2. Когато стана 1-ви клас спря да боледува и сега рядко се разболява и бързо оздравява. Явно си е изградила имунитет. Надявам се и с Мартина да е така, пък и тя не се разболява толкова често.

# 140
  • София
Аз давам Цитросепт и мултивитамини (редувам ги, на Д-р Тайс, Мултисаностол). На 2 пъти е пил и Есберитокс, но мисля, че нямаше особен ефект. Rolling Eyes

# 141
Този Цитросепт не сме го пили, а всички останали ги редувам с почивки

# 142
  • София
Той е извлек от семената на грейпфрута май беше и е много богат на вит. С. Слагам му по няколко капки в чаша сок, проблемът е, че е доста горчив и не винаги иска да го пие.

Днес е с темп. - 38.6, пак някой вирус ще да е, май отдавна не беше вдигал, дано мине бързо и леко и не хване и Дани. Praynig

# 143
  • София
Днес е с темп. - 38.6, пак някой вирус ще да е, май отдавна не беше вдигал, дано мине бързо и леко и не хване и Дани. Praynig
Как е Емко? Бързо да оздравява  Praynig

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 22:47 от Dori

# 144
  • София
Добре е, слава Богу, само съботата беше с температура, неделя сутринта стана, закуса и няма и помен. Лекарката каза, че има сега такива вируси - само висока темп. за ден-два (без кашлица, гърло, което си е много добре Simple Smile). Само дето май сега Дани прихвана - снощи вдигна 39.5 и цяла нощ я сваляхме, чакам днес вече да се оправи. Praynig А може да е и от зъбчето при него, което вчера най-сетне е пробило. Grinning Flutter

# 145
  • София
Алексчо също е болничък, кашлица, лека хрема. Та се погледахме в къщи. Татито ни и той изкара на крак някоя болежка. Опитва се и моето гърло да ме наболява. Дано се размине  Praynig. Аман от болести  #2gunfire.

Ваня, честито 1-во зъбче на Дани. Да избиват без проблеми, да са здрави и бели  newsm47.

# 146
  • София
Мерси, Дори! Hug И бързо оздравяване и на вас. То всъщност вечерта изби първото, на следващата сутрин и второто зъбче.

Ние след бомбите тук се евакуирахме в Сандански - бяхме 3 дни при нашите приятели и открихме 'плувния' сезон - бяхме на детския басейн там. Sunglasses

# 147
  • София
В последните години няма спасение от тези вируси - зиме, лете все нещо ще ни тормози. Слава богу децата устискаха да не се разболеят на морето. Приключихме морската почивка с една разбита глава и няколко рани и синини по крачетата. Тази седмица имам да свърша някои работи и се спасяваме на вилата.
Ваня, много хубаво сте направили, че сте заминали за Сандански. Страшничко е било в София.
Дори, дано да ви е последно разболяване за лятото.

# 148
  • София
Уф, и аз изкарах сега един летен вирус - гърло, глава, отпадналост, а вчера и разстройство. ooooh! Дано децата не хванат. Летни вируси, зимни вируси, пфуу, не се ли свършиха. Имам чувството, че децата в София най-често боледуват заради лошия въздух. newsm78

# 149
Абсолютно си права за вирусите и мръсния въздух в София.
Велин е от 5 дни в Сливен и си изкарва страхотно.
А що се отнася до взривовете при нас си беше доста страшно, нали сме близо.

Общи условия

Активация на акаунт