Аз ги пробивам от двете страни с игла. После с помпата за колелото
и ше стане весело.
, а за меда съм решила след година и половина, още не смея. Но вчера ходихме в планината и се позагледах за живовляк понеже и бабка все ми го даваше. Индришето не ни помогна, та поне живовляка се надявам да свърши работа.
Такива спорове са безсмислени !
Много добре казано !

.Бети,питай педито си за тях...Дано Евичка се оправи бързо
.Sofy,аз съм давала Нурофен за зъбите и помага,успокоява,така че нищо не ти пречи да пробваш с Панадола...
и аз мнг се страхувам от ядки, а познавам и възрастни хора, които си отидоха, ей така, за секунди...и вируса е мнг гаден, а свърших АБ и ме попети и подесети вече им загубих бройката...явно не действа АБ и хомеопатия опитах - временно подобрение...и цитросепт....скоро ще струваме 2 месеца откакто сме болни вкъщи и ми е едно криво....абе не мога на детето внимание като хората да обърна...имам чувството, че няма да ме познае когато сваля маската някой щастлив ден, дай боже скоро...пфу...
и ще премажем де що е остало от малкото вименце...
)
)...сиер и мактуб, какво ви значат никовете?...интересно ми е...иначе мнг ми харесва на бадемчето ника...
Бях бременна като се регистрирах и се чудих, чудих как и взех първата буквичка от името на моя мъж и от моето/нали човечето в мен е общо дело та затуй 

Много добре си го казала! 

И си признавам, че за първи път чувам, за такива 
Още си наваксва сън, милата, и спи по 3 ч. на два пъти през деня Препоръчани теми