Отговори
# 45
Честито на днешните рожденници!И благодарим за поздравите.По-късно ще кача снимки.Вчера беше двоен празник-РД и кръщене...Вече си имаме християнче  Heart Eyes

# 46
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ ДАМИ ВИКИ, АДЕЛИНА И КАЛИНА И НА КАВАЛЕРИТЕ ФИЛИП, КРИСТИЯН И ГЕОРГИ!
МИЛИ ДЕЦА, БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ НА "БРАТЯТА" КИКО И ГЕОРГИ, НАШИ СЛАДКИ ПРИЯТЕЛЧЕТА!

smooth много весело парти и прекрасни снимки, а тортата ви е супер оригинална, надявам се ще издадеш автора и.
Много ми хареса и тортата на Линофрина със зайо-байо, ама тя така или иначе със сигурност не е от Варна и няма да можем да се възползваме!

# 47
Честит Рожден Ден на вече порасналите Вики, Филип, Аделина, Калина, Кристиан и Георги!
Честит Рожден Ден и на всички други малчовци, които съм пропуснала да поздравя последните дни!

Ние още се борим с промяната на времето, не зная защо реагира така, но изгубихме изцяло режима, който имахме, голяма хаос настана. Буди се късно, закусва късно и от там измества храненията и вечер е луд купон, а свеки мрънка, че не можело до толкова късно, те нейните деца никога не са били така  Rage....и това още повече ме изнервя, а изглежда съм попаднала и в някакво странно меланхолично настроение, просто так предрожден-денно.....дано до рождения ден на Муцунката се оправя  Rolling Eyes
гърне- взехме доста отдавна едно обикновено, непееще и без животинки..... може би наистина е рано, но Криси вече доста свикна, за 5 месеца има може би 4-5 памперса с произшествие Mr. Green, много е смешна, когато сме навън, трябва да е права и леко извърта таза на вън, сякаш да не се оцапа....., а вкъщи ако няма какво да прави, просто отказва да седне.
обувки- и ние имаме различни марки и видиве, но трудно си намираме номер, доста са й мънички краченцата, е, вече е по-добре, за един месец доста порасна ходилцето й и вече ще ми е по-лесно.
Много хубави торти и снимки от рождените дни на сладките априлчета. Hug Heart Eyes Прекрасни сте просто! Ние ще го караме по-скромно, както винаги никой няма желание да помогне от домашните Sad....свеки даже изобщо не иска да празнуваме, иска да отидем на сладкарница да се почерпим по една пастичка и това е, но няма да го бъде Crossing Arms!!! Дано само смогна да си организирам нещата.....
Пате, благодаря за темичката, която поддържаш така страхотна! Намери ли стихчето с "троп-троп, крачета..."? Аз така и не можах да го открия Thinking
Вчера получихме Диплома от клуб "Супер-бебе" на Памперс, от онзи конкурс със снимките и гласуването, доста се учудих, защото беше от преди Нова Година. Сигурно ще пратят на всичко учасници. Така че, който не е получил, да очаква  Mr. Green

# 48
Честита първа годинка на Вики, Филип, Аделина, Калина, Кристиан и Георги!

Растете здрави и усмихнати, мили дечица!
Нека родителите ви се гордеят с вас и вие с тях!
Hug Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug

denisimo, заешката торта е на сладкарници Неделя и ни я доставиха от София. Тази услуга важи за почти всички по-големи градове в България, със сигурност и за Варна! Peace

# 49
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА! Бъдете здрави, весели, щастливи  newsm59

Много рожденици, много нещо този уикенд   Gift

Снимките са страхотни.

Ние почти огранизирахме нашия РД (е, то има още 8 дена, но аз обичам всичко да е предварително организирано). За съжалаение, май моите родители няма да могат да присъстват, че мама е все още в болница, но ще го отпразнуваме и с тях по-нататък (та май наистина се очертават големи тържества  Laughing ).

sissi , не мога да повярвам, че твоето свеки не иска да се празнува  ooooh! като гледам ентусиазма на нашите баби и дядовци,а и на цялата рода...

# 50
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден Вики,Калина,Филип,Криси,Ади и Георги!

Ние също получихме диплома от Супер бебе на памперс, още миналата седмица. И аз бях забравила.

sissi ама това твое свеки наистина е много странно бе. Как така няма да празнувате, ми, че то си е такъв празник...

Снимките на всички рожденици са невероятни и тортите също. Peace

# 51
Оффф, те са много странни, не признават много-много празниците и по подаръците не са.....и аз още им се чудя, че се познаваме толкова време.....опитвам се да не им се връзвам, но някой път много ме нервират, все пак това им е първото внуче, а и те толкова ни врънкаха за бебе.....може да не ми вярвате, но когато се роди Криси и 5 лева не са дали за подарък или нещо подобно, иначе акъл свеки дава като за 10  Laughing Ама и аз как само се оплаквам, ужас..... та и вас занимавам.

