Отговори
# 150
  • София
Ние сме добре и Алекс си ходи на ясла. Само дето напоследък трудно влиза  Rolling Eyes. Днес се наложи и аз отида с тях, но пак имаше номерца. Не знам на какво се дължи, дали на факта, че са в друга група или както казва д-рката-става голям и хитрее  Thinking.

Относно "бомбеното събуждане" си беше страшничко. Все едно си на война  Cry. Спалнята ни на 2 пъти се разлюля, макар и за бързо.

shoshi, мерси за пожеланието  Hug. Приятен релакс  Party.

Мими, браво на Велинчо  Peace.

Ваня, прогонвайте тез бацили  #2gunfire. По тоз повод, Сандански ви е дошъл добре  Peace.

# 151
Здравейте, отдавна не съм писала въпреки, че ви чета редовно. Не сме много активни, но така е летния сезон, кой на планина, кой на море, кой на село... Ние по повод взривовете ходихме на гости на едната баба и си изкарахме чудесно, сега пак сме в Сф и чакаме отпуската на тате, за да отидем на планина в Троянския балкан. На мен на море хич не ми се ходи с тоя тумбак, а там има и басейни с минерална вода, където ще направим плажа.
Иначе откакто съм го спряла от яслата ми се разболя само веднъж и то само за 2-3 дни бяхме с Т и леко зачервено гърло, без сополи и кашлица.Но предишния ден ходихме на басейн и той не излезе от водата, въпреки жегата е поизмръзнал. Освен мръсния въздух в Сф, в градините най- редовно си пускат болни деца, та затова боледуват толкова често. Ние сега от септември като тръгнем на градина, ако много боледува, зимата ще се гледаме в къщи, че не искам да ми мъкне непрекъснато вируси. Миналата зима мъжа ми като се разболя покрай него изпи 3 антибиотика, а сега живот и здраве трябва да пазим бебето, като се появи на бял свят.
Аз дебелея, повече на корем и взе да ми натежава, а и момата е доста буйна все щъка напред назад в корема. Но слава богу не ми става лошо, само ми оттичат краката понякога, когато прекаля с натоварването.
Хайде да сменим това заглавие най- после, хич не е актуално, трябва да е някакво отпускарско, дайте предложения... Например: "От лятото горещо, Априлчетата се спасяват na планина и на море!!!" Мойто не е най- доброто предложение, затова давайте...
Айде чао от менSimple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 16:15 от DEZIRELA

# 152
На мен ми харесва става за заглавие.

Аз използвам времето докато го няма Велин и се записах с една колежка от работа на гимнастика. Ходим 2 пъти в седмицата - много е приятно, а и май малко трябва да се постегна, че съм се поотпуснала напоследък.

# 153
  • София
Dezirela, хубаво е предложеното заглавие от теб  Peace. Така, че съм съгласна да го измените. Приятно изкарване на балкана  Party.

Мими, браво за ентусиазма  jump.

Днес е последният ден на Алекс в яслата и ми е едно носталгично, защото персонала беше много добър  Peace. Няма как, децата растат и сменят попрището си.
Ние ще ходим на моренце и го чакам с нетърпение  Hug.

# 154
Здравейте! Лятото мина докато сменим заглавието на темата, но ето че най после стана, вече можем да пишем с повече желание в новата- стара тема, за да я довършим:) Надявам се, че всички си прекарвате добре, летните месеци, хайде похвалете се кой къде ще ходи или кой къде е ходил, пускайте и снимчици, за тези дето няма много да обикаляме поради разбираеми причини:)

# 155
  • София
http://konsulova.multiply.com/photos/album/13/novi_snimki_na_decata
Мислех, че и тук съм пуснала линка с новите снимки, но не съм май. Това са най-новите, има 2 снимки от Сандански, другите са тук в Сф. Подстригахме ги и двамата (т.е. и тримата, и баща им  Laughing), а като отидохме на селото на свекитата в събота се оказа, че почти цялата рода братчеди и хлапета са почти 0 номер (то в тея жеги...).

