Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 691
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Ники мн смешно заляга под мебелите, да гледа какво си е скрил отдолу..слага главичка на пода и вирва дупе..аз много му се радвам и често му крия играчки там, но така че да  си ги стига сам... иначе вечер преди да си легнем дърпам де що има на колела, да събера играчките и така.. но има два магнита на хладилника в кухнята... къде ги скри незнам.. направо изчезнаха.. никъде не е ходил държеше ги и докато се обърна ги нямаше вече.. всичко претърсих - не... та новото му име след "Ники босото краче", е Маг Ники..
вода пием окло 40-50 гр на ден.. но ве пак пием.. до скоро хич не искахме нищо от шише.. чайове и сокове абсурд.. кисело мляко с малко вода само ако е с лъжица..от чашка се справямепо добре от колкото с шише.. но мн бавно става и се мокрим все още..
играчки мием в коритото като се къпем.. сменяме ги на всяко къпане и така ги поизмиваме.. естествено не прилагаме тази стратегия за онези с които ходим навън..тях ги мием само ако са видимо изцапани..

# 181
  • София
Здравейте и от мен...при нас почти нищо ново...освен, че се опитва да спи по веднъж на ден/обаче не се знае докога ще е така/......което донякъде ми харесва...Нашата педка каза, че АМ се пропоръчва до 3 години, предполагам, че като спра да кърмя, че минем на АМ...Водата я пие от шише със сламка, а сока от шише с биба...от чаша давам само аз, защото като й дам чаша си я излива в/у лицето...все пак се опитва да си уцели устата и го прави, но доста накланя...Къпах я без корито в банята с подвижния душ..голям купон и пръскане падна, но  накрая се подхлъзна и леко падна...май  ще трябва да купя някакви джапанки или сандалки за банята... newsm78, ако ще продължавам така да я къпя...че нещо на татито къпането в корито му омръзна, а така и така се къпя всяка вечер, може заедно с Кати да си се къпем...
Играчките нарочно ги пъха под дивана, защото е повдигнат и после заляга да ги търси....

# 182
AvrorA, аз затова не го одобрявам това повдигане, хич даже не е хигиенично щото там се събира най-много мърсотия и направо лежа по корем и чистя, а малкия се забавлява страшно дължи се за мен и се смее.
Моя пие от чаша, обаче ако аз я държа, а миналата седмица ни показа, че може да пие от шише без да се улива, но когато той иска. Пи няколко глъдки без проблем и след това взе да си пълни устата и да плюе, при което много се смееше, ама на мен не ми беше смешно.
Забелязах, че майките които се оплакват че децата им не пият, все още кърмят. При това положение е съвсем нормално да не пият, те си взимат каквото им трябва от млякото, не се безпокойте. А шише с биба давам понеже е най-безопасно, та да може да си го взима когато си иска.
Тука времето е гаааадно, обаче ни изпадна възможност да ходим на една екстра лукс вила и след малко потегляме.
Приятни почивни дни и повече слънце за разходки.

# 183
  • София
Добър вечер
Дребната спи вече. Днес спа само час, затова пък миналата нощ спа 12 часа. Незнам наваксва ли си сън или тези Дентокинд наистина действат. Ще видим още няколко дни как ще е.
За пиенето - Валето отдавна пие от обикновена сламка и от чаша аз й давам иначе естествено ще стане цялата мокра. Днес за първи път имаше горе долу успешно самостоятелно хранене с лъжица на плодово кисело мляко. Е беше мазало накрая обаче важното, че в лъжицата се задържаше нещо, докато стигне устата. Joy
За количеството течности, незнам колко е достатъчно, но повечето пъти към 8 сутринта е последното сукане и после на обяд, което е съвсем оскъдно, защото повечето пъти много й се спи и е моментално заспала и някой път нищо не гълта. Вечерите също, само през нощта лочи някой път повече.
АМ няма да давам. Все пак ако я кърмя докъм 2 години, нищо лошо не виждам после да си пийва прясно мляко. То аз и сега й давам като правя разни кремчета и мляко с грис.

# 184
Леле ама днес никой няма тук! hahahaНие се прибрахме да поспои и после пак на вън!Страхотно време е в Плевен!!!

# 185
  • Стара Загора
Здравейте всички  Hug Може ли и аз да се присъединя към вашата весела компания  newsm78
Моята принцеса е родена на 3.02.2007 Peace

# 186
Добро утро, момичета!  kaffeetrmker_2

Връщам се назад да прочета пропуснатото.

# 187
Ейййй никой вчера не си е бил в къщи hahaha.Дбре дошла на новата мама при нас!!!
ние пак излизаме,но на обед ще си попиша докато малчо спинка Grinning

# 188
Честит Рожден Ден, Мила! Желая ти здраве и любов!

Добре дошли на kali77 и pamsi!  Grinning Pamsi, тези дни все на твои постове попадам   Simple Smile

Ние вчера бяхме на едно ранчо и беше много хубаво. Повозихме се на каручка и пояздихме  Grinning Най-накрая да се кача и аз на кон!  Sunglasses

# 189
  • Стара Загора
Maktub при нас тези дни вали постоянно дъжд и си стоим в къщи и като си играят децата аз пиша във форума  Wink

# 190
kali77 и pamsi,  welcome

# 191
  • Стара Загора
Благодаря за топлото посрещане момичета  Hug

# 192
Личи си, че е Убаво времето тия дни Wink И ние доста похойкахме вчера, а и днес няма да пропуснем. Вчера пък сме станали ТВ звезди с Миа - дали са ни за малко по новините на ТВ7. Ако някой иска да ни види кви сме Убавици - ето линк в нетерата - новините от 19,00 ч. на 12,04 към 18тата минута почва репортаж за представяне на 101 далматинци в Борисовата, та измежду далматинците сме и ние  Flutter  Ако някой може да ми каже как да си запазя филмчето нека сподели - преди го правех някакси, но сега не ми се получи.  Blush
Аз мога да се похваля, че след 5 дни АБ се пооправих от отвратителната ангина, която направо ме същиса - Т.,  зверско главоболие, яко налепи по гърлото,  абе тотално ме изтощи!
Добре дошли, kali77 и pamsi - добавих ви в списъка напърва страница!

# 193
  • София
  Ако някой може да ми каже как да си запазя филмчето нека сподели - преди го правех някакси, но сега не ми се получи.  Blush

С десен бутон Properties=> Location и после с някакъв download manager  в него копираш Location. ( тоест това: mms://87.120.130.6/tv7/novini-tv7/novini-tv7_12-04-2008_19-00_q1 … b901ee041e3   )
Другият вариант е с Orbit Download-eр сваля всякакъв стриминг.

# 194
И аз да се отчета с преминал вирус- тръшна ни цялото семейство. Зверска работа е това, бях като труп един ден, гадно главоболие и някои "бонуси" към състоянието. Лошото е, че и Мартин беше вирус-ясал. От сряда не е ял нормална храна, хапва някакви трошички, пие доста вода, днес хапна малко пюре, пък да видим...Препоръка на лекар е да се мият често ръцете, че тия вируси се предавали изключително по този начин. Та това правим тия дни, нищо хубаво. Докато се усетим и то времето се развали...

Общи условия

Активация на акаунт