Отговори
# 15
РАЯ, ДАРИ, НИКОЛ, ФЛОРАНС, РАЯ И ИВАН,
И ЗА ГОРДИТЕ МАМЧЕТА

# 