Овесени ядки АЗ не мога да ям и това си е - нито със захар, нито с мед, нито с плодове, нито с мляко. Е, чат-пат тормозя Миа да яде такъв бъркоч.... Виж попарката съм много доволна, че я преоткрих покрай нея 
Радостче, я се не излагай!
Помня, че направи всичко възможно да кърмиш и не се отказа пред трудностите. Това мисля, че е много по-важно! И на всички ни писва в кризисни периоди и си е съвсем в реда на нещата. По-добре е да разпускаме напрежението от време на време, ако не може да ги пратим на екскурзия при баба и дядо, то поне да си помрънкаме и посъскаме на воля, да се разпеним, да се разпалим... а малко след това като ни мине да се засмеем и да се кажем "Е, за кво толкова се ядосвах?!" Виж ако просто си търсиш повод да се самообвиняваш - това вече е друга работа
.
. Възглавница съм сложила от преди 3 месеца, но тя си я слага под корема обикновено...
Влизам в темата, тя дръпнала 2 страници и то в събота, мисля си кво ли е чудо станало, пък то чесане на женски езици. От всичко само не разбрах защо Wish толкова навътре взе нещата, но тя си знае.
Кърмих точно 37 дена, няма да обяснявам защо. Ако съм била гузна, то е било към детето ми и хич не ми пука за кърмещите и некърмещите, загърбила съм въпроса и гледам напред. В живота ми има доста по-интересни дилеми. И точно в момента искрено се вълнувам за срещата на Рали и Марти след толкова дълга раздяла, радвам се за тях. 

, но аз просто съм си такава. Затова съм ходила и винаги при жена гинеколог, айде сега смейте ми се