Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, РАЯ, МЕРТ, ДАНИ И ИВАЙЛО!  newsm38 nbirthday Да бъдат много здравички, усмихнати и послушни дечица!

От нас 5374 листенце в горичката.
Ларсен,не се ядосвай на хорската простотия,то не е виновно детето,родителите му така са го възпитали.
Важното е да опазим нашите дечица да не станат такива!

Браво на Оги! smile3501

Ara75, направо си виртуоз-сладкар! #Crazy

# 151
Честит рожден ден малки сладури !

Много неща исках да пиша, но нямам настроние , Даная още е със сополки, вчера спа 30 мин, снощи заспа с много сълзи, буди се постоянно, сега пак се събуди и отново голямо преспиване падна, милото ми дете така ми е жал ! Сега спи  и аз съм на тръни !

Дано няма болести при вас!

Ларсен защо аз като влизам в горичката ми показва 2970листенза и така от няколко дни !

# 152
  • Попово
МАЛКИ СЛАДКИШЧЕТА  newsm67 nbirthday

# 153
Честита Първа Годинка на малките рожденичета!   newsm67 newsm38  bdbaloni

снимките на всички априлчета са чудесни  Heart Eyes

# 154
Здравейте от една позагубила се напоследък мама  Hug
Да почерпим по случай нашия рожден ден

Честит рожден ден и на останалите празнуващи днес   Hug а на мамите -  bouquet
Благодарим на всички за пожеланията. Ние след малко почваме да празнуваме 1 част на рождения ден с приятели, а 2 и 3 част следват в събота и неделя с родата  Party
Да дам малко отчет и за нас - утре сме на консултация, но последния път тежеше 8.250 кг. и беше 71 см. Не помня коя мама се притесняваше, че сина и тежи 10.000 кг. и лекарката казала, че е слаб  newsm78 Май нашия младеж е един от най-малките мъжкия априлски отбор  Crazy
А това са снимки от последния месец на Мерт - http://emyka.multiply.com/photos/album/13
Май трябва вече да се захващам с посрещането на гостите  Grinning Приятна вечер на всички и много прегръдки от нас

# 155
  • Варна
Здравейте момичетау

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, РАЯ, МЕРТ, ДАНИ И ИВАЙЛО!

И ние да се отчетем, вчера бяхме на ДК - 8600 и 75 см. Наддала е този месец само 100 гр., пораснала е 2 см.

Клер дано бързо се оправите.

di p и на вас също бързо оздравяване.

mama na kiki дано да е само от зъбчетата и бързо да премине.

Ara75 тортата ти е невероятна, браво!

Грозното пате не се срами и твоята торта е много хубава, аз я видях, невероятни цветове си докарала  Peace

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, РАЯ, МЕРТ, ДАНИ И ИВАЙЛО! newsm59 newsm38 TadaМного целувки от нас и пожелания за усмивки и весели игри!

Ара,невероятна торта,поздравления! smile3501
Пате,дай да видим твоята,струва ми се,че излишно и се притесняваш!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 22:01 от larsen

# 157
Момичета,вас първо ще почерпя за първата годинка на Алекс,с тортата,която му направих и не се гордея толкова с нея  Embarassed

Честит рожден ден на Алекс,Йоана,Камелия,Явор и Христас!!!Нека да растат здрави и усмихнати деца!! [/b]

# 158
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА АЛЕКСАНДРОВЦИ, ЙОАНА, КАМЕЛИЯ, ЯВОР И ХРИСТАС!!!

Грозното пате мерси за почерпката. Страхотна е Peace

# 159
ЧРД на Йоана на мама pepa_k
 ЧРД на Александър на мама Satriani
 ЧРД на Александър на мама GrOzNoTo^_^PaTe
 ЧРД на Христас на мама radi_hrisi
 ЧРД на Явор на мама nadja IYI
 ЧРД на Камелия на мама petq

Много здрави и щастливи растете мили дичица!
Пате, страхотна торта! Желая ви весел купон!!!

# 160
  • София
ЧРД, мили малки дами!
Йоана на мама pepa_k
Камелия на мама petq
ЧРД, мили малки господа!
Александър на мама GrOzNoTo^_^PaTe
Александър на мама Satriani
Христас на мама radi_hrisi
Явор на мама nadja IYI

Пате, чудесна е тортата! Не си търси зорлем кусури, а само стой и гледай как ще събереш погледите на гостите!!!

Мина и детското парти - страхотно изкарахме! Клубчето оправда очакванията ми и наистина ми става фаворит!
Мия 2 часа обикаля без спирка, после в колата заспа на мига в който я закопчах Heart Eyes
 Снимки скоро ще кача... (От 2 месеца съм с нов фотоапарат, на който не остава време да прочета упътването Embarassed Днес без да искам промених нещо по настойките и неможах да ги възстановя Embarassed И сега ако снимките не са станали... ще се гръмна! #2gunfire)

Чета как оставяте бебоците да ги гледа някой за по час-2-3... Леле какъв рев ударила нашата мома, че отидох сама до магазина за 30 мин ... Едвам въздух си поемаше, хлипа, тресе се... #Crazy Баща й вече отказа да остава насаме с нея Embarassed

# 161
Честит рожден ден на Йоана,Алекс на мама Сатриани,Алекс на Патето,Христас,Явор и Камелия!
Весел празник днес и най-страхотните подаръци!
Пате,браво,тортата е страшна! Peace

Ара,чакаме снимките! Hug
Ето и снимките от нашия РД:  http://larsens.multiply.com/photos/album/17

# 162
Честит рожден ден на малките принцеси Йоана и Камелия
и на господата Алекс, Алекс, Христас и Явор !!!

newsm67 Растете здрави и усмихнати, мили малки априлчета!!! newsm67

# 163
  • Попово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА !

# 164
  • София
ЧРД на Явор на мама nadja IYI, Йоана на мама pepa_k, Александър на мама Satriani, Александър на мама GrOzNoTo^_^PaTe, Христас на мама radi_hrisi, , Камелия на мама petq  newsm59. Да са живи и здрави, да слушат и да радват мама и тате, да правят умерено количество бели  Joy и да растат щастливи деца.

Общи условия

Активация на акаунт