Отговори
# 195
Ванче,Ч.Р.Д. на Дани.Да е жив и здрав и много да ви радва.

# 196
  • София
Ваня, да ти е жив и здрав рожденника!
Мартина оздравя и сега трябва да минем през един куп доктори за да тръгне на градина - освен всички изследвания на кръв, орина, за глисти, трябва да минем през ортопед, невролог, очен и не знам какъв още. Така ли е в България?
Иначе съм много доволна от обслужването. Всички доктори, които я преглеждаха докато беше болна, идваха вкъщи, а вчера дойдоха и лаборанти да и направят електрокардиограма, взеха й кръв и орина  Crazy Много ще ни разглезят.

# 197
  • София
Благодаря от сърце за пожеланията! Hug Почерпката:  Grinning

Това е най-мързеливата и лесна торта за РД, която съм правила, но на рожденика и на батко му, че и на баща им  Laughing (който по принцип не е фен на тортите) много му хареса (вътре е бисквитена, а камиончето си е пластмасово, играчка  Mr. Green). За наше учудване Дани сам си духна свещичката, че и като го дръпнах, за да може и Емко да духне свещичката той се разрева, не си даваше тортата. А Емко пък побърза да изяде фигурките.  Laughing Сега се вълнуваме за празнуването в събота; дано и голямата торта за там ми стане сполучлива.

Иначе сме добре, слава Богу децата са здрави. Вчера ги водихме и двамата на консултация и на изследвания - кръв и урина, та по случай рождения му ден Дани го и боцнаха  Laughing, ама батко му рева повече от него. Единия тежи 10 кила, другия 15, вече се догонват. Laughing

Άня, какво стана с интервютата?
Минаха много добре, и на двете ме харесаха  Grinning Blush, но на едното място отказах, малко ми се вижда заплащането, нищо, че е за почасова работа.
За градина като изследвания тук искаха кръв, урина, бележка, че не е в контакт със заразно болен, знам, че и изследвания на акото носехме. Май това бяха. При вас определено са доста повече неща.

Вече няколко пъти виждам Марти на Веси с баба си и дядо си. Някой ако й пази тел. ще ми го прати ли на лични, че тя отдавна не е писала тук, а често идва към нашия квартал, та да се видим.

# 198
  • София
Мартина оздравя и сега трябва да минем през един куп доктори за да тръгне на градина - освен всички изследвания на кръв, орина, за глисти, трябва да минем през ортопед, невролог, очен и не знам какъв още. Така ли е в България?
Иначе съм много доволна от обслужването. Всички доктори, които я преглеждаха докато беше болна, идваха вкъщи, а вчера дойдоха и лаборанти да и направят електрокардиограма, взеха й кръв и орина  Crazy Много ще ни разглезят.

В България изследванията за градина са кръв, урина, чревни и бележка, че детето е здраво. Ако детето отсъства повече от 2 месеца, пак се изисква предходната информация. От друга страна, при вас допълнителните изследвания са  полезна информация  Peace. Предполагам, че ги поема здравната каса  Thinking?
  Вие май се ползвате с преференции и затова сте добре обгрижвани от докторите  Wink. Това е много хубаво  Peace.

# 199
  • София
Ваня, месри за почерпката и поздравление за тортата  bouquet. Весело празнуване в съботния ден  Party.
 Браво за работата  Peace.

# 200
Здравейте! Отдавна не съм писала, иначе ви чета редовно! Вече официално съм в отпуск по майчинство и живот и здраве в очакване на събитието. За съжаление, Алекс не е на градина и ми е болен вече втора седмица. Започнахме с жълти сополи, почивка 1-2 дни и на 3-тия Т. Сега вече е по- добре, но си поддържа около 37.5. Аз се надявах докато родя да ходи на градина, че да събера малко сили, а каква стана тя... Лекарката каза, че било някакъв вирус.  Дано да се оправим скоро, че вече не издържам. Sad
Άня, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК на патерица! Да е жив и здрав и много да те слушка. Баткото също:) Тортата е много оригинална, браво на теб.
shoshi , направо съм изумена, да правят профилактични прегледи в къщи. Shocked Хората явно са напред с материала. Аз вчера висях повече от 30 мин. пред кабинета на педиатърката с Алекс, той с Т аз с корема, столовете бяха пълни с изнемощели старци, нямаше къде да седнем, но на кой му пука. Какво остава за др. изследвания...  Днес пък бях на запис на тоновете в Тина Киркова и пак неразбория, отиваш с час, а трябва да чакаш цял ден. Накрая отидох да се разправям, та набързо намериха начин да ме вкарат. Определено човек тря да си търси правата, че ни правят на маймуни всеки ден. Докато чакахме, няма да ви казвам колко минаха по втория начин. И всички си чакат и си мълчът... На мен обаче така ми беше прикипяло.Другата седмица пак тря да ходя, направо не ми се мисли.Дано не пренося, че не знам как ще изтърпя това всеки ден...
Dori ,Вилиан и моя Алекс тъкмо беше свикнал с градината и за съжаление се разболя. Иначе е горд, че вече е голям и ходи на градина, а не на ясла с бебетата.
За сега това е от мен. До скоро:)

# 201
  • София
DEZIRELA, явно коремчетото ти е малко и затова не са ти направили място  Wink. За съжаление навсякъде са тез неразбории  Cry.
Бързо да оздравява Алекс, че трябва да е отличник за бебето  Peace. Изпращам ти морална подкрепа  Hug.

# 202
  • София
Ваня и аз напоследък правя само една бискветена торта с 2 вида мус, чехем е лесна, хем е изключително вкусна. Да покажеш снимки от тържеството.
DEZIRELA, не идват за профилактични прегледи, а когато беше болна. За прегледите за детската ще си ходим в болницата.
Dori, обгрижва ни застрахователя. Направихме си застраховки и ако някой се разболее му звъним на него, той ни праща съответния специалист, след това ни купува лекарствата и ни ги носи вкъщи  Mr. Green Супер е. Не знам дали в България може да се направи такава застраховка. При наща система с личните лекари май няма да стане.

# 203
Здравейте и от мен!!!

Ванче, честит ти рожденник на патерица и много да ви радва.

И Велин тази седмица е болен. Пак ми направи  ларингиален пристъп в сряда сутринта - за втори път/първия преди две години - изкарахме го много тежко та сега като го чух да се закашля се уплаших да не стане пак така и веднага на лекар/
Вече е по - добре, наложи се да купим инхалатор и да правим инхалации в къщи, но така отмина много бързо.
В понеделник пак ще сме на градина.
Така и не можах да разбера от какво се получи.
Ходихме на Рибарица през почивните дни. Беше доста студено и е възможно да е настинал.

Пропуснах родителската среща - Дори ще ти се обадя за инфо.

# 204
  • София
shoshi, в БГ също може да си направиш застраховка срещу съответна сума. Само, че идват в къщи по спешност. Лекарствата влизат в застраховката. Става въпрос за частни болници. Това е моя опит  Peace.

mariapoznakova, ето защо те е нямало на род. среща. На драго сърце ще ти дам инфо за срещата  Peace. Повече без бацили  Praynig.

# 205
  • София
Дайте идея за ново заглавие, че лятото горещо мина вече. Simple Smile

Ние си изкарахме супер в клубчето за рождения ден. Малкия рожденик се забавляваше много и той и си игра. Оставихме го при какичката с другите деца и го взех само да го нахраня, никой не ме търсеше за нищо, кеффф.  Laughing Само дето си лепнахме някое вирусче, но се разминахме само с ужасна хрема, 2 нощи без сън и 2 малки херпеса на мен. Crazy

Вчера ходих до магазинчето на Херба Медика та накупих билкови хапове за имнунната система (и за отслабване за мен  Flutter), та дано тази зима е без болести. Whistling

Да покажеш снимки от тържеството.
Само да ги кача и ще пусна линк. Wink

# 206
  • София
Есента настъпва бавно , огряна с последните лъчи , Априлчето пристъпва славно към нови , весели игри . Ако ви харесва ...... може да бъде заглавие на следващата тема .

# 207
  • София
Супер е Grinning, само да измислим да го съкратим малко, че няма да го приеме системата.

# 208
  • София
Есента настъпва бавно , огряна с последните лъчи , Априлчето пристъпва славно към нови , весели игри . Ако ви харесва ...... може да бъде заглавие на следващата тема .

На мен също ми харесва  Peace.
pipi06, Вие как сте? Отдавна не си писала.

Ваня, чакаме фотографиите  Hug.

# 209
  • София
Марти го тръшна есенния вирус , бях болнични с него в къщи , а от днес съм на работа и той на дг . Ето още едно заглавие : От есенните вируси сме защитени , по априлски ще тичаме засмени . Ще ни завиди целият форум . Ще взема да се преквалифицирам в поетеса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт