Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 688
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
bzepic , добре казано / написано. За съжаление цялата неуправия в държавата ни се стоварва със страшна сила точно върху децата, защото са малки и уязвими. Ама хайде да не подхващам темата, че ме хваща бяс на управници и на цялото ни заспало т. нар. гражданско общество.  #Cussing out

Бети, за разстройство съм давала кашата на Милупа и прахчета Ентерол. Добре, че кърмиш, при тези вируси обезводняването е най - опасно. Всяко лято като тръгна на море и изтръпвам, че Дани една година много тежко ми боледува.

bzepic , за кашлица съм чувала, че помага бъз.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:46 от AvrorA

# 91
  • София
Още малко положителна енергия за Евичка, бързо да се пребори с вируса  Praynig
"Вомитусхил С"-хомеопатични са,
точно такива изписа педито на Дани, когато повръщаше. Мина само с двечки, за мое и нейно щастие  Peace
Amen   bouquet

# 92
  • насън...
айде пак съм аз....Simple Smile)

сиерски мнг хубаво, оригинално се е получило...аз харесва...и...любезна, както винаги...не беше нужно да питаш, ама аз понеже съм класически пример на досадна и бъбрива женска, всичко ще си кажа...Simple Smile мойо се казва пламен...племенникът му вика уйчо амен и понеже мъжо прави регистрацията във форума, когато бях бременна, а аз лежах повече от месец за задържане...и в негова чест...пък и на английски (предполагам и на някои романски езици) означава амин...има си и дойно значение ника ми...та...така...мерси за вниманието... Hug

сеа искам да споделя нещо...влизам аз в гуглата и търся инфо за левичарите, щото ми прави впечатление, че мойта убавица си служи с лявата ръчичка...само здрасти дава с дясната и то защото така я научихме...бях чувала, че е нормално нещо за бебешорите и после се оправяло...ама кога после? това исках да разбера...оказа се, че ако не е наследствено е някакъв вид мозъчно увреждане...неврологично заболяване на някое от полукълбата (в случая на дясното)...ей затва не ги чета вече...влязох, защото си мислех, че ще прочета нещо безобидно, пък то...изкараха ни ненормални....аз не познавам левичари ненормални...то верно, че са малък брой по принцип и даже знам, че са мнг интелигентни...абе, чудя се...по тази логика и десничарите също са увредени...ми...!!!тъпо...е, ако щерката реши да живее във великобритания или в някоя от бившите колонии предполагам, че ще й по-лесно с шофирането, ама...оказа се също, че аз съм скрит левичар понеже вдигам тел. слушалката с лявата ръка и слушам с лявото ухо, а като ходя тръгвам с левия крак...не знаех, че съм левичарка, но ето...никога не е късно да научиш ниещо ново за себе си...Simple Smile
сори, че пак стана дълго, ама нали решихме бързо да я отикваме таз тема...Simple Smile)

п.с. я ме светнете, плс, тез публикации моите що все на 34 си стоят....аз пиша ли пиша, пък цък...Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:51 от Amen

# 93
Maktub още не се е включила, ама мисля ,че никът й има нещо общо с Пауло Коелю  Simple Smile

Иначе за ракията и меда - щом имам спомен , значи майка ми ми го е дала дооооста късно това . Добре съм - все още  Mr. GreenПросто реших да го споделя Naughty. Но мисля, че е доооооста по-безвредно от някои АБ. Както и да е ....

# 94
  • Стара Загора
Амен яяяяяяя не се шашкай за детето.  NaughtyНаистина повечето деца са така като малки.Пък и да е левичар какво ?! Болести дрън-дрън. Stop
Моя мъж е левичар и кво му е глей къв е хубав / ма нема да ти го покажа  Mr. Green/
Айде сядам на ракийка и да гледам Мюзик айдъл  bowuu

# 95
Амен, стоят на 34, защото в някои подфоруми мненията не се броят (например в отчетните, клюкарника...). А ника ми значи нещо от сорта на "каквото има да се случва, ще се случи",  ама е арабста дума и няма май съвсем точен превод (а и не съм търсила). Инак това ми е ник от горе долу, когато прочетох Алхимикът (и се кръстих)... та ник-а може да се каже, че идва от Паулу Коелю, на когото съм фен.

