Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 672
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Hug
Яс, Миа е много сладка с тази шапчица, е и без нея е сладка разбира се  Wink
Нашата мома пак не спи както трябва на обяд. Днес спа половин часа и сега явно си заспа следобедния сън. Довечера пак ще заспи по никое време.
Да ви попитам има ли някой от вас същия проблем - като отидем някъде на различно място и я сложим да спи (вчера бяхме на вилата) и спи максимум половин час и това й е спането за целия ден, а беше много изморена. И после още 2-3 дни не спи нормално Sad. Вече незнам какво да я правя, май никъде на трябва да я водя до 2 годишна възраст  Confused Има деца къде ги сложиш там си спят, ама Валентинката явно е много капризна

# 196
Качих малко  снимки от вчерашната разходка  Grinning

(Защо не честитите рд-то на Мила? Не че е задължително де... )

# 197
  • София
Честит рожден ден, Мила С пожелание да си здрава и много, много щастлива!

Добре дошли на новите мами  Hug
За да не започвам с оплакването, ще взема да се похваля, че завърших успешно подготовката на стените в спалнята  newsm44 Сега ми остава боядисването .... надявам се да стане тази седмица.
Данка са я налегнали калинките или по-скоро зъбите и не се трае  Tired Щом и баба й днес вдигна ръце от нея  ooooh! Спокойна е само около час след дентинокса... нощем вдига температура, но само на главата, тялото е с 37.5  newsm78 . Дано пробият скоро  Praynig

# 198
  • русе
Честит рожден ден, Мила!  bdbaloni

И аз да се оплача - и нас ни тръшна вирус! Цялото семейство по ред на номерата - първо татито, после аз, а от днес и малката е с температура. Беше вдигнала 39,2, смъкнахме я с нурофен и хексалгин, сега пак е леко топличка - утре сутрин сме на лекар! Ясна, като чета твоите симптоми, и при мен е същото - вече трети ден не мога да я сваля пустата му температура, а гърлото ми е като жива рана. Какъв антибиотик пи? Питам те, защото мисля, че и ти кърмеше още Миа. Аз покрай малката не съм ходила на лекар и почнах остатъка от антибиотика на баща й - оспексин, но се притеснявам да не й навредя нещо / въпреки че кърмя само един път вечер /.

# 199
Здравейте мами,
гледам вирус ви е налегнал.. бързичко да се оправяте.. споделям идея за мръси ръце навън... в шише от мин вода се носи водичка с разтворен сапун.. мокрите кърпички не измиват достатъчно добре..
ние бяхме на пътешествие този уйкенд и Ники е с разклатен режим, но пък спи където и да нощуваме... дъража се геройски на пътуването благодарение на детските филмчета че инак не му се седи в стола за кола.. а вчера каква жега беше.. мозъка ми изпуши..

# 200
  • Стара Загора
Добро утро   bouquet
jas.min благодаря,че си ни добави в списъка   bouquet
На нас съшо ни избиват зъбки и по цял ден мрънка  ooooh! добре поне,че спи по цяла вечер иначе ще  Crazy
На всички болни-бързо оздравяване  Hug
sky* това е много добра идея  Peace досега все с мокри кърпи бърша ръцете навън/вярно,че не измиват достатъчно добре,но все пак е нещо/

# 201
За мръсните ръце: в аптеките продават гелове за "измиване" без вода и сапун. много са добри и са много компактни - опаковките са около 15-20 мл... . Капва се една капка и се разтрива - и ето ти чисти ръчички  Peace

# 202
Здравейте, Никол добре се държа тези дни, много ходи по гости, и даже спа на едното Simple Smile
Вече я пускаме без памперс, с малко тензух и гащички, и разбира се всичко е напикано, задължително се ака в тензуха, защото е по- интересно Simple Smile Иначе си сочи гърнето, слагам я и пуска поне по две-три капки.
Обаче две нощи ми прави номерца, почвам да се питам дали е съзнателно  newsm78
Буди се през ноща и мрънка, ставам и почвам да сменям памперс, нали пием много течности и поне два сменям през ноща. Точно махам стария и да подпъхна новия, и тя се изпишква, ама обилно (на спалнята  #Cussing out ). До тук добре, обаче почва да се смее и да сочи. Оправяме се, преобличаме се, че всичко опикано, и тя подскача на мокрото петно и се смее, с глас  Twisted Evil
Следваща нощ, същият номер.  ooooh!

# 203
  • София
Честит имен ден на двамата Мартинковци! Да са живи, здрави, много игриви

# 204
Днес ли е именния ден на Мартиновците?

# 205
Мила, честит рожден ден!  (със закъснение  Blush)
Хриси, мерси за съвета - и аз преди така съм си запазвала предавания, но сега не става. Пробвах и с флашгет, и с орбит даунлоудър. Мисля си, че може вече да са ограничили от сайта даунлоуда - знам ли...
Стеф, пих аугментин. Доколкото знам него най-често препоръчват на бременни и кърмещи, и джипито ми вече втори път ми го изписва. Пие се сутрин и вечер - след кърмене за да се поизчисти до следващото, поне 5 дена, но ако се налага - повече. За Т. редувах парацетамол и нурофен, но чак към 4ия ден се нормализира. За "живата рана", както много уместно си нарекла гърлото - редувах трахизан, хексоралетен, тантум лимон/верде, гаргара с мляко със сода, топли чайчета облекчават временно поне. Съчувствам ти искрено и бързо оздравяване!!!
Радостче, аз съм пробвала от тези лосиончета за почистване на ръце,  но на мен много ми дразни кожата, а хем си взех такова 2 в 1 - с овлажняващи съставки. Да не говорим, че моето специално смърди отвратително - на лакочистител и някви битови химии. Но и със сапунена вода без изплакване пак ще ми прави проблеми на кожата, така че оставам на мокри кърпи (и то по-скъпите марки  Crazy )
П.С. Честит имен ден на Мартинчетата!

# 206
  • София
Днес ли е именния ден на Мартиновците?
На моят календар така пише  Peace

# 207
Чудесно - сега ще поздравя моето братче Simple Smile
Честит имен ден и от нас! Да са живи и здрави именниците - да си ниосят името с радост!

Яс тогава можеш да си взимаш антисептични кърпички - аз съм купувала едни гръцки  - Септона, но и на Паломита антисептичните не са лоши...

# 208
  • София

Хриси, мерси за съвета - и аз преди така съм си запазвала предавания, но сега не става. Пробвах и с флашгет, и с орбит даунлоудър. Мисля си, че може вече да са ограничили от сайта даунлоуда - знам ли...

При мен се получава.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИНЧЕТАТА!

# 209
  • София
Привет момичета,

Благодаря за честитките за именния ден на Марти. Той явно по повод именния си ден е решил да се престраши да ходи сам  Laughing Инак като иска да иде някъде идва при някой от нас, подава ръчичка и с едно пръстче ходи, та даже тича  Simple Smile, но вече явно иска да е по-самостоятелно детето.

И сега да "оакам" темата с едно питане, че почнах да се шашкам - по колко пъти акат вашите малчовци? Марти откакто го отбих, започна да ака по-често по 2-3 пъти на ден, а от една седмица даже по 4-5 пъти. До вчера поне не беше рядка субстанция, ама тази сутрин и това се случи и почнах сериозно да се притеснявам.

И накрая пожелавам на всички болни майчета и мъничета бързо да се оправят   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт