Отговори
# 120
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Качих малко снимки от прощъпулника на племенника ми

http://dezygg.multiply.com/photos/album/33

# 121

Влизам днес да посадя листенце в храсталака на Pitbullcheto и гледам повече от 4,000 листенца и е вече на 2-ро място - направо "супер".

Да ,наистина ,горичката расте с всяка минута.Една от мамите тук,по-точно половинката и,ни помогна с "магия" Grinning и като прибавим всички вас-сериозните залесители ,свършихме чудеса...Петьо е много доволен.
Но.......почнаха завистливи упреци,естествено,  и което най-много ме шокира,в коментарите за горичката му има публикувана  псувня от един от другите потребители ShockedА аз уж уча детето на нещо полезно и го възпитавам  ooooh!

marini,обещавам скоро да видите снимки,само да ме остави малко рожденичката на мира,че ми е обсебила времето и не съм ги качила още. Embarassed

# 122

Влизам днес да посадя листенце в храсталака на Pitbullcheto и гледам повече от 4,000 листенца и е вече на 2-ро място - направо "супер".

Да ,наистина ,горичката расте с всяка минута.Една от мамите тук,по-точно половинката и,ни помогна с "магия" Grinning и като прибавим всички вас-сериозните залесители ,свършихме чудеса...Петьо е много доволен.
Но.......почнаха завистливи упреци,естествено,  и което най-много ме шокира,в коментарите за горичката му има публикувана  псувня от един от другите потребители ShockedА аз уж уча детето на нещо полезно и го възпитавам  ooooh!

marini,обещавам скоро да видите снимки,само да ме остави малко рожденичката на мира,че ми е обсебила времето и не съм ги качила още. Embarassed

Ей злобни хора. Интересно ми е какво е написал ако не е тайна /може и на лични/ и кой  - да му напишем и ние нещо ако може

# 123
Дейзи Г - твоето бонбонче май е огладняло, страхотни снимки !

Ние заспахме! Но много трудно с капките за нос, немога ди и сложа плаче дърпа се !

# 124
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ МАРИЯ, ПЕТЪР И АЛЕКСАНДЪР![/size]  newsm59
Да са здрави, весели и послушни!

Христина, чудесен рожден ден си спретнала на малкия Кико!

Илит, Калина е една очарователна красавица - просто нямам думи!

# 125
  • БГ
Честит Рожден Ден на Мария, Александър и Петър!!!   bdbaloni happy bd
да весели и щастливи!
много хубави снимки  момичета! Peace
хубав ден от мен Hug

# 126
Честит Рожден Ден на Мария, Александър и Петър!!!   
Много се радвам, че среща ще има, я кажете кой ще идва?

Ииии нови снимки !!! Хриси, страшен сладур е рожденника Hug

Страчи и Марта прекрасно изглеждате Peace А пък малките ви девойки са като слънца!

slance80 Милата, ще свикнеш няма как. Hug

kler Дано много скоро се оправи малката.

Аз искам да му направя сама тортата на Монко и сега се ровя в готварския, ама какви ги могат там ooooh!

# 127
Марта, страхотни сте Hug Heart Eyes

Листенце 4,557 е от нас Peace

# 128
Честит Рожден ден на Мия, Александър и Петър!
Поздравления и за първата годинка на Калина, Светослав, Александър и Калоян!
Да са здрави и щастливи!
Честит празник и на гордите мами и татковци   bouquet

След малко ще гледам снимки  Flutter
Приятна вечер и спокойни сънища за всички!  Praynig

# 129
  • София
Честито на празнуващите малки човечета    bouquet и техните семейства.

Да ви се похваля, Ого съвсем се пусна да ходи днес:

http://zazu11.multiply.com/video/item/3

# 130
Браво на Оги! Peace
Дейзи,не ми се занимава с простаци и невъзпитани тинейджъри,даже не съм влизала в профила му,да го видя кой е и на колко е години,но те са горе долу все хлапета.
Ето какво е пуснал в коментарите.
име: joy kitikonti
аз съм: Вълк
текст: da ta eba v gyza
дата/час 13:39ч. 06.04.2008г.