# 52
  • София
Честит първи Рожден ден на Вики, Калина, Филип, Аделина, Кристиан и Георги  nbirthday. Да растат здрави, жизнерадостни, изпълнени с любопитство към живота и обградени с много любов.
Честито и на техните празнуващи семейства   bouquet .
Вчера установих, че Ого сам може да се качва на столчето за хранене, което е доста високо и сега съм го смъкнала почти до земята- да не се претрепе  ooooh! . Иначе както си беше доскоро само с два долни зъба, изведнъж спря да има апетит около 2 седмици. И после за 10-тина дена прорязаха горе средните 3 (от 4) зъба, горните два кътника и долу още едно зъбче  #Crazy . Детето не си играе  Joy .

# 53
Вики, Калина, Филип, Аделина, Кристиан и Георги  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

smooth - страхотно парти, тортата също и аз като Денисимо ще се радвам да споделиш кой сътвори тая торта, няма как да не отбележа че и домът ти е много хубав и уютен, много стилно, от това което видях, нали ми предстои скоро и на мен да правим нашият дом и съм на тая вълна !

Ние бяхме на разходка по точно в Елитис , Даная много хареса забавленията там, но жалко че не можа де се докосне до тях , още малко и ...

Снощи правихме прощъпалник, вярно че не вървим много, но пък по мое мнение е по добре като детето направи първите крачки, така е по вълнуващо ! Няма много снимки, защото се снимахме с камерата, но ще пусна тия които имаме, но Даная хвана портмонето, банкерка ще става и след това калкулатора и после всичко останало ! http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/58#254

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 14:20 от kler

# 54
ВИКИ, КАЛИНА, АДЕЛИНА, ФИЛИП, КИКИ И ГЕОРГИ,
И ЗА ВАС, ЩАСТЛИВИ МАМЧЕТА,

# 55
  • БГ
smooth -много хубави снимки, пъзела с принцесите много ми хареса ,откъде е купен?
kler- честито на малката банкерка Peace
аз още не съм правила питката,макар че ходим, оф в тази гарсониера не знам къде ще се търкаля тази питка.ще изчакам да идем за великден на гости на роднините и тогава.
sissi- съчувствам ти, Whistling но не се съобразявай с никого от тях а само с Криси ,и й направи както смяташ че ще й хареса празника, аз така ще направя, макар че не знам в кой град ще сме още.Мнения не приемам  от свекитата от самото начало.
ВИКИ, КАЛИНА, АДЕЛИНА, ФИЛИП, КИКИ И ГЕОРГИ, newsm59 newsm38 Gift Gift Gift весело детство и хубав празник!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 16:28 от tevolere

# 56
Здравейте и от нас, на днешните рожденици пожелавам през животът им да им върви по вода /навън вали един хууубав дъжд  Blush/ да са здрави и усмихнати за радост на мама и тате
Smooth - снимките са страхотни, а за тортата нямам думи...   newsm74
Kler - да  ти е честита малката банкерка, то добре се ориентира детето...в днешно време...браво, браво  Laughing
Zazu - разкажи повече за катерещото се човече - събуди ми въображението и сега си представям едни картини  Whistling...балзе ви на вас, ние сме още с прочутите вече ДВА зъба   Close Grinning
Sissi - iи ние ще го караме, по-лекинко РД на Алексче - на 18-ти ще го празнуваме със сем. на Ицо /нашите нещо не могат да дойдат, имат си основателна причина хората, ама на мен ми е малко гадно.../, а на 19-ти си отиваме на село и там пак ще има купон този път с нашите ....пък и нали ще бъдем лазарки  Laughing Малката има национална носия и като един бонбон просто с нея.....та мисля за посъберем около 100-тина 200 яйца...  Mr. Green...абе не става както го исках  Rolling Eyes, ама поне всички се избиват за подаръците кой, какво да й купи....А и Сиска да ти кажа едно - по добре свекърва ти нищо да не й купува, отколкото да купува постоянно и после да се бие в гърдите, че ти била облякла детето /или нещо подобно/...щото при нас е така...  ooooh! Айде сега, няма да си развалям настроението...  Whistling
Това е от мен отивам сега да погледам малко F1 с мъжо ....  smile3508

# 57
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Честити рожденници на всички мами!Много пакости и [/b]
Да ви се похваля мойто кротко бебе е проходило само за пет дни докато ме е нямало. Дано поне не пропусна първото и зъбче. /По странни семейни обстоятелства ходих до о.Крит - девер ми катастрофира там и е в кома Praynig/
Вече прави 5-7 крачки самостоятелно и с всеки изминал ден укрепва. Почна де се катери и по детското столче на батко си. Голяма драка става и хич не му се дава. Току си ръкопляска с ръце и много ми е смешна.  Joy
Имам страхотни проблеми с търсенето на детегледачка. А вече от седмица съм на работа.  Confused

# 58
ЧЕСТИТО МИЛИ ГОДИНЯЦИ! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ДА СТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВИ ДЕТСТВО!ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С ТОМИ!

tevolere , пъзелът с принцесите го открих съвсем случайно в един магазин за играчки във Варна.Невероятно е колко бързо свършва. За да направя този килим чаках 2 доставки  #Crazy

Благодаря за тортата, наистина беше много ефектна, от сладкарница Неделя е! Колебаех се м/у заек / но не този на Linofrina/ и тази, но Томи е захранен с тиква и затова реших да е по-тематично...

# 59
Toma&eli - надявам се девер ти да се оправи  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт