Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 700
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Maktub точно така само лимонтузу, и аз се учудих ама става супер. Аним, Никол след като изкара гнойна англина миналата година, една седмица спа много, милата.

Момичета как го ядете този пастет, аз навремето много обичах, едновремешния апетит, ама сега ужас  Sick Какъвто и да взема все е гаден, свински, пилешки, гъши...блиак. Аз обожавам пастет, на коя фирма е тоз вносния?

Стеф, Никол пие може би малко повече, непрекъснато шишето и е в устата, ама от него пие само вода, чай и АМ, сок и прясно мляко пие от чаша с лъжичка и давам, не знам защо така  newsm78 Ено шише е 120 грама, аз го пълня до 150 може би изпива 4-5 шипета чай, и поне 2 вода. АМ мляко 180гр сутрин и вечер, чай през ноща поне две шишета, и сок или прясно мляко от чашка колкото иска.
Аз си мисля че щом не е повърнала досега, не и идва много. Тя може и затова да не яде, защото това и пълнис томахчето. По скоро ме притеснява с това шипе да не си развали зъбките. То и е в устата нон-стоп, носи си го като кученце с зъби, даже не го държи с ръка

# 151
Мили момичета, аз вече дълбоко съм убедена, че извора на нашите страдания са зъби и само зъби, няма как всички февруарчета да са болни на веднъж. Някой беше пуснал статия за зъбките и там пишеше, че при никненето на зъби на дечицата им пада имунитета. Жалко, че още неможем да даваме мед, или за тези които вече давате има една добра рецепта. Половин бурканче смлени орехи и половин бурканче мед, сутрин на гладно, много помага за повишаване на съпротивителните сили.
За невротиците, когато мъжът ми бил бебе му лепнали същата диагноза невротик, ама това е най-спокойния човек когото познавам  Joy, аз три пъти по-бързо от него се паля и обикновенно той решава споровете ми с околните понеже е много спокоен и дипломатичен. При това без хапчета си е такъв, когато искали да  му ги дават (хапчетата де) свекърва ми се подписала и си го взела от болницата. Сега когато разказвахме на наща педка заради детето ни, тя каза а значи и Вие сте имали рефлукс. Така че се оказа рефлукс а не невроза.
Моето не си замята крачетата, обаче точно като този племеник и нашия си мята главата като шашав и докът не се удари някъде не заспива. Любов и внимание си получава достатъчно, щото е много сладък и е единствен за това поколение та е принца в семейството, не ми се вярва да е невротик, просто така му харесва.
Гъби много рядко ако попаднат в нашата храна му давам ама не директно гъбите ами другото, маслинки му дадох и му харесаха, пастет на филийка си папка с удоволствие, че то за нищо дето им даваме нямаме гаранция, че е добро, ама друго няма това ще ядът през целия си живот.
Anim, ако детето няма температура и си е бодричко и игриво през останалото време, мисля че не е опасно ами наистина си наваксва организмът, може би има нужда от повече почивка или поне искренно ти пожелавам да е така.
Моето дете също пие около литър течности, аз му давам чайче. Мисля, че е нормално и добре още повече щом пие вода.
Изказах се и аз отивам да чистя.
Само едно въпросче към майките, които спряха да кърмят. Изцеждахте ли се малките като не папкаха от вас или гърдите си се нормализираха от самосебе си?
Приятен ден и повече слънце за всички.

# 152
явно при повечето вали,но все още при нас има слънце Mr. Greenние излизаме!!!! hahaha

# 153
  • София
hrisito мерси...
и идеята за домашния пастет ми хареса...ще се пробвам...
Кати пък не ще да пие  вода 50-100 гр...и сока е максимум 100 гр + 3 4 цокания...надявам се да й стига количеството ....и ако й се пие ще си пие...иначе насила няма как да я накарам...винаги има шише със сламка под ръка ...ама напоследък го използа  да си пълни устата с вода и след това да я  плюе... Simple Smile

# 154
  • София
Добро утро  Hug,
Сори, но не успях да се въздържа да не споделя с вас:
http://www.crazypages.ru/uploads/posts/thumbs/1168832113_ahomru_ … x525_svadba_1.jpg
Приятен ден на всички и да си пожелаем хубаво временце   Nature Sun With Face

# 155
ужасно грозно е... къде го намери?

# 156
  • София
 newsm09 e те това ме събуди. Забравих си мисълта  doh

# 157
  • София
ужасно грозно е... къде го намери?
Колегите ме спамосват за разнообразие  Party

# 158
Добро утро и от мен!Тази мадама направо ме разби на снимката Joy Joy JoyКато гледам нейния за сега е много доволен.Ние днес няма да излизаме,че вече ми е време да измия стъклата у нас!Дано имам възможността до довечера.

# 159
Много смела тая мацка бе  smile3555

# 160
Може да й се е скъсала връзката  Wink

# 161
  • София
Може да й се е скъсала връзката  Wink
Тази с главния мозък  Peace

# 162
  • София
Представяте ли си как е денсила с това деколте  Crazy А свекитата как са гледали  rotfImao
Снимката е от някаква сватба в Русия, скоро я имаше в компроматите  Laughing

# 163
я не завиждайте на жената  hahaha
Без майтап....много смело!

Снощи, понеже съм много разсеяна забравих да купя АМ на Никол, и вечерта, и сутринта детето пи краве, за разлика от АМ, си го изпи всичкото. Та въпроса ми е, проблем ли е ако вместо АМ давам краве. Защото знам че АМ се дава почти до 2 годишна възраст  newsm78.
Вашите деца опитват ли да изследователстват под леглото? Спалнята ни е ниска но отдолу е на крачета, и детето редовно е на пода, бута шишета или играчки отдолу, и после се опитва да се провре да си ги вади. Резултата е редовно удряне на главата в ръба. Почнах да пускам покривалото на спалнята до пода, да не си удря поне главата, обаче тя го вдига и пак се залепя отдолу. Развали ми и кантара, вади го от под леглото, седи отгоре и се друса  Twisted Evil

# 164
AM даже до 3 годишма възраст го дават. Аз също давам АМ, и то защото тези по магазините хич не са качествени според мен. Давала съм на Яна веднъж истинско мляко от крава  Simple Smile, хареса го, не се продриска..всичко беше ОК, но не ми се занимава да ходя по селата да си купувам мляко. Та затова ще караме още известно време на адаптирано. То също е краве между другото, така че сигурно няма голяма разлика като състав с обикновеното краве - особено това за по-големи деца - номер 3.

Общи условия

Активация на акаунт