Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?
Катина, скоро ще се срещаме, за да създаваме приятни емоции на децата. 

(((
прочете това тук и да я изчисти. Стана дума за аквасорс продуктите, може и тук да е писала, не знам
/, казва "сплетена косата", "косата ръцете" - това означа, че пипа с мръсни ръце косата и за това я скуби, аз така й обяснявам и тя запомнила и като се решим Гери ми споделя, защо я скуби с изречението "косата ръцете".
Предполагам че е мадамата спечелила "Ясновидци". По едно време и на мен ми се въртеше тази мисъл в главата, но тя не е ли само гадател? Все едно, дано помогне!
. Много силно подозирам млякото за проблемите, защото сега като нарушим с глутен няма реакция, нооооо казеина....