# 156
Много са хубави снимките, само не знам, как сте издържали жегите в Сандански, аз там през лятото не стъпвам:) Иначе малчовците много са пораснали... Помага ли ти баткото? Нашия също сме го постригали съвсем късо, ина4е много се поти. Явно тази прическа сега е модерна.
Ние пък бяхме на сватба, Алекс беше шафер на чичо си Миро и леля Мария, аз едва издържах, но той няма умора. Танцува, скача, търкаля се, не беше спал след обяда и издържа геройски до 11 вечерта. За първи път го водихме на такова събитие и му беше много интересно, на момата по едно време и стана много тясно и започна да танцува из корема, но после се поуспокои. Да не ви казвам какви ми бяха краката на края- болезнено оттекли, мислех да спя в корито с ледена вода.

# 157
  • София
Морски поздрави от нас!    Ние сме на Китен, но последен ден. Времето е слънчево и нямаме пропуснат плаж. Алекс се кефи на морето и волността на пясъчната игра. С нас са и моите родители, та успявам да си почина. Плануваме разходка из Варна и околността. Снимки като се приберем.                                                                                    Ваня, много са сладки догледничетата ти и да ги нацелуваш. Доста са порасна.                                                                          Dezirela, браво за хубавия повод. Децата определено са по-издръжливи от нас.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 16:47 от Dori

# 158
  • София
Дори, браво, че сте улучили хубаво време. Ако знаеш тук какъв студ беше. Crazy

# 159
Здравейте момичета!Ние Сме си вече в Бургас!
На Ванко много му харесва на плажа Wink Вече има 7-8 бани в по късните следобедни часове.Миша е вече записана за 1 група на градина и много се кефи.А днес е за последен ден на ясла и сутринта ме пита дали ще и връчат диплома за завършена ясла  Joy Паднах от смях!
Видях че сте говорили за витамини и имуностимулатори , аз давам на миша витамините на Аmway за деца вече 2 г и съм много доволна че още незнае вкуса на антибиотика.Освен това и по 1 път седмично осцилококцинум.
Весело и здраво лято на всички деца!

# 160
  • София
Маги, какви са тези витамини, дай малко повече инфо. Wink

# 161
Ами това са на американска фирма.Разпространяват се чрез дистрибутор.
Детските вит са подходящи за деца над 2г.Дъвчащи са с вкус на портокал, в формата на футболна топка.Съдържат 11 витамина и 4 минерала.Витамините са извлеци от плодове и зеленчуци и нямат изк.съставки, нямат филм в/у таблетките, което ги прави подходящи за употреба и с хомеопатични лекарства. Опаковката е 120табл на цена 60 лв.
Ако искаш точното съдържание на вит. ми пиши на лични да не занимаваме всички!Мога да ти доставя! 

# 162
Здравейте!
Отдавна не съм се разписвала. Бахме в отпуска и отмаряхме във Варна.
Върнахме се в София и пак на работа, а  и с ремонти сме се захванали. Слагаме изолация на къщата, дообзаведохме стаите.
Велин е при бабите и е много доволен - водят го на басейн, в детския парк,не го оставят да скучае.
Очаквах трудна раздяла, когато си тръгвахме, но той ни изненада - изпрати ни без да плаче, казвайки мама и тати отиват на работа.
Очевидно вече разбира и осъзнава какво става около  него.
Тази седмица мисля да отида да го видя, че ще стои там до края на месеца, а ми е домъчняло. Отдавна не съм пътувала с автобус до Сливен, но Станимир трябва да остане да лепят изолацията. Кофти работа, но не смея да тръгна сама с колата, че движението е ужасно.
Ванче, много са сладки децата.

# 163
  • София
Маги, има ли витаминчета в течно състояние  Thinking? Чувала съм за тази фирма и знам, че предлагат качествени неща  Peace. Пораснали са и твоите слънча и да ги нацелуваш  Heart Eyes.

Мими, браво за релакса и на Велинчо, че слушка при бабите  Hug. Вярно, че ремонта отмена време и сили, но удоволствието след това е голямо  Peace.

# 164
Маги, има ли витаминчета в течно състояние  Thinking? Чувала съм за тази фирма и знам, че предлагат качествени неща  Peace. Пораснали са и твоите слънча и да ги нацелуваш  Heart Eyes.

Дори,нямат детски течни вит. но таблетките могат да се стриват и да се слагат в яденето.
Моята стоматоложка дава на внучето си което е на 9-10 месеца стрито в млякото само че е дозирано за възрастта.(1/4 от таблетката)

Общи условия

Активация на акаунт