Отговори
# 165
Честит рожден ден на всички априлчета!

Да са ни живи и здрави, да растат като гъбки, умни и щастливи!

Представяте ли си, чек сега открих този форум. До сега пишех и се ровех в общите, а то си имало точно за априлските бебета! Е, включваме се и ние с бебе Дими в отбора.

# 166
Здравейте!Честито на всички празнували и празнуващи!Много щастие и слънчеви детски усмивки!                                                           При нас премина еуфорията от рождени дни и сега отново е старото ежедневие.Искам да ви питам-на някое от вашите дечица кривило ли се е крачето при ходене.Вчера, като ходих до магазина, една баба ми вика,,видяла ли си си детето,то си криви крачето,да го заведеш на лекар.,,Иде ми да ги  #2gunfire такива хора.Както и да е  , утре сме на консултация и ще питам.А и все още нямаме зъби.Иначе сме бесни за трима.

# 167
  • Beyond the Frontiers

gabin  Hug добре дошла, пиши повече за теб и за Дими

hisa - скоро четох, че някои деца в началото си кривят крачетата, не е нищо страшно и с времето минава. Сигурна съм и, че при вас всичко е наред. Все пак за твое спокойствие се консултирай с педиатърката ви.  Peace

# 168
Честит рожден ден, Йоана, Камелия, Алекс на Сатриани,Алекс на Пате,Христас и Явор!

Пате, тортата е много хубава, ще видиш, че гостите Ви много ще я харесат Peace!

gabin, добре дошла! Вече си имаме две мами от Велико Търново. Името на дъщеричката ти много ми хареса Hug!

Larsen, снимките са много хубави! В първия момент не можах да позная Ники; страшно много е започнал да прилича на моя Боян! А Калина се разхубавява все повече с всеки изминал ден.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 10:20 от Sve_dim

# 169
  • Чехия
Чести празник на слънчевите дечица, бъде здрави и щастливи.

Патенце благодаря за домашната тортичка, много ще зарадваш Алексче нали от мама чудесна е....  bouquet

Аз нощес правих фигурките на нашата до 2ч. и съм благодарна на малката че ме събуди в 8ч а не в 6ч. Имах от млечния марципан от миналия път скрит в хладилника и нещо ме хваха музата..та, моделирах.
Ама за сега не издавам нищо.. Mr. Green

# 170
, малки сладурчета! Бъдете здрави и радвайте много всички около вас!
Патенце, аз ако направя такова произведение ще се гордея много!
neci, не са толкова напред, но са по-добре дресирани от Чаушеску и пазят повече!
Ива,чакаме и твоето творение!
Габин, добре сте ни дошли с Дими! Hug

# 171
  • В красивите ми сбъднати мечти!
 Hug  bouquet HugЧестит рожден ден на Йоана,Алекс на мама Сатриани,Алекс на Патето,Христас,Явор и Камелия! Hug  bouquet Hug
Да сте едни много щастливи деца и големи късметлии!!

Благодаря за изказаните комплименти за моята госпожица Ели , както и за личната и майка! Hug

gabin, ха добре си ни дошла! Разкажи нещо повече за вас - кога е родена Дими , къде ? Абе въобще каквото се сетиш.  Wink

Пате,Ара, тортити ви са невероятни ! Направо се ориентирайте към отваряне на ваши сладкарници! Пате, нищо не каза за реакцията на половинката ти , когато му беше измайсторила страхотна изненада за РД.

Слънце
, минаха ли вече 20-ина дни от контакта ви с болният от заушка, накратко измъкнахте ли се от гадната болест?

# 172
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНЛИ СЛЪНЦА!!!

Ние си изкарахме страхотно на рождения ден - на 3-ти вкъщи, а на 5-ти в заведение, но за съжаление се разболяхме. Миналата седмица бяхме с хрема и педито каза, че е от зъбките (вече имаме 8 ), но в неделя се разкашля и в понеделник почти 39". И сега сме на антибиотик  Cry. Като гледам как се мъчи душичката - кашлица, сополи - сърцето ми се къса. Не иска да яде, не спи спокойно - абе ужас. Кажете ми моля ви как успявате да им давате лекарства? При нас е абсолютна борба и половината е разлято на всякъде.

Целувки на всички и да няма болни бебчовци!

# 173
Честито на днешните рожденници!

# 174
Да е жива и здрава и днешната мама-рожденичка evve_!

Teri, бързо да оздравявате! Нашият момък направо умира за лекарства! Толкова се радва като ме види с някое от тях, че направо се плаша от тази му страст!

# 175
Благодаря ви за топлия прием, момичета! Hug
Ще разкажа, но накратко, за нас с Дими, за да не досаждам. Роди се в Горна Оряховица (там отделението се смята за по-добро от Великотърновското) на 12.04.2007г. в 11.55, 3.00 кг., 50 см. Нормално раждане, без проблеми. От малка е сложна със съня и храненето. Нощем се буди много, откакто навърши 5 месеца. Преди това пък не спеше през деня. С храненето сме ужас! Не иска и това е. Беше на кърма до 8.5 месеца. АМ така и не прояде. От киселото повръща и и се зачервява дупето. Сега гледам да давам закуски, в които добавям АМ, но в чист вид не го иска.
Иначе е изключително енергично и палаво дете. Седнала стои само в количката, иначе постоянно е в движение. Вечно е ухилена, но реши ли, че нещо трябва да стане на нейната, крещи като дива! Това е в общи линии.
Не знам как да прикача снимка, иначе бих ви я показала.  Embarassed Ако някой ми каже как стова този номер, ще му бъда благодарна! Rolling Eyes

# 176
Teri , опитай да даваш лекарствата объркани в малко плодово пюре. Аз така успявам, когато се дърпа на някое.

# 177
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА newsm59

Пате, страхотна торта  Peace . Ще ми се и аз да мога да спретна такова нещо, но не мисля, че мога да се справя.

Teri  , ние даваме АБ с пипетата от Панадола, но пак си е борба, както и з акапките за нос  Confused Много ми е гадно как го мъча, но е за негово добре все пак  Confused

gabin , добре дошла в отбора на априлките. Аз съм родим от Горна Оряховица.

# 178
  • Чехия
Тери, хайде милички да оздравявате...Иначе как ги даваме ние. Ако е настроение пие всичко с голям апетит и желание , ако не я подмамвам на нещо което обича и вместо него давам лекарството, само дето трябва от първия път цялата доза иначе от мен после с недоверие взима какво и да е ...Ако не в дейстие влиза мъжо.

gabi, Ахой от мен..снимки се качват лесно само ти трябва регистрация в накой сайт за фотоси.Повече от нас ползват www.multiply.com/ , но може и другаде. www.flickr.com или www.photobucket.com или www.snimka.bg избери качи снимки и после само ни пусни линкче от албума.

Аз лично харесвам мултиплито , само че малко тромаво ми отваря заради нета ни и докато го разучи човек минава време, обаче поне може да си го напарви какво искаш на вид и съдържание. Ето моята страничка. http://ivalex.multiply.com/ Ако се решиш за него, ще ти помогна ако имаш проблеми.   bouquet

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 13:10 от ivalex

# 179

ЗДРАВЕЙТЕЕЕ И В НАШИЯ НАЙ-ВЪЛНУВАЩ ДЕН.

ЕДНА СКРОМНА ПОЧЕРПКА ВИРТУАЛНА ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЙОАНА И СИ ТРЪГВАМ ОТ РАБОТА, ЧЕ ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ.

Общи условия

Активация на акаунт