"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"

Софи при нас никненето какво да ти кажа аз вече свикнах от месец насам Алекс заспива като се изкъпем и след 30 минути писва и единия от нас тати или аз отива при него и лягаме заедно на спалнята а другия си почива и после се сменяме. Защото пада едно лудо въртене насам натам и будене до към 2-3. когато си лягам аз. Когато избива зъбче много се върти и при предните не дигна температура но при тези сме си с температура. И ние като Евичка си я варираме към 38,6 , че и до 39 скача, а и я поддържаме някаква междина 37,5 която ме притеснява. За сега давам панадол и ако тръгне да скача много хексалгин или нурофен. Иначе е весел, но има малко хрема. Единия е избил на 2 места остават му още 2 върха, другия се вижда под кожата. Другите два са много подути но за сега не се белеят.
Аврорче от цялата работа дядо му ще е най-доволен, защото мен не можа да ме накара да уча немски, не го залюбих и не го този език. Останах си само с руския, португалския и английския донякъде. Иначе имам мерак за испански примерно, нещо по напевно.
Ясничке за жалост "добре дошла в клуба"

За попарата ние не я долюбваме нещо, в началото си я хапваше с кеф, сега я мрази направо.