Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, АЛЕКС, КАЛОЯН И СВЕТОСЛАВ!

Честит професионален празник на всички здравни работници!

Sve dim доста неприятно пътуване сте имали, но не се притеснявай ще го израстете това.

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И ПРЕДИШНИТЕ ДНИ !

Няма да изброявам поимено да не пропусна някой

За мен е лудница от рожденни дни тази седмица - днес на брат ми приятелката, в четвъртък малката, в събота аз, в понеделник майка ми. Купона е голям .

# 92
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ АПРИЛЧЕТА!   party041 И специално на адашката Калина, с която за една бройка да сме и астрални близначета. Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ И НА АСТРАЛНИТЕ НИ БЛИЗНАЧЕТА ОТ ВЧЕРА!  nbirthday

Ето и отчета: http://dvakarelska.multiply.com/photos/album/12# и едно филмче от прощапулника, което обаче доста тъмничко се получи. http://dvakarelska.multiply.com/video/item/34/P1080818.MOV

Изкарахме си чудесно, ако не броим как Калина се разплака при духането на свещичката. Blush Беше весело шумно, с много приятни гости и от априлките. Дано да дойде момент, в който да имам възможност да каня всички ви. Страхотни подаръци, чудесни гости /почти нищо не ядоха, канете ги смело, много евтино се минава с тях Wink Joy/ и аз се вълнувах като за абитуриентския ми бал. И за пръв път се почувствах истински горда, че съм майка. И то на това сладко кукле.

bouquet Честит професионален празник и на нашите медицински кадри!  bouquet

Нямам много време за писане, но като гледам времето, какво ще кажете за една среща? Петъчно например, м?

# 93
  • Beyond the Frontiers
moto показвали сме му как да слиза и по принцип се опитва и той така назад първо единия крак да пуска, но явно още не може добре да пази равновесие. Е ще се научи все някога... Mr. Green

Фонтанелата - и на Борис не е затворена, ама аз разпитах педиатърката ни преди няколко месеца, пък и се порових малко - общо взето фонтанелата се затваря от 1-2 годинки различно за всяко дете. Вигантола (2 капки) се дава профилактично през зимата против рахит.

Catty M нашият татко нали е в чужбина та съм му пратила няколко снимки на торти формула ! да си  избере, коя му харесва. Аз лично избрах една с лъвче на нея - не ми дава да я кача...
Ще видим  newsm78

П.п убедих го-лъв ще е

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 20:04 от elku - elena

# 94
  • Чехия
Весел Празник Мили Априлчета Сладурчета, бъдете здрави , уминички и детство пълно с игри, безгрижие и много обич.

# 95
Ей това Калинче е като принцеска Flutter
За среща в Петък УРА и аз ще мога да дойда тогава. Предлагам Южния парк при входа откъм Нишава.Час 13часа как ви се струва?

# 96
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС      bouquet  bouquet  bouquet

Илит чорапогашника стана ли на Калина и доволна ли си от него? 

# 97
СРЕЩА - Петък 13 ч. Южен парк ( от към Нишава )

# 98
  • София
Честита първа годинка на малката дама Калина и на кавалерите Алекс, Калоян и Светослав!

Да са живи и здрави и празнувалите последните няколко дни сладки априлчета, а мамите да се гордеят много години с тях!

Тези дни ви чета, но все не стигам до писане... обещавам скоро да разсея мрачните мисли и да съм на линия Praynig

# 99
  • гр.Варна
ето малко снимки от рожденния ни ден :
Партито беше страхотно(поне за нас).Мисля,че ще си проличи и по снимките:) Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 23:33 от mama_na_kiki

# 100
Честит рожден ден на малката Мия,Алекс и Петърчо!
Честито и на вчерашните рожденици! Heart Eyes

Хриси,много хубави снимки!Голям купон е било! Laughing

Илит,Калина си е малка принцеска  Heart Eyes

Фонтанела-и нашата не е напълно затворена,но знам,че до 2 годишна възраст се затваря и е нормално,ако още не е напълно затворена. Peace

# 101
Ето и снимки от днешния хубав ден - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/35#13
Пате, пратих снимка на Мая в общата поща  Peace

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 00:30 от Stra4iatela

# 102
Честит рожден ден на днешните рожденици !

Хриси - страхотен купон, ама колко хубав е малкия Кико, с тая ризка хубавец ! 
Така ме е яд , че живеем далеч , че така не се запознахме с варненската група, само сладури и Анна такава  хубавица е станала, и Биби !

Да ви се оплача Даная има сополи от снощи, напарво цяла нощ не съм спала да мисля горкото ми детенце, така се молех да не се разболее, защото братовчезка и и със сополки , но не се събирахме да играят , но ... Дано се оправи бързо, горкото неможе да диша, но сега спинка още, поне ми е търпелива ! Изплаква няколко пъти , но си спи !

Страчи
- и Даная така се катери по паяка, големи сте сладури, и Ели с тия къдрици , абе всички дечица са ни хубави !

# 103

Айде едно кафенце от на, че аз имам особено голяма нужда.... Tired
Честит рожден ден на днешните големи мъници.

# 104
Честит рожден ден на Мария, Петър и Александър!    bouquet

ronqHug за кафенцето. След екшъна покрай зъбоникненето тази нощ имам нужда от едно силно.

Хриси, наистина е било голям и весел купон Peace

Общи условия

Активация на акаунт