# 96
  • насън...
Амен, стоят на 34, защото в някои подфоруми мненията не се броят (например в отчетните, клюкарника...). А ника ми значи нещо от сорта на "каквото има да се случва, ще се случи",  ама е арабста дума и няма май съвсем точен превод (а и не съм търсила). Инак това ми е ник от горе долу, когато прочетох Алхимикът (и се кръстих)... та ник-а може да се каже, че идва от Паулу Коелю, на когото съм фен.
хм...явно и тук не се отчитат, щото аз само тук поствам...ей...чудех се откъде ми е позат ника...!

сиерчеееее....не знаех ,че ми се носи славата на мъжекрадечка...:Р..Simple Smile))ама кво ша ги прая двама...я с един не моа се оправим....Simple Smile))

а за левичарството...немам претенции, даже ще се радвам ако наистина се окаже специална...разбира се..Simple Smile)само дето като ги четеш тези старохтии по сайтовете...аз имам и други притеснения с петката...даже я водихме на невролог по ред причини, но основната е, че прави едни движения с крачетата като се приспива...ритмични приритвания...отначало си мислех, че са бебешки работи, но все още си ги прави...доки не може да каже от какво е...много причини може да има, но било неврологично заболяване на подкоровото нещо си ....даже ни изписа успокоителни....стори ми се прекалено...не съм давала...все пак тогава беше на 11 месеца....и не знам...та затова така реагирам на такива изказвания по разни сайтове...имало връзка и с късното прохождоне, че е не много физически активна и т.н. и т.н......наричало се онанизмус...т.е. начин да се успокои, да си достави удоволствие ако е стресирана...боже, не знаех, че може бебе да е стресирано...понякога, се оказва, че при тежко и продэлжително раждане, като моето, давало такива....резултати...ох..някой да е чувал нещо? сори, че ви занимавам, малко кофти тема е, но си немате на идея какво преживяваме с татито...в един момент реших, че с кърменето нещо съм я затормозила - толкова трудно и болезнено беше....в петия месец и двете се предадохме...беше кошмарно...мастити, рагади, тесни канали, трудно вървеше, дори и със силиконови накрайници...тя реве, а аз не знам кво става...ама аз нали съм магаре...дай, дай да кърмя аз щото е добре...така се успокоихме като спряхме...и тримата...Simple Smile казаха ми, че децата в домовете имат такива проблеми...но смея да твърдя, че детето ми не страда от липса на любов и внимание...понякога така преекспонират докторята, но все пак ме е страх....и се тревожа...определено е с по-особен темперамент детето - една такава плашлива, стряска се моного, дере се...дупето й в момента е на рани....ох...споделих...някой ако знае нещо?

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 21:43 от Amen

# 97
  • Стара Загора
сиерчеееее....не знаех ,че ми се носи славата на мъжекрадечка...:Р..Simple Smile))ама кво ша ги прая двама...я с един не моа се оправим....Simple Smile))
Ааааааааа и скромността ти отива  smile3534

# 98
Amen не съм наясно с нито едно от притесненията ти но силно се надявам да са просто плод на разтревожената ти майчина психика.. Има един лаф."Дявола не чува майчините мисли..".. или казано по друг начин "да не ти се случва онова дето майка ти ти го мисли".. Айде дано всичко е наред с Петушка!

# 99
  • насън...
хехе.....е не бе сиерче...ама съм куха лейка...верно едно изказване съм дръпнала...сори, не ми се връзвай на глупостите...понякога тънкия ми хумор е толкова тънък, че хич го няма...явно съвсем съм изперкала от липсата на кислород с тази маска по цял ден...Simple Smile)

скайче, мерси за загрижеността...аз исках колкото се може по кратко да го ябясна, за да не ви досаждам, но то е много дълго и широко и явно не съм го обяснила добре...айде да не почвам пак, но със сигурност не е плод на въобръжението ми (за съжаление) въпроса е доколко е опасно...доста подробности пропуснах, но в общи лининии по мнението на доктора е неврологично заболяване, което трабвало да се лекува с медикаменти, аз обаче не искам да си тъпча току що навършилата си годинка дъщеря с транквиланти...просто се чудех дали някоя от вас е чувала нещо по въпроса с тоз онанизмус, щото в нета няма инфо...някой може да познава добър невролог, или...знам ли и аз...

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 01:02 от Amen

# 100
Amen, не знам нищо за така поставената диагноза. Но като четях ми мина мисълта, че транквилантите облекчават симптоми, а не лекуват болести. В този смисъл, ако ти самата виждаш ,че няма смисъл да ги даваш - занчи наистина няма. Не ми се вярва да си я травмирала с кърмене...и въобще -  не си вменявай вина. Имам няколко книги - ще ги разгледам да видя дали има повече инфо по въпроса  Hug

# 101
Добро утро!Да се разпиша и да излизам на кафенце!Днес е прекрасно времето от сутринта Hug!Пожелавам на всички весел и щур ден с малчуганите!!! #Crazy

# 102
Добрутро  Hug

Амен-че, имам някакви откъслечни спомени, че съм чела из подфорума за деца с увреждания и хр. заболявания. Бая изчетох, докато бях бременна, че Ангел имаше едни работи по-големи от "нормалното"...Обаче къде точно  съм чела и какво не помня, помня само  това, което се отнасяше за Ангел  Blush  Та питай там, ако вече не си го направила. Много помагат мамите там  Heart Eyes
Инак транквиланти и аз не бих давала, ако поне 5 доктора, които ми вдъхват доверие не ми потвърдят, че трябва. Ако е от тежкото раждане само мога да те посъветвам да се обърнеш към хомеопат - там те са доста по на място от алопатичната медицина.

# 103
  • София
bzepic, за кашлицата ще ти кажа една рецепта, която аз много използвам. Чайче за суха кашлица е: 1 ябълка /цяла и измита/, 1 глава лук /цяла с люспите/, няколко ореха/ измити и начупени с черупките/, ако имаш и дюли или семки от дюли също. Всичко това се вари, прецеждаш и даваш да се пие като чай. Може и да посладиш, че не е много вкусно. Ти си прецени дали ще слагаш орехите, но и с останалите съставки е много добро. Рецептата е на Ванга, ако не се лъжа.
И аз да се включа - много е гадно  Confounded Когато бях малка, майка ми ме тормозеше с това чудо, а аз само я дебнех и изливах бльоджата в цветята. На мен колко е помогнало, не помня, но поне на цветята не навреди  Mr. Green
Моя мъж е левичар и кво му е глей къв е хубав / ма нема да ти го покажа  Mr. Green/
Аз пък съм го виждала  smile3534 На снимките, да не си помислите, че го познавам  Peace
Amen, транквиланти дори и аз бих се въздържала да пия, а за толкова малко човече  Shocked Наистина е по-добре да се обърнеш към хомеопат.

# 104
По темата за левичарите : По National Geographic съм гледала едно филмче за близнаците. В общи линии проследяваха бремеността на една майка с изключително рядка бременност : 3 фетуса:  2 еднояйчни и 1 разнояйчно. Във филмчето се казваше, че еднояйчните близнаците са като огледални образи. Тоест винаги единият близнак е десняк, а другият левичар. Също ,че в някои случаи дори органите им са разположени огледално. И от тук създателите на филма изказаха една много интересна хипотеза: че всъщност ,когато се роди левичарче, то бремеността е започнала като многоплодна, но по някаква причина единият ембрион не се е развил, оцеляло е само левичарчето...

Общи условия

Активация на акаунт