Отговори
# 75
  • Попово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И МНОГО ПОСЛУШНИ
аз нямам много врреме да пиша, че наш'я батко е болнав и съм с две бебенца в момента Crazy

# 76
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, КАЛИНА, СВЕТОСЛАВ, АЛЕКС И КАЛОЯН! Да сте здрави, щастливи и да се радвате на едно прекрасно детство  newsm59

Поли, страхотен роден ден изглежда сте имали. Само да не се обидиш, ама като те видях на снимките и ми заприлича на тинейджърка  Rolling Eyes

elku - elena, добре, че моя мъж не е разбрал, че има торта с болид на Ф1, че няма да мога да спася положението. И той е фен на Ф1, може да стане в 5 сутринта да ги гледа, ама за друго не мога да го накарам толкова рано Simple Smile А като гледам Бобо как се радва на коли и камиони по улицата, като минават... ще е бащичко май Simple Smile Баща му вече го учи да кара колата  Laughing

di_p, ronq, честит празник и от мен. Въпреки че аз не разбрах точно какъв празник е  newsm78

# 77
Marini - благодаря ти /аз гледам да не се натрапвам с празници, пък и Бабин ден ми стига  Embarassed/ Честит професионален празник на Di_p   bouquet
На днешните рожденници им желая - щастие и хубав живот, да растат здрави и умни деца и да бъдат гордост за мама и тате  Heart Eyes

Stra4i, POLLY - ама много са ви пораснали слънчицата, много са хубави...да са ви живи и здрави Heart Eyes Sve - съжалявам за гадния уикенд...дано Бобчо бързо да надживее това състояние  fingerscrossed
След малко ние хапваме и излизаме - пак ще пазаруваме за РД на дечко /по точно ще избираме  Embarassed/ Blush, ей целият ми свят се върти около нея.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes То за всички родители е така, де  Embarassed Приятен ден ви желая   bouquet
П.С. Ден на здравния работник е днес  Laughing

# 78
В този прекарсен слънчев ден искам да честитя рождения ден на Светослав, Алекс, Калоян и прекрасната малка дама Калина! Бъдете много щастливи, мили деца!

А на мамите желая прекрасни мигове с вече порасналите им мъничета!
ronq, di_p, честит празник!   bouquet(днес медицинските работници честват международния ден на здравето) Много професионални успехи!

# 79
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Калина на мама Ларсен,Алекс  на мама evve_,Калоян на мама Ashli,Светослав  на мама nejnata/center]
Желаем им щастливо и безгрижно детство!!Много щастие и усмивки!Да пораснат добри и стойностни хора Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet
Раче,имам чувството,че беше вчера,като дойде да ме видиш в реанимация и контракциите ти бяха на 2 мин:)Много да нацелуваш Принцеса Калина от мен и Кикито Hug Hug
Снимки ще кача довечера!Досега имаме около 130:)
Лек ден  bouquet
Довечера ще пиша за партито ни Hug Hug

# 80
Честит рожден ден на Калина, Алекс, Калоян и Светослав! Hug

Честит професионален празник на ronq, di_p и половинката на Ламята НеСпаска   bouquet   bouquet   bouquet

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА! Бъдете здрави, весели, щастливи
На мамите  bouquet честит празник!

bdbaloniТолкова е вълнуващо покрай тези рожденни дни, гледам във захлас снимките на всички ви и така ви се радвам Hug
ronq, di_p, честит празник!Много успехи!!!

За нашия РД(неделя) май ще е лято  Nature Sunny , въпреки че видях до Събота прогнозата и ми се прииска задължително да сме навън. Най - вероятно в някое заведение в двора или на вилата(ама там много приготовления ще паднат)
На другия ден с няколко бебета и вечерта с наши приятели Wink Разбира се голямо празнуване ще падне.

Све- Дим Преди като го возихте Боянчо до София нищо му нямаше, така ли? И сега изведнъж Sick? Дано и при Мони не се прояви, че аз до преди няколко години си бях така.

Да питам, затвори ли  се фонтанелата вече на вашите сладурчета, че на Монко още не. Thinking
Подарък ще си поръчаме от бабите басейн!

# 82
Страхотно оформление на новата тема! Пате, благодаря!

Днес нямам време за четене, нито за писане. Пожелавам честит рожден ден на празнуващите априлчета днес! да растат здрави и щастливи!

# 83
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, АЛЕКС, КАЛОЯН И СВЕТОСЛАВ! Бъдете здравички, усмихнати и много да радвате мама и тати!

ronq, di_p, честит професионален празник!

# 84
Раде, тортата-тиква е много оригинална къде я поръчахте! Чудесно парти се е получило! Grinning

Polly и при вас партито и било весело! Много сладка торта-кученце!

# 85
  bigdance2Честит първи рожден ден на КАЛИНА, АЛЕКС, КАЛОЯН И СВЕТОСЛАВ!  bigdance2
Честит професионален празник на ronq и di_p!
 neci и нашата фонтанела още не се е затворила напълно.Педи каза да продължаваме с вигантола.Сега се обадих и за резултатите от изследванията.Всичко е в нормата.Хемоглобинът ни е 124(според педи защото съм я послушала да му давам жълтък).Жълтък обаче опита едва преди няколко часа.Сега ще следя за някаква реакция(дано да няма де  Praynig).
Да ви попитам:давате ли на малчовците от млечните десерти на Данонино  newsm78Много се чудя дали да му дам или първо да започна с чисто кисело мляко(и това още не съм въвела).

# 86
Здравейте мили мами!Благодаря за поздравите и за снимката на страничката.Като я гледам се сещам,че отдавна не съм качвала нови снимки,но обещавам да сложа нови.Честит рожден ден и на КАЛИНА,КАЛОЯН и СВЕТОСЛАВ!Нека бъдат много здрави,мнооого послушни,нека усмивката не слиза от лицата им!Много отдавна не съм писала,но покрай мен все неприятни неща се случиха,слава Богу не на моето семейство.Та за това не съм и влизала.Чао за сега от мен,по-късно ще пиша как ни мина празника.

# 87
Neci - и фонтанелата на Алекс е далееееч от затваряне, педито ме успокоява, че има време  Peace

# 88
Здравейте, мацки!
Честито на рождениците Калина, Калоян, Светослав и Алекс!
Честит професионален празник и на нашите медицински работнички!

Фонтанелата - на Дани се затвори, но педиатърката каза да давам още Вигантол заради зъбките, по 2 капки. Аз обаче много забравям Embarassed

Данонино - и аз се чудя, въпреки, че давам кисело мляко. Май ще пробвам Peace

Све, за Боянчо много неприятно. Дано премине скоро.

Елку, моят син пък само може да слиза - изпълзява назад и си пуска краката. Майка му ми показа няколко пъти и той веднага схвана. Пробвай и ти, паданията ще намалеят значително Peace

Пепена, да се оправя вашия батко и да не ви зарази само.

А за света, който се върти около децета ни - то е ясно! И аз съм така! bowuu

# 89
Сърдечно благодаря за милите пожелания! Heart Eyes Hug
Току що приключи бебешкото парти у дома,децата се наиграха,поспаха,хапнаха и ние,мамите,се набъбрихме хубаво.
Черпим и всички вас за днешния ни празник.

Честит рожден ден и на Калоян, Светослав и Алекс!Да растат здрави и много щастливи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще кача снимки по-късно.
Хриси,верно сякаш беше вчера като се срещнахме в родилното.Днес се обадих да честитя празника на лекарката,която изражда Кики и за мое голямо учудване и радост,тя си спомни дори и името ми,макар че не сме се виждали точно 1 година.
  bouquetЧестит празник на всички здравни работници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт