Отговори
# 105
  • гр.Варна
Благодаря момичета!! Hug Hug
Клер,мерси за комплимента за Криси:)И как няма да е с ризка?Нали е рожденник и трябва да е красив:)
Къде трябваше да се пращат снимки от РД-тата???Мисля да пусна в общата поща
Ние тръгваме по разходки
Успешен ден:)

# 106
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ЧАРОВНИЦИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

# 107
  • Beyond the Frontiers

# 108
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ ЕДНОГОДИШНИЧЕТА! Да растат здравички и послушни!  Heart Eyes

Дейзи, чорапогащникът е чудесен, обиколих цяла София, но никъде другаде не намерих черен. Една продавачка даже /като я питам имат ли черен чорапогащник и черно боди за едногодишно момиченце/ ми казва: "Черен? Не, няма такива, че кой ще иска да си купи черни неща за бебето?" Ми аз ще искам, нали затова питам!! Да не говорим, че съм и купувала и други неща, не изцяло черни, но преобладаващо. И изобщо - харесвам и тъмни дрешки, да не говорим колко по-практични са, особено панталонките. Wink
Много благодаря на всички за съпричастността и помощта. И то за такова несъществено нещо се ангажирахте така сериозно. Страчка даже звъняла на майка си в Италия да търси там.  Crazy Момичета, голяма работа сте, да знаете! Hug Heart Eyes

# 109
Честит рожден ден на  сладуранката Мими и кавалерите Алекс и Петьо!Много усмивки и най-прекрасните подаръци !Растете здрави и радвайте всички !

# 110
ЧЕСТИТ НА МИЯ, ПЕТЪР И АЛЕКСАНДЪР!  

Фонтанела - и нашата не е затворена. Точно и аз мислех да питам, защото от няколко месеца лекарката казва всеки път една и съща цифра /10х10/ и се чудех дали не трябва ли да се променя вече?! Явно е нормално!
Аз от една седмица му давам "Данонино" и кисело мляко - много ги харесва, но той си е прасенце и всичко яде! /за щастие!/
На път съм да се отчая с тези румънци - детските им клубове са потресаващи: мрачно, застояло, мръсно и никаква атмосфера! Надявам се да намерим хубав, като българските, че ще ни се провали празника!
Хриси, много хубваи снимки!
Илит, както вече казах, невероятно сладка принцеса!
Ларсен, чакаме да видим и твоята пораснала Калина!
Хубав, слънчев ден!

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ И НА ДНЕШНИТЕ НИ СЛАДУРИ - МИЯ, ПЕТЪР И АЛЕКСАНДЪР!

Не ми остава много време за писане, тъй като от утре съм на работа и Бела ще я гледа свекърва ми. Толкова съм раздвоена и напрегната от това, че имам чувството, че ще се пръсна. Надявам се скоро да свикнем с това положение. С баща й ще прелитаме непрекъснато за да не ни липсва. А уикендите ще сме си заедно smile3521.
Искам да отбележа, че снимките от празниците на децата са изключителни. С огромно удоволствие ги разглеждам. Най-хубавото е, че целият месец ще е така  smile3508. Децата са прелестни, а израженията на родителите нямат нужда от описание.
Марта - В страхотна форма си. Peace
Фонтанела - И на Белослава още не й се е затворила напълно, но педиатърката каза да не й давам повече Вигантол.

# 112
  • Чехия

Честит Празник на Малките Порастнали Бонбончета, бъдете щастливи мили дечица , носете усмивки и радост на всички край вас.

# 113
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит пожден ден на Мария, Александър и Петър!!!

Фонтанелата - и нашата още не се е затворила, но има време не се притеснявайте.

Къде трябваше да се пращат снимки от РД-тата???Мисля да пусна в общата поща

Момичета, Грозното пате е направила албумче на рождениците, има линк на първа страничка. Качвайте там по една снимка на вашите сладури.  Peace

# 114
Честит 1-ви Рожден Ден на Мия, Александър и Петър !!!
Да растат здравички, усмихнати и с късмет !!!

Влизам днес да посадя листенце в храсталака на Pitbullcheto и гледам повече от 4,000 листенца и е вече на 2-ро място - направо "супер".

# 115
Честит 1-ви Рожден Ден на Мия, Александър и Петър !!!
Да растат здравички, усмихнати и с късмет !!!

Влизам днес да посадя листенце в храсталака на Pitbullcheto и гледам повече от 4,000 листенца и е вече на 2-ро място - направо "супер".

Вече са 4257, но все още е на второ място

# 116
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Hug  bouquet HugЧестит Рожден Ден на Мария, Александър и Петър!!! Hug  bouquet Hug
Аз също с огромно удоволствие разглеждам снимките от РД! Пък може и някоя идея да открадна от вашите РД.  Wink Това е едно от предимствата , че сме на финала на месеца.  Heart Eyes Като се сетя миналата година в този ден 8 април беше великден и си мечтаех след него вече на 10-ти да раждам и така мечтите ми продължиха до 27 април.  Crazy

slance80, мерси за комплимента - всичко е постигнато с много труд - спорт и диетичен режим , за съжаление не съм от богопомазаните в това отношение! Laughing

Ето няколко пресни снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=234834 на Ели и нейните растящи с минути къдрици и празнуването на първа пролет в нашето семейство - с персонални питки с буквата на всеки и яйца. Питките се търкалят , а яйцата се хвърлят нагоре - хубаво е да се прави в градината на къщата ви / едно време го правехме на селото ни/ , ако не в хола. Peace Много е смешно и забавно!
П.П. На първата снимка от албума съм преди да отслабна!

# 117
Красунке, защо не са ти в Мултиплая ?  Crossing Arms
Храсталакът има 1 листенце и от нас 4268  Peace
Честит рожден ден на днешните рожденници, да са здрави, послушни и игриви !
bouquet

# 118
Марта не ти ли тежи вече да я носиш в кенгуро? Аз имам чуството че ще остана без кръст ако я нося дори и 20 минути така

# 119
МАРТА, много е сладка Елена! Страхотни къдрици и как мило гледа! И аз щях да питам за кенгурото - при нас това вече е невъзможна мисия, даже и за таткото! Вярно, че кенгурото ни е мнооого скапано и може би заради това тежи така ужасно! И аз като теб се надявах вече да раждам...и така доста дълго се понадявах! Наистина си с доста променена визия! Peace

Общи условия

Активация на акаунт