Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?
. Току що ми се обадиха от Дневния център в града ни, който Мири посещава и ми казаха, че ми дават два билета за цирка /за който ден и час си искам/. Е, значи скоро и аз ще пиша за впечатления
.
.
А там сред дечицата се вписва идеално.
Нищо че стои на едно място. На тази възраст Мими щеше да направи няколко обиколки на стаята.
. Т.е. това е момичешки цвят.
.
/имам иконки вече
.Той и благодари, а тя нищо не отговори.Похвалих на висок глас детето си, че е възпитано повече от възрастните хора.
./естественно през цялото пътуване го поглеждаха изпод вежди хората, които ме чуха - но не ми пукаше - пак казвам - за първи път не ми пукаше
/
ШЪ го взимаме за зет, то е ясно!