"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"

Софи при нас никненето какво да ти кажа аз вече свикнах от месец насам Алекс заспива като се изкъпем и след 30 минути писва и единия от нас тати или аз отива при него и лягаме заедно на спалнята а другия си почива и после се сменяме. Защото пада едно лудо въртене насам натам и будене до към 2-3. когато си лягам аз. Когато избива зъбче много се върти и при предните не дигна температура но при тези сме си с температура. И ние като Евичка си я варираме към 38,6 , че и до 39 скача, а и я поддържаме някаква междина 37,5 която ме притеснява. За сега давам панадол и ако тръгне да скача много хексалгин или нурофен. Иначе е весел, но има малко хрема. Единия е избил на 2 места остават му още 2 върха, другия се вижда под кожата. Другите два са много подути но за сега не се белеят.
Аврорче от цялата работа дядо му ще е най-доволен, защото мен не можа да ме накара да уча немски, не го залюбих и не го този език. Останах си само с руския, португалския и английския донякъде. Иначе имам мерак за испански примерно, нещо по напевно.
Ясничке за жалост "добре дошла в клуба"
Тва е тоя гадния грип който карам и аз. Аз смея да отбележа че съм малко по добре от към температура и хрема, но пък сега ме обърна на разстроен стомах и болките в ставите и мускулите още си ги има. Главоболието и то седи само дето е станало малко по тъпо. Лошото,че варирало лечение от 4 дни до 14. Една позната е много зле 3-ти антибиотик сменя и няма ефект. Мен ме посъветваха много витамин С, много течности и парацетомол и хексалгин за температурата. За попарата ние не я долюбваме нещо, в началото си я хапваше с кеф, сега я мрази направо.
от детето си, важно е да й е добре.
Дано утре го боли по-малко. 
, шъ яде и шъ трай, туй то. Попара немоа му давам оти тука сиренцето е 10 кинта за 400 грама иначе българско, ама мнооо бе. Та още не съм го пробвала, ама може и да му хареса и кът ми платят хонорара шъ земъ да опитам.

!Дайте нещо за ритуалите?Нещо по весело и без това не спим май всички с тия зъбчета и сме изнервени
И да попитам как се продухват тия яйца?Мисля да пробвам с едно преди Великден да не се окаже че ще духам цял ден и нищо да не направя накрая