Заради Петьо не се впуснах в заяждания и обиди,макар че много ме доядя  #Cussing out.На детето просто му обясних,че когато му отсякоха горичката и той се обърна за помощ към останалите потребители,никой не го потърси,а сега -когато гората му е голяма,се намериха прости хора,които от злоба и завист отвръщат с псувни.И на него не му дадох да се занимава с тях.С простите прост да не става.Има си една групичка от 30-40 деца,с което си пише и обменят листа всеки ден и до там съм го ограничила.
Оф,спирам,че като подхвана тази тема се изнервям.

# 131
Преди малко видях, че има един потребител с над 3200 листа за днес  Shocked

# 132
  • гр.Варна
4,803 е от мен
Завистливи хора бол.Редно ли е да се пишат такива неща бре ooooh! ooooh!
Та това е страничката на едно дете!!(предполагам,че повечето са на деца)
Но...така е в БГ,за съжаление
Лека нощ
п.с.Благодаря за комплиментите за тортата и снимките на всички,които писаха тук и в мултиплая Hug Hug Heart Eyes Heart EyesОбичам ви

# 133
Честит рожден ден на всички! Здрави , силни , щастливи и все така очарователни да растът децата! А на горидте и щастливи майки - много прегръдки
Рая на Гигилче, Дария на polly_g_bg, Флоранс  на p4eli4ka, Рая на gerysmile, Иван на Miss Agony

Филип на tinitita, КАлина на Илит, Георги на Snow-Anna Кики на мама на кики, Аделина на Filka, Вики на 450
Калина на larsen, Светослав на nejnata, Алекс на evve_ , Калоян на Ashli
Александър на gabi-03, Петър на elizzapizza, Мия на ara75
и на утрешните рожденници, скоро днешни (че не знам дали ще мога утре да го направя)
Гери на Style, Дани на Мото, Рая на benitta, Ивайло на madllen Мерт на emi_ka

Марта, Марини, а аз пък за разлика от вас, тия дни, малко преди 10 април, даже и багажа за болницата не мо беше готов, хи хи, даже се бях нагласила да си нося съкровището и няколко дена след 21ви (тогава ми беше терминът). Но той , нали е рогато, реши да излиза 10 дена по-рано....и докато се накани да го направи то стана 12ти.

Ние пък няма да сме си в къщи на РД на Борис. Таткото е на състезание от петък до неделя, а аз и двата дена, но поне ще се прибира на 12ти,  та се надявам да е следобед, та да изпразнуваме малко на деня.Иначе ще празнуваме на 13ти.  Споменах, че свекъра и свекървата са тук, та те ще го гледат през деня, мамам докато я няма. Ама колко ми е под лъжичката , да го оставя за цял ден, досега е бил без някой от нас само за 3 часа, от който час и половина е спал.....радвам се, че близки ще го гледат де, и той определено се забавлява с тях.....ама ме си ме свива. Оф ама и аз съм луда и ви занимавам с глупости.....

Слънце, дано бързо свикнете и тримата с новото положение.
Томата и ели, стискам палци свекър ти да излезе и бързо да се възстанови от комата! Praynig
Зазу, честити ви проходили крачета
Росита, честито християнче.
Пепена, бързо да оздравява баткото! А ти как си? Дано нямаш неразположения, вече края на 3ти месец, леле как лети времето Simple Smile

Момичета, невероятни са снимките  Heart Eyes а за априлчетата не мога да намеря думи, колко са порастнали и какви изразителни лица имат. Дейзи, всеки път като гледам снимик, потъвам в очите на дъщерите ви, пу пу, големи са красавици. Илит - каква принцеса си имате само, със светлата коса и тези тъмни очи, и една таква нежна  Hug

Сладки сънища и много усмихнат утрешен ден! Party

# 134
Ееееее, Aleksi Вече ни липсваше! Hug Хубаво е че се появи. Ми не се тревожи за дребния, аз днес бях оставила Монко да ходя на аеробика за 1 час и като се прибра, не го бях виждала така да ми се радва, пощуря Joy

Аз отпадам от срещата, че Ради се е сменил за да почива на РД на Монко и в Петък е на работа Cry
Искам и аз да живея в софия, не не във Варна май повече искам, абие и Благоевград става, но тук е доста ТЪПООО.(Перник де)

Общи условия

Активация на акаунт