Отговори
# 180
  • гр.Варна
Честито на Йоана  на мама pepa_k,Александър на мама Satriani,Александър на мама GrOzNoTo^_^PaTe ,Христас на мама radi_hrisi , Явор  на мама nadja IYI, Камелия  на мама petq!!
Желаем им  незабравимо детство Heart Eyes Heart Eyes

Кристиан все още е с темп,но иначе ни разиграва из цялата къща.Голям мерак има да ходи:)Дано всичко се размине!Вчера темпа стигна до 38.6.НАдявам се да нямаме повечче такива стойности!
Лек ден  bouquet

# 181
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС   bouquet

# 182
catty m, и аз съм родена там. интересното е, че с дъщеря ми сме родени в един и същи час 11.55.  Wink

ivalex, не мисля, че ще се справя с качването на снимки - много е сложно за мен. Разгледах обаче албумчето на твоята сладуна. Много е готина. И как сладко си хапва ..... при нас такива филми няма. Храненето според Дими е гадна работа....

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 15:05 от gabin

# 183
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
на Йоана на мама pepa_k,  Александър на мама Satriani,  Александър на мама GrOzNoTo^_^PaTe, Христас на мама radi_hrisi, Явор на мама nadja IYI, Камелия  на мама petq!

Растете много здрави, весели и умни дечица!

Пате, тортата е превъзходна. А и няма нищо по-добро от домашно направеното.

Христина, Teri , малките сладури бързо да оздравяват!

gabin и Димиwelcome

# 184
Честит рожден ден на Йоана, Камелия, Алекс на Сатриани,Алекс на Грозното Пате,Христас и Явор!

Пате,мисля,че излишно скромничиш,тортата изглежда страхотно и съм сигурна,че и на вкус е също толкова хубава  Peace
Ларсен,малката е прекрасна и си има толкова грижовен батко  Simple Smile
 Teri ,бързо оздравяване  Peace
 Добре дошла на новата мама  welcome

# 185
Здравйте от нас  с Алексче....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ - ДА РАСТАТ УМНИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА И ДА ИМАТ НАЙ-ОРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО!!!!!
Пате – какво й е на тортата, бе мила – страхотна е. Което е направено от мама винаги е най-хубаво Blush... честно ти казвам потекоха ми лигите като я видях..  Yum
Ларсен – снимките са супер – а за Кики – нямам думи хубавица отвсякъде Flutter..... и колко са сладки с батко й  Heart Eyes.... Тортата няма да коментирам, защото то си се подразбира....  Yum 
Ara75 – ами оставай я по-често за по няколко минутки като постепенно удължаваш времето когато те няма...и Алекс правеше преди така изобщо не можех да мръдна на никъде  Rolling Eyes /даже и във форума не можех да пиша ooooh!/ ама постепенно се оправиха нещата.... и при вас ще стане така Peace
Gabin – добре дошла на теб и Дими в отбора welcome. Името на дъщеричката ти наистина е прекрасно, очаквам с нетърпение снимчици от вас...
Ivalex – аааааааа не е честно Crossing Arms, само подклаждаш любопитството.... покажи поне малко, де...  Praynig Praynig Praynig Laughing
Marini – аватара ти е супер  Sunglasses
Mamа na Kiki; Teri –бързо да се оправят децата... Praynig Преди две седмици и Алекс беше болничка – изкарахме нещо чревно с много силно разтройство и повръщане...аха-аха да ни вкарат в болница, ама този път отказах... оводнявах си я вкъщи.....сега сме здрави пу-пу-пу  ooooh!
От нас толкова за сега....   bouquetжелая ви приятен ден

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ СЛЪНЧИЦА
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ РАДВАТ

# 187

ЧЕСТИТО НА ВЕЧЕ ЕДНОГОДИШНИТЕ СЛЪНЧИЦА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ДНЕШНИТЕ НИ СЛАДУРАНЧЕТА - ЙОАНА, КАМЕЛИЯ, АЛЕКС НА САТРИАНИ, АЛЕКС НА СЛАДКОТО НИ ПАТЕТО, ХРИСТАС И ЯВОР!

