Отговори
# 30
Еее колко много рожденници! ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  на двете Раички, Никол, Дария, Флоранс, Иван. Весело и щастливо детство ви желая, много да радвате мама и тати, и да сте много, много здрави!
                                                        newsm59

# 31
Мерси за комплиментите  4470

# 32
[size=14pt]Честит Рожден Ден,дечица!Да сте живи и здрави, за радост на мама и тати! [/size]
Ние току-що приключихме рождения ден на каката.Вкъщи беше малка детска градина, но всички бяха много щастливи/да му мисли мама как ще чисти/.Поли е доволна,че получи всички подаръци, за който е мечтала-телефон, барби/100-ното/ и т.н.
Ивчо/на 3.04/, почти нищо не разбра от рождения си ден.Не се отлепваше от мен.Милото ми беззъбо бебе/вече мъж/, май ще се озъбва,защото започна кризата, за която съм чела, че и при някои от вас я е имало-мрънкане,неспане...

# 33
Пате, аз нещо не мога да се логна  newsm78

а, успях, извинявам се  Embarassed

# 34
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАЛЧОВЦИ

# 35
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН   на двете Райчета, Никол, Дария, Флоранс, Иван. newsm59 newsm38  bigdance2
ние бяхме навън цял ден, Елина вече ходи сама,не иска за ръка, тича и пада hahaha скоро трябва да правя прощапулник, някое стихотворение излезна ли от някъде ,което съм пропуснала по случая за крачетата?
отивам да чета назад,хубава и спокойна вече и целувки на бебоците Hug

# 36
Благодаря ви за милите пожелания Simple Smile Бебешкото парти мина много весело - с 2 мартенчета съфорумчета и още едно априлче. Wink Рожденичката малко се измори и след 3 часа игри заспа в мен. Mr. Green

Ето малко снимки от днешния ден   ura

http://linofrina.multiply.com/photos/album/11

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 19:16 от Linofrina

# 37
# 38
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА!  party041
Да растат здравички и умни, усмихнати и обичани!  Heart Eyes

Nijntje, книгата е на Елизабет Фенуик /медицинска журналистка  Rolling Eyes/ към която бях много скептично настроена, когато мъжът ми ми я купи. Щото е една лъскава такава, с повече снимки, отколкото текст, НО при по задълбочено преглеждане се оказа много полезна. Та за развитието има една табличка с ориентировъчни неща, които детенцето прави на дадена възраст. Разбира се, всичко е с уговорката, че всяко дете е индивидуално и темповете му на развитие може и да не са такива. Гледам Калина например е напред във физическо развитие, но като че ли малко изостава с говоренето. ... ще гледам да я снимам, защото ще е интересно за всички според мен.

За обувките съм чувала всякакви мнения на двете крайности. Затова избрах среден вариант. Т.е. Калини има всякакви обувки и ги редувам. Joy Пролет, колкото до мекичките обувки, учудващо, но по-скъпите марки са по-твърди. Най-меките обувки с невероятно гъвкава подметка, които съм купувала на Калина са неизвестна марка, на разпродажба последен чифт за 5 лв! Специални благодарности на Мелодия, която направи чудеса, за да намеря каквото търсех. Heart Eyes Най-твърдите са й маратонките Playshoes. КиК са по средата. Изключвам тия с ципчетата и връзките, те са доста мекички, но се водят за прохождане, а не за вече ходещо дете.

Гърне имаме едно като столче и ще получим за подарък пеещо /както разбрах Mr. Green/, но още не я слагам... не мисля, че е готова. А и в гореспоменатата книга много ме убеждават да не си губя времето, преди детето да е готово да контролира тазовите мускули. За мен това е чудесно извинение да се мотая с ученето на гърне. Mr. Green

# 39
Ето снимки от второто ни празнуване:

http://radomira.multiply.com/photos/album/22#1

Сега остава да се съберем на форумска среща и да се почерпим Peace

# 40
ala bala - Твойта девойка много прилича на Мая, сега я гледам на аватара и половинаката вика : абе да не си родила близнаци ?  Joy  Hug
Илит, ей само доносници, аман  Crossing Arms  Hug
обувки - и аз като Илит заложих на всякакви видове подметки, в къщи е с меки, но за на вън не са подходящи особено или поне много бързо се скапват
  Peace

# 41
  • БГ
ето нови клипчета от днес,http://tevolere.multiply.com/video

# 42
Честит Първи Рожден Ден на малките сладурчета - двете Райчета, Дари, Ванката, Никол и Флоранс !!! Много да за здрави, палави и умни !!!

# 43
Честит рожден ден Вики,Калина,Филип,Криси,Ади и Георги!
Бъдете здрави,весели и усмихнати деца!!!Радвайте родителите си и винаги бъдете до тях!
Целувки на всички рожденици от Алекс и от мен! Heart Eyes

И да не забравите да качвате снимки от РД в албумчето.Линк към него има на първа страница! Peace

# 44
  • В красивите ми сбъднати мечти!
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!  bouquet
  bouquetСПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА НАШАТА БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА КАЛИНА,  С КОЯТО СЛЕД МАЛКО ЩЕ СЕ ВИДИМ НА ЖИВО! Wink  bouquet
Прияте ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт