Февруарските дечица крачат във редица!

• 10 662
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Яс аз нямах предвид сапуненка без измиване.. плакна с водичка обикновена.. моята количка има място за две шишета...
п.с. това дето Радост го е споделила за препарата не бих го използвала за Никс.. малко съм на вие с химиите

# 211
  • София
Яс ето линк ако още не си го свалила: http://tranz.it/load.php?id=OZW9edo8TQBwQSDF84197

# 212

Хриси, много благодарско, че си се занимавала заради мен Hug 

# 213
  • София

Ето да почерпя за това че Аделина вече ходи. Направихме и прощапулник  тя си избра паричките

# 214
  • София
Много гадно време всеки момен ще Wear Umbrellaи пак ще си седим вътре Weary

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 15:34 от anelka119

# 215
  • София
Честити ходещи краченца   bouquet добре се е ориентирала Ади  Wink
И ние ще правим прощъпулник, но май след празниците, тъкмо да е стабилна  Thinking

# 216
  • Бургас
Честито прохождане на Ади. Мария още не ходи,поне сама. Ходи на големи раз-
стояния, даже бяга, но винаги хванала някой. Баща й се шегува,че показалците ни са станали по-дълги от средните пръсти. Така че сме в очакване. Когато реши -тогава.

# 217
  • София
Привет на всички  Hug,
Честит Рожден Ден на Мила   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet (повечко букети, заради закъсненийцето)
Честит Имен Ден на Мартинковците! Да им е живо и здраво името и те покрай него!

Честити ходещи крачета на Ади! Банкерка ли ще я правите или фалшификаторка  hahaha
При нас вече заваля, но преди обяд успяхме да спретнем една разходчица  Grinning Малко ни пообрули вятъра, но цял ден в къщи сигурно щях да полудея  Crazy
green_dawn, за оакването Ники най-често пълни пампата по 3 пъти. Като консистенцията е общо взето кашеста.
За почистване на ръцете използвам мокрите кърпички.
Да ви се оплача: в събота си позволихме лукса с мъжа ми да отиден на РД в едно заведение, което е на 5 минути пеша от нас. Прибираме се и гледам, че млякото на малкия си седи. Мъжът ми предположи, че е заспал гладен, а истината е, че Ники категорично отказал майка да го храни. Бутал шишето, викал "Ма-ма-ма-ма", обикалял апартамента да ме търси и като не ме намерим му дръпнал един рев и накрая заспал клипащ и гладен. По едно време се пробуди и като осъзна, че съм се прибрала като ококори едни очи, гуши се и ме гледа  Rolling Eyes, та си лежахме и се гледахме до 04.00. Бясна бях  #Cussing out Нормално ли е майка ми да не ми се обади. Решила да не ме безспокои. Разбирам да съм в другия край на София или във Варна, например. Значи е по-добре детето да заспи гладно и ревящо, отколкото да се върна и да го нахраня newsm78 Е как да разчитам на тази жена  Tired

# 218
eleinbg не се ядосвай.  Hug Аз моята майка луда я правя Simple Smile. Така съм я инструктирала милата и пак не ми се обажда като има проблем, да не ме тревожела  ooooh!
Вече свикнах, ама в началото се палих. В интерес на истината, баща ми като беше сам с детето, като реве повече от 10 минути, звънеше. И ние хвърчим от единия край на града до другия. Зарязваш маса, приятели, работа, според зависи какво правиш. Винаги като си пристигнехме, детето вече спеше. Един ден се прибирам, детето със синя глава, като я видях ревнах, карах се на майка, не толкова, че е позволила да падне, ами защото не се е обадила. Обяснението пак "аз да не ви тревожа". Вече по-леко приемам нещата, защото и аз съм човек и имам нужда да изляза, да ида на фризьор, козметик и т.н. Най-важното е, че имам доверие на човека на който съм оставила детето  Peace

# 219
Благодарим за поздравите!
Честито да е хубавото име на адашкото Мартин- да е здрав и усмихнат!
А ние празнуваме на 01.03- на Баба Марта, но приемаме поздрави  newsm10
Мила, със закъснение ти пожелавам здраве, късмет, много радост около теб и с много обич, да бъдеш заобиколена винаги!
На новите мами- добре дошли!
Съвсем съм изтрещяла тези дни, много съм разсеяна...

# 220
  • София
Здравейте февруарчета-другарчета!!!!! Hug Hug Hug

Честит имен ден на именниците  bouquet  bouquet (а аз си мислех,че празнуват на 13ти февруари  newsm78 )

Ние от седмица вече не сме в редиците на кърмещите се .И от както го отбих започна да спи по цяла нощ детето Crazy ,не че се наспивам повече де,ама да го поФаля .Идната неделя и ние най-накрая ще правим прощъпалник .Все още не сме сложили ваксината за шарки ,но когато,само да е здрав  Praynig
  Лека вечер от нас и до скоро  Hug

# 221
  • София
Честит рожден ден Мила   bouquet И ние със закъснение, за което се извинявам.
Да си здрава, много обичана и малката Алекс много да те слушка.
Честит имен ден и на малките Мартинковци. да са здрави, весели и послушни дечица.
Като ви чета как се сърдите на майките си. Ама поне се благодарете, че това са майките ви и после можете да им се накарате. Аз какво да кажа като от есента трябва да поверя Валентинка на свеки и няма да мога да й се карам даже, че като я гледам каква е и сръдлива. Ама няма начин, по-добре тя да я гледа отколкото чужда жена. Дано е жива и здрава да ми гледа детенце, че иначе докато тръгне на детска градина ще е трудно. Иначе баща ми като я гледа за 1-2 часа, после и аз му се карам за разни неща, не пропускам и забележки да направя  Embarassed
Дребната без мен още не е заспивала и няма и да е скоро, така че няма опасност да остане гладна

# 222
  • София
Честит имен ден на Мартинковците Heart Eyes
Добре дошли на новите февруарчета в групата  Hug
Мерси за пожеланията Hug Явно има хора, дето следят списъка в заглавната страница. Аз винаги пропускам Embarassed
Да се похваля: вчера правихме прощъпулник на Алекс, макар че ходи детето от почти два месеца Rolling Eyes Ама майка му докато се накани... Първо пипна пианото, после една книга, нарочена за психология и накрая си взе топката за тенис, и то не каква да е, а донесена от Франция, от Ролан Гарос hahaha И мама е доволна Mr. Green
Бях сложила сигурно 20 неща, включително черпак за домакиня, щото реших, че макар тая дейност да не ми се нрави, има хора, които я предпочитат. И викам: дай да му дам шанс на детето и за това Joy Ама не Naughty И много правилно! Whistling
В събота я водихме на зоологическа градина, в неделя - на репетицията на цирк Балкански. Та ни беше животински уикенд Party Ние пък си взехме билети за цирк за утре вечер.
Галя, нощното спане засега ми е единствен мотив за отбиване Blush И понякога съм на косъм да реша, че едва издържам. Снощи Алекс до два часа спеше и поцокваше Tired Като се дръпна и почва да реве. Ама днес изби и вторият кътник и сме вече с 10 зъба Mr. Green

# 223
Добро утро на всички!При нас вали ли вали Simple Smile.Вчера толкова се заплеснах в форума,че не съм писала тук Embarassed!Полудях по една програмка,която прави много сладки сминки-лесно и бързо.

Виждам,че много от вас ще правят прощъпулник тия дни PartyМи да се похвалите какво са взели децата да се посмеем и ние.Нашия сладур си хвана черпака Joyняма да остане гладен.

# 224
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug
Тук при нас е чудесен слънчев ден  Peace Моята дъщеря проходи на 11 месеца,а сега вече тича след батко си-на гърне не ходи..като я сложа само паче,но ще изчакам още  Sad На прощъпулката хвана GSM-а /казаха,че бизнес дама щала да стане...дано  Heart Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт