Отговори
# 135
Ох,не мога да седна и аз да драсна някой ред! (даже в момента Алекс спи в ръцете ми ooooh!)

ЧРД на Гери,Рая,Дани,Мерт и Ивайло! Hug

Ларсен,не се ядосвай-винаги и навсякъде ще има такива хора!

Клер,Даная бързо да се оправя!Без сополи вече! Naughty

Честити краченца на Оги! Hug

И аз днес бях ей така като видях гората с толкова мн листа  Laughing

Снимките на всички са страхотни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес почти направих тортата на Алекс,но хич не съм доволна от резултатът.Чак ме е яд,че се хванах  Close

# 136
  • София
Весел празник пожелаваме днес на Гери, Рая, Мерт, Дани и Ивайло!

Мерси за честитките и за моята малка рожденичка! Вече си стана ритуал празнуването да е "3 дена яли пили и се веселили" Mr. Green Та и ние така - днес с родата вкъщи, утре с дечица в клуб!

Да почерпя виртуално с нашата торта, собствено производство

Мия саботира процеса на тортоправене с всички сили, но и аз бях инат Crazy Вчера цяла нощ се буди през 15 мин и вместо да свърша за 2 часа, подготовката беше до 6 сутринта #Crazy В резултат днес си посрещнахме гостите необлечени, неподготвили хапването, но пък с чудесна торта (даже 2), празнично настроение  и с надути балони Mr. Green

Вече имаме зъбче N3, чакаме всеки момент и съседното отгоре Wink

Пате, сигурна съм, че си много критична към себе си и ще ни покажеш страхотно творение!

larsenSick супер тъпо ми стана като прочетох за коментара в горичката.... Rolling Eyes 

КлерHug за малката кукла и бързо да оздравява. Неприятно им е това с нослетата... ама на 2-3 ден от хремата моите девойки свикват с процедурите и не се дърпат от Стеримара.

Честити ходещи крачета и на Оги!

Супер приятно ми е да гледам снимките на сладките ни човечета! Страшно са пораснали и вече са дечица, не бебета!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 02:03 от ara75

# 137
Честит рожден ден на всички вече едногодишни априлчети и весело посрещане на предстоящите рожденици Simple Smile

Момичета, наистина сериозно изчезнах от тук, но трудничко се справям с две палавници из къщи и предпочитам да скитаме повече навън - е, не че няма време поне вечер, но така да се каже позагубих тренинг да чета и пиша тук.
За капак в момента съм с температура (не съм боледувала от години), а утре малкото ми момиченце завърши първата си пълна обиколка около слънцето и мама няма да е в час.

Много красиви снимчици и клипчета на най-прекрасните дечица, поразглеждах си ги с кеф Simple Smile.
Искрено ви пожелавам всичко най-хубаво и приятна вечер
.

......... този пост е от снощи, но нещо се скапа нета и сега го пускам.

# 138
Виртуална почерпка и от нас за първата годинка:
...
..... (представете си една торта с много животинчета, къщичка, езерце и горичка Simple Smile))
...

Ара, тортата е прекрасна - направо си майстор - весело изкарване

Да се похваля тази сутрин съм доста по-добре, но ще празнуваме у дома и само семейството, че ме е страх да не усложня живота на други с този вирус, а и Руми и племенниците също са болни. Семейният съвет реши единодушно, че за Гергьовден ще наваксаме.

Тази сутрин се събудих много рано, точно, когато ми почнаха контракциите преди година, чувството беше невероятно, по това време се къпех, пълнех си ваната и се изкушавах да си остана да родя у дома, но смелостта не ми достигна......е, в 11,45 се появи малкото съкровище, което вече си е напрво човече - тича, понеже ходенето вече не е интересно и постоянно си плямпа нещо в мелодичен стил - най-често ма-ма, на-на и пр. За сега имира само магаренцето А-и-а-и и кученцето Уау-уау.

А, между другото искрено ви благодаря за пожеланията за моя отдавна отминал рожден ден, наистина сте много мили и ме разчувствахте, макар и с толкова голямо закъснение....

Прятен ден ви пожелавам от сърце и много много усмивки Simple Smile

# 139
Добро утро и от нас момичета, надявам се всички /мами и бебета/ да са спали добре  Praynig
Aleksi - кога ти е термина мила?
Ara - тортата наистина с прекрасна - направо си майстор, Алекс като не е случила на мама сладкарка.....ще има купена торта  Embarassed Laughing
Снимките и клипчетата на малките големи човеци са прекрасни  newsm03
Сега отива да си пия сутрешното кафенце, черпя и вас:
А на днешните рожденици желая всичкото здраве, щастие и любов на света!!!

# 140
Честита първа годинка на малките рожденичета!

Ara, тортата е страхотна, браво!!!   bouquet

larsen, току що засадих листенце 5,204 Hug  А който пише такива простотии на дете, е за ... #2gunfire

Aleksi, таткото спортист ли е, на какви състезания ходи? Simple Smile

neci, Перник е почти като квартал на София, доста ви е близо. Wink

# 141
  • Стара Загора
Здравейте мами и бебчовци!

Честита годинка на днешните рожденници Гери, Рая, Мерт, Дани и Ивайло!!! И на техните родители Simple Smile Весел празник с много усмивки!

Днес ми е първия работен ден и вече ще бъда редовна във форума. Че просто в къщи ако се добирах до компютъра то беше да свърша някоя работа, и да прочета по диагонал поредната темичка  Sad

Ара  - поздравления за тортата. Прекрасна е!

Сега отивам да почета по-назад в темичката, и ще се включа по-късничко!

# 142
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ ДНЕС АПРИЛЧЕТА     bouquet

# 143
ГЕРИ, РАЯ, МЕРТ, ДАНИ И ИВАЙЛО,  
Честити тропкащи крачета на Ого!
Ара, завиждам благородно на хора с такива умения!   bouquet
Алекси, и аз мисля, че като се отделиш за малко повече, радостта като те види ще е двойна. Моят господин ме приема за част от пейзажа и въобще не регистрира липсата ми. Но виж баща му само като отвори входната врата такава радост настава-ритане, подскачане...ако ходеше сигурно щеше да тича към вратата!
Ларсен, деца всякакви, но е хубаво Петьо да не обръща внимание и да не му влиза в тона на този младеж /пък може и младежка да е/! И ние садим...
Ето малко снимки от предния месец: http://irinama.multiply.com/photos/album/9#21

# 144
  • Чехия
Ahoj мили мамчета и сладуранчета...

Честито малки слънчица Рай, Гери Дани, Ивко, и Мерт.
Бъдете здрави и усмихнати.
Весел празник днес и много подаръчета.

Ара, торта е просто възхитителна ..Браво...аз чакам с нетърпение другата седмица да започна верината.

Патенце, хайде, хайде сега грозна била важното, че  е от сърце.

Алекси гушки на пупанката от нас.

ronq, тенкс за кофито пия си го сега.

Болничките да оздравяват та да слушкат мамите си.  bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 11:14 от ivalex

# 145
Честит рожден ден на сладките априлчета!!!!!Малееее всеки ден е празник newsm67

# 146
  party006 bdbaloni  party006Гери на Style, Дани на Мото, Рая на benitta, Ивайло на madllen Мерт на emi_ka

Style Направо ме разплака от умиление, изобщо много се вълнувам със всяка от вас Hug

marini Страхотни снимки от последния месец. Да ти кажа и по детските площадки личи, че Румънците са ни дръпнали здравата в развитието си.

ara75 БРАВО! Прекрасна торта Hug Чакаме снимки от партито.

GrOzNoTo^_^PaTe Хм, и аз съм се приготвила да му правя тортата, пък да видим. Мнооого неща не са ми ясни , но ще експериментирам. Пък каквота стане. Ти къде мислиш, че си сбъркала или не е ясно.

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ,РАЯ,МЕРТ,ДАНИ И ИВАЙЛО,КАКТО И НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ ОТ ВЧЕРА И ОНЗИ ДЕН!ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ   bouquet
Малката ми беше три дни с температура,после се обрина , тръгнали са три зъбчета да излизат едновременно и е голяма мъка  ooooh!
kler,бързо оздравяване на Даная  Hug
Честити тропкащи крачета на Оги  Simple Smile
Ларсен,не се ядосвай на хорската простотия,то не е виновно детето,родителите му така са го възпитали.
Разгледах снимките на празнувалите и проходили априлчета.Всички са толкова сладки и пораснали  Heart Eyes
Имаме страхотни майки майсторки сладкарки,поздравления  Peace
Алекси,как е коремчето,расте ли  Heart Eyes
Фонтанелата - нашата е съвсем малка - колкото нокътя ми,но не давам от две седмици Вигантол,защото в Саностола,който пие Мира има и вит.Д
И да спомена,че днес бяхме на консултация - тегло - 7500гр (наддала е 200 гр за месеца) и височина 72 см ( прираст - 2 см)

# 148
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА И МНОГО СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА КАЛИНА И МАРИЯ, КОИТО НЯМАХ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЗДРАВЯ НА ДАТАТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И РАДВАЙТЕ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ВСЕКИ МИГ!
ВЕСЕЛО И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!

# 149
  • гр.Варна
Здравейте!
ЧРД на ГЕРИ,РАЯ,МЕРТ,ДАНИ И ИВАЙЛО!!Пожелавам им да са най-послушните,мили и добри деца:)))И много да слушат мама и тате:)
Кристиан и той май прави опити да се разболява.Снощи беше с 37.7,а тази сутрин с 38.1.Водих го на док,а тя каза,че всичко му е ОК,с изключение на гърлото,което е леко зачервено.В същото време,аз забелязвам,че отгоре се задават още 2 зъба,а и дупето ни отново е зачервено(отново признак на зъби).Слава Богу.лекарката ни е хомеопат и засега сме на температуропонижаващи и хомеопатия.Темпа му поспадна,но да видим как ще е около 4 и довечера,когато се вдига по принцип.
Larsen,Моята Горичка С 5,367 листенца  Hug Hug Heart Eyes
Поздрави от нас;)  bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 15:14 от mama_na_kiki

Общи условия

Активация на акаунт