Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 11!

• 37 349
  • 909
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
мамита как да си потвърдя опашката baby_neutral baby_neutral
Всеки ден като си влизаш в профила и над игрите ти свети като че имаш нова съобщение - пише донт форгет то конфирм юър кю. Там натискаш и ти излиза подаръка и че си го потвърдила. После натискаш индекс.  Hug

# 616
Здравейте,отскоро съм при вас.Изтеглих си хака,които го има в една стара темичка:handycache.До вчера си го използвах ме без проблеми,обаче вчера ми се наложи да изляза за малко и съм забравила страницата на призето пусната,и не знам какво е станало но сега не иска да ми работи хака.Моля ви,ако можете да ми дадете съвети как да го оправим.Пробвах,като си изтрия мозилата и после пак да я инсталирам,но те настройките си остават и пак нищо не се получава.Ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете.Поздрави на всички.Мерси предварително Heart Eyes

# 617
Здравейте,отскоро съм при вас.Изтеглих си хака,които го има в една стара темичка:handycache.До вчера си го използвах ме без проблеми,обаче вчера ми се наложи да изляза за малко и съм забравила страницата на призето пусната,и не знам какво е станало но сега не иска да ми работи хака.Моля ви,ако можете да ми дадете съвети как да го оправим.Пробвах,като си изтрия мозилата и после пак да я инсталирам,но те настройките си остават и пак нищо не се получава.Ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете.Поздрави на всички.Мерси предварително Heart Eyes
Не си преинсталирай мозилата, а хака. И на мен ми се е случвало и така се оправя. Peace

# 618
 CryЗа съжаление и така не стана,пробвах преди малко.

# 619
 Hug мерси

# 620

хака действа само на английската версия на сайта,
обърни внимание на кой език си!

# 621
аз пък цяла сутрин не мога да вляза в призето въобще не ми отваря страницата newsm78,а при вас

# 622
При мен отваря  Rolling Eyes

# 623
  • София
Точно си изиграх игрите...нямам проблем...

# 624
Забравих да уточня,че когато направя настройките за хака на мозилата и си пусна да отворя някоя страница без значение коя,изобщо не иска да мия зареди.А като си върна първоначалните настройки на мозилата нямам този проблем.Мислим да преинсталираме компютъра пък да видим какво ще стане.А възможно ли е заради вирус хака да не иска да работи?Защото вчера открих червей.

# 625
  • София
Защо целия ком бе душа????
Преинсталирайте мозила, изчистете червеите....и ако не тръгва прежали го този хак....аз не бих си тормозила машинката за такива глупости....

# 626
Забравих да уточня,че когато направя настройките за хака на мозилата и си пусна да отворя някоя страница без значение коя,изобщо не иска да мия зареди.А като си върна първоначалните настройки на мозилата нямам този проблем.Мислим да преинсталираме компютъра пък да видим какво ще стане.А възможно ли е заради вирус хака да не иска да работи?Защото вчера открих червей.
Ама естествено, че като си направиш настройките за хака няма да ти зарежда друга страница, то това си е обяснено в блога на Чочка. Затова всеки път трябва да ги сменяш. Може като си сменяла настройките и да си объркала някоя цифра или да си забравила да направиш кеша на 5. Провери дали всичко ти е точно. Не виждам защо да не работи. при мен понякога забива, но като го преинсталирам всичко си е наред и даже работи по-бързо, защото се изчиства от боклуците.

А сега да се похваля, че днес спечелих плажната чанта newsm53 Дано само да не пристигне след лятото smile3506

# 627
проблема не е само заради хака,изобщо от както ги има тия червеи постоянно забива и на игри и интернета,и са навсякаде и друг начин няма за да ги махнем,освен да преинсталираме иначе заради един хак не бих си правила труда.

# 628
Антивирусна нямаш ли? Смени я ако трябва с по-нова версия ако твоята не се обновява автоматично.

# 629
  • София
проблема не е само заради хака,изобщо от както ги има тия червеи постоянно забива и на игри и интернета,и са навсякаде и друг начин няма за да ги махнем,освен да преинсталираме иначе заради един хак не бих си правила труда.
има си антивирусни и анти спай програми за тази работа.....може да пробваш например с Ad awear, по принцип чест преинстал не е добре...

Общи условия

Активация на акаунт