. Повече без бацилки
.
.
.
Да ви разкажа за днешното ми приключение . Отиваме в градинката да покараме кола . И едно мънинко детенце се качва на нея . Аз нямам нищо против , Марто дава за малко някой да се качи и нещата са спокойни . Обаче майката така се зарадва , че детето й е на колата , че като започна : Браво , мами , я се виж . Имаш страхотна кола . Много хубава кола имаш ! И аз направо щях да падна . Детенцето се изкефи , обаче Марто отива и казва : Хайде сега слез , да покарам . Но неговият тембър на гласа е много силен и майката се обръща и му вика : Не така , моля те , не му крещи , той сега ще слезе
. Само, че акумулаторната кола не давам да я карат, само да поседи детето, че ако падне батерията не знам как ще я тикам до в къщи. Но другата с педалите съм я давала, само с уговорката да ми я върнат после
, а Емко й избута ръката да не го пипа.
Както и да е Невена не разбра от къде дойде гласа и доста време я търси. В един момент вратичката се отваря и Мартина се провиква: "Мамооо, ама аз се напиках в шкафа"
Тя горката заради едно ново шише изпи един тон вода и през пет минути бягаше в тоалетната, а накрая за да не се издаде се напишка.
.
) и да носи обувки със стелки, които да повдигат стъпалото от вътрешната страна. Някъде бях чела обаче, че такива стелки са абсолютно излишни. Кажете водихте ли детето си на такъв преглед и как протече?
Друго - от старт отива в програми - аксесоари - избира си програмата за рисуване и казва никой да не я безпокои, че има да работи. За една годин акомпютъра още не й е омръзнал. Реве за един детски на кака й, но още е малка за него, защото там има математика, български... и трябва още малко да порасте.