А ТОВА Е ЗА НАШАТА МАМА РОЖДЕННИЧКА - EVVE_!
ГАБИН - ДОБРЕ СТЕ НИ ДОШЛИ С ДИМИ.
МАРТА - Отдавна вече минаха тези 20 дена. Слава Богу, размина ни се заушката!
marini - Страхотен аватар.   Heart Eyes

# 188
ЕЙ, ЧЕ ХУБАВА ТЕМИЧКА, САМО ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПЪРВАТА ГОДИНКА И МНОГО СЛАДКИ ПОЧЕРПКИ!
ДА НИ СА ЧЕСТИТИ ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ РОДИТЕЛИ!

ПАТЕ, ТОРТАТА ТИ Е ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО И АКО БЕШЕ ПРЕД МЕН ,ПРЕДИ ДА Я ХАПНА БИХ Я ОЩРАКАЛА ОТ ВСИЧКИ ЪГЛИ , ЗА ДА СЪБИРАМ РЕЙТИНГ ВЪВ ФОТОГРАФСКИТЕ САЙТОВЕ! СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА ВМЕСТО МЕН МОЛЯ ТЕ! ако не сте я хапнали вече  Joy

Чакаме много снимки от днешния празник!

Ние днес също празнуваме, имаме си забелена пишчица, която впрочем ми се струва от днес по-голяма!  Crazy Обаче, неразположението е налице-като пишка неистово плаче горкия и така ще бъде поне още ден-два  Sad

Целувки и сладки сънища!

# 189
Здравейте и от нас!
Поздрави за всички рожденици! Да са живи и здрави!
От няколко дена не мога да смогна да пиша, чета по диагонал, но Дари не ме остава изобщо да седна на компютъра. Иска постоянно внимание. Още не ходи, но и в проходилката отказва да седи, иска или да лази или да я водя за ръчичка. Съответно за мен време никакво.
Детска кухня - ядат ли я вашите деца? И ако да за колко време я проядоха? Дари първите пъти уж я хареса, сега само хвърлям.
АМ - кога се спира сутрешното мляко? Имам чувството, че Дари не се засища от него и до закуската е много гладна.
Пъзел - преди много мами бяха писали, че имат от килимчето-пъзел с буквите. И на Дари сега и подариха такова, обаче тя вади буквите, а в някой има по-дребни частици, и може да ги глътне. Вие как ги ползвате?
Изследвания - направихме кръвните изследвания, които са на 1 годинка. На Дари хемоглобина е 114. Но урина естествено не можах да взема.
Све, жалко, че няма да дойдете на срещата. Пътя до Елена наистина е ужасен, но до Априлци, не е чак така.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 22:08 от P0LLY

# 190
СРЕЩАТА УТРЕ ОТ 13ч. - КОЙ ще идва ???

# 191
Здравейте пак от нас /т.е. мен - Алексче вече спинка  ooooh!/
Polly - положението при нас е същото. Проходилката вече е прибрана, защото изобщо не иска да стои там - или пълзим или ходим за пръстче и така....
За детска кухня - ох, откакто в Плевен я затвориха й готвя аз....ама то не било толкова трудно. Даже днес обядвахме - супичка с черен дроб - и о, чудя - изяде я цялата... Shocked За сутрешното АМ нашата педиатърка ми каза да го спра, когато детето почне само да го отказва ....е ние още си хапваме нощно време /около3-4 часа/:oops: и след това си закусваме когато стане - 8-9 часа. Има ли и други като нас, които да си хапват още нощем...имам чувството че това нощно хранене ще трае вечно  Whistling ooooh! Изобщо не иска вода нито сокче...иска млекце детето... Tired А за пъзела - сдпомням си, че дуги майчета бяха писали, че залепват малките части - ама не знам с какво лепило....нашето килимче е с латиницата и няма чак толкова малки частици
Аууууу срам и позор, без малко да забравя  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА EVVE_

# 192
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, КАМЕЛИЯ, АЛЕКС НА SATRIANI, АЛЕКС НА ПАТЕТО, ХРИСТАС И ЯВОР!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА EVVE_

Пожелаваме на всички много, много здраве, усмивки, щастие и късмет !

# 193
  • София
Къде беше срещата?
Ако се оправим и са в настроение девойките може да дойдем.

# 194
ох и на мен много ме се идва на срещата ,но незнам дали ще се намери някой да ни докара, а сама ми е малко тегаво по рейсовете чак до там..... Cry

Общи условия

Активация на акаунт