Отговори
# 165
  • София
А с какво са по-различни от тези, които се продават в аптеките? И мислиш ли, че помагат за повишаване на имунитета. Аз вече взех да се замислям дали да не дам нещо и на двамата наесен. newsm78

# 166
  • София
Маги, мерси за инфото   bouquet.

# 167
  • София
              Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Дълги години се радвайте на името си, близките да ви обграждат с обич и подаръци, а вий грижовни с тях бъдете!

# 168
ЧЕТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

А с какво са по-различни от тези, които се продават в аптеките? И мислиш ли, че помагат за повишаване на имунитета. Аз вече взех да се замислям дали да не дам нещо и на двамата наесен. newsm78

Ами като съдържание са с подобни стойности до повечето квалитетни детски комбинации.Тези имат и вит Д  и са синтез от различни плодове и зеленчуци а не химически получени. Което ги прави съвместими и с хомеопатичните продукти.това са плюсовете с който мен ме спечелиха.А Миша ги хареса като форма, вкус, и мирис(нямат онзи специфичен мирис на вит Б) На Миша и действат ок и засега ще и ги вземам.Докато мога да си позволя.Ако искаш ще ти напиша съдържанието им и се консултирай с вашето GP.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 16:57 от mmagy ( Маги)

# 169
 Здравейте, Априлки! Ето, че и ние се завърнахме от почивката. За съжаление бързо мина и ето ни отново в Сф. Сега ще се закотвим тука, че скоро влизам в 8-я месец и няма да е удачно да пътувам насам натам. Алекс тръгва на градина след 2 седмици и надявам се да имам повече време за себе си и за почивка. Иначе си изкарахме добре, ходихме на басейни с минерална вода. Малкия не излизаше от там, но не сме се разболявали слава богу. Въздуха в Троянския балакн наистина е кристално чист, та съчетахме полезното с приятното. Но през деня дори в балкана си е доста топличко. Ето ви снимки, на който му се гледа и има време за това:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275497
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275513
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275518
Очаквам да качите снимки и вие:)
Иначе аз си дебелея и вече съм +12кг., след 2 месеца ще видим какво ще е положението. Разбира се най- важното е всичко да е наред, а кг. ще ги сваляме.
Лек ден на всички:)

# 170
  • София
Dezirela, браво за качествения релакс   Hug. Гледам и помощници сте имали  Laughing. Много красива природа и атракции  Peace. Къде по-точно бяхте отседнали  Thinking?   
Не ти личат много килцата, тъй че споко  Wink

# 171
Бяхме на Троянския балкан в едно село, Шипково, ходехме на плаж на Чифлика. После минахме през Габрово и Етъра, Шипка и оттам в Стара загора. Първия албум е от един комплекс до Стара загора страхотно местенце, с 5 минерални басейна, атракциони, човек чак може да забрави за морето. Намира се в съседство до имението на Кълвача. Негова е фирмата Кълвача газ ако сте чували и о6те много фирми... Та там също си изкарахме страхотно. Водихме и бабата и дядото, да се занимават с малкия, та и ние да разберем малко от почивка. За съжаление бързо свърши и сега няма мърдане:)

# 172
  • Sofia
Привет на всички ! използвам възможност да се запиша в темата след дълго отсъствие Sunglasses

# 173
  • София
Привет на всички ! използвам възможност да се запиша в темата след дълго отсъствие Sunglasses
  Добре дошла отново  welcome.

Dezirela, зная селцето  Laughing. Хубави местенца сте посетили  Peace. Сигурно Алекс е на градина, а ти релаксираш  Wink.

# 174
Здравейте, Априлки! Къде се загубихте всички, отпуските минаха и вече трябва да влизаме в релси:) Ние официално от утре започваме детската градина, че беше понастинал миналата седмица и чакам да се стабилизираме. Има все още малко хрема, но сополките са бистри вече. С тая промяна във времето, май доста дечица взеха да подсмърчат...
Лятото мина, идва есента...
Време е да помислим и за ново заглавие, то темата така и не можем да я свършим, но дайте предложение за ново заглавие.
Liviat , добре дошла отново:) Пиши по- често, че нещо хич не сме акивни.
 За есеннозимния сезон тази година съм решила да давам, като имуностимолатор сребърна вода и клеева тинктура, по препоръка на един хомеопат, който гледах в часа на мама- др. Михайлов. Не са скъпи, а и от това което чух и прочетох в сайта им, изглежда са доста ефективни. Понеже сме пили какво ли не, направо цялата менделеева таблица, вече се насочвам към алтернативната медицина - хомеопатия и бабини илачи, защото не можем да продължаваме да се тъпчем с АБ и всякакви прехвалени сиропи и капки, които всъщност не помагат. Надявам се вече да не боледува толкова или поне да караме по леко настинките и вирусите без усложнения.

# 175
Здравейте Момичета!
Да се похваля Миша е от 2 дни на градина и е възхитена от всичко и всички .(че тя милата до 31.08 беше на ясла и и беше писнало от бебетата дето не говорят  Joy забрави че и тя беше такова бебе)Засега е здрава и мноооооого се кефя че и в градината видях бактерицидна лампа.Сега остава да работи и да я включват че да са по малко болните деца.
А Ванко си има зъбче!!!

# 176
  • София
Привет от Киев!  Hug
Ние вече се преместихме и почти се устроихме. Марти прие нормално промяната и като, че ли не й прави голямо впечатление, че е в друга държава, харесва й. С нетърпение чака да тръгне на детска градина, но като види, че нищо не разбира и нея не я разбират не знам дали няма да й секне ентусиазма. Невена вече започна училище и направо не ми се мисли как ще се справя.
Надявам се до края на месеца нещата да се канализират и да навлезем в един по-нормален ритъм, че сега е голям екшън.

# 177
  • Sofia
Темата става много приятна с всички споделени снимки и разкази от ваканциите  Sunglasses

Аз да кажа, че моето дете от 2 дни посещава детската градина и за сега е спокойна, дори бих казала много ентусиазирана  Wink Ходи с една голяма раница на гърба и като я взема слетобед не си дава раницата и я разнася чак до вечерта до като се преберем, дори на люлките се люля с раница на гърба  Wink

Предполагам, че причината за това спокойствие в детската градина е това, че в момента само 6 деца посещават групата!  В напрегнато очакане съм как ще се промени ситуацията, когато дойдат всички деца на 15 Септември.

Може ли да кажете какво представлява тази "бактерицидна лампа" !?

# 178
  • София
  Много приятно  ми стана, като видях, че за един ден има няколко мнения (за темичката си е успехPeace.

Хубаво е, че децата ви бързо се адаптират с новата обстановка  Hug.

shoshi, ще се справиш с всичко, имаш опит  Peace. Така Марти ще обогати речника си с още един език. Неви в руско училище ли ходи?

Liviat, "бактерицидна лампа" е като луминисцентните лампи, но докато е включена по-добре е децата да не са там. Все пак е за "убиване" на бацилките. Такава лампа имаха в яслата на Алекс.

# 179
  • София
Мамички , хайде разказвайте , тръгнаха ли децата на ДГ ? Моето от 1 септември вече е в първа група в 9 дг " Зорница " в Младост . Преместена е почти цялата му ясленска група . Много е горд , че вече е голям и е в голямата група . Ходи с желание , вчера се е опитал да научи някаква песничка от г- жа Симеонова и само ме пита не я ли знам цялата , за да я пеем вкъщи . Разказвайте , ще ми бъде много приятно да си поговорим за нашите вече големи ученици .

Общи условия

Активация на акаунт