Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 328
  • 909
  •   1
Отговори
# 30
запис
 #Cussing out това с ЯКАДО  е супер лиг...ня   Embarassed не ги е срам, май ще започна само да си подтвърждавам опашките и ще спирам с игрите  #2gunfire

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:45 от xxubavka

# 31
  • в реалността
На 3тия ден ще ми даде Макс пак...това го разбрах  Mr. Green. Ами още Макс пакове как да печеля след това  newsm78
И пак да питам като получите подаръците плащате ли нещо - доставка или нещо друго  newsm78
Спи спокойно мила нищо не се плаща за доставка на подаръци, получила съм до момента 10 подаръка, в момента чакам 11 и съм наредена на повече от 10 опашки.Подаръците са сладки и аз и децата много им се радваме.

# 32
  • Ботевград
Сега и аз прочетох в сайта на якаду  #Cussing out Sick #Crazy
Последваха примера на find-jeux, където тъкмо имах 1 000 000 точки  ooooh! събирани 1/2 година Crossing Arms
Не е коректно така, егати, колкото и логично да звучи, не е коректно. Поне да пуснат някакви по-евтини подаръци и да можем да се редим за тях.
По тази логика, както е тръгнало и призето могат да си направят наградите само за французи ooooh! за какво им е да харчат пари по пощата за чужденци Outta Joint

# 33
По тази логика, както е тръгнало и призето могат да си направят наградите само за французи ooooh! за какво им е да харчат пари по пощата за чужденци Outta Joint
пу-пу,пепел ти на езика.

# 34
Стига сте се ядосвали с това Якаду. Сега като гледах как вървят цените в http://www.codes-discount.com, че то да играеш за код за Якаду ти идва по-изгодно. Кода струва 1.70, а кода за макспака е 0.99. Така че играете в Якаду, събирате 5.500 точки и си купувате код, после отивате в горния сайт и го продавате и си купувате код за Призето, че ще ви останат и 0.70. И така ще имате макспак много по-бързо даже. Peace
-----------
а то и това оставше да напрваят всичко за французите. аз тъкмо бях хвърлила око на принтера 3 в1 и те ..... #Cussing out

# 35
сега всички ще продават кодове за якаду и ще паднат цените.

# 36
  • София
lemoncho, благодаря за подробното разяснение  Grinning
А за Якаду-то - изрично пише, че кода важи само за акаунта на който е продаден?

mela, много еФтинко бре  newsm78 Сега се регистрирам и започвам да изучавам ситуацията.
Ех, тия френски шовинисти, как пък един от тия сайтове няма английска версия  ooooh!

# 37
сега всички ще продават кодове за якаду и ще паднат цените.
Недей така де Wink
Днес всички сте много отрицателно настроени, я по-ведро  Crazy

# 38
Кога направихте нова тема, кога изписахте вече две странички.  Hug

# 39
Кога направихте нова тема, кога изписахте вече две странички.  Hug
И в старата тема 3  Mr. Green

# 40
  • София
Може и да паднат цените, това и аз си го помислих, но поне сега, който е посъбрал точки ще може да се възползва на добра цена...чак се чудя как до сега не съм поглеждала как вървят, че то си е по-изгодно така Wink

# 41
  • варна
Gerssy, благодаря, че си ме включила  при спонсорите. Hug 

# 42
  • E-CLM & CH-VD
А за Якаду-то - изрично пише, че кода важи само за акаунта на който е продаден?

И аз мисля, че така беше. Сигурно тези кодове за якаду, които предлагат в код дискаунт, са спечелени от други сайтове, а не от самото якаду.  Thinking

# 43
  • София
Да и аз го четох, че не може да се продава или преитстъпва...супер тъпо....значи за сега якаду е напълно неизползваемо Sad

# 44
ееее,това е много тьпо  Crossing Arms излагат се значи,аз само якаду си бях оставила да играя за печелене на макс пак,ставаше сравнително бьрзо и винаги имаше кодове,сега ако искам код ще си го купувам,около евро излиза в код дискаунт.

Общи условия

Активация на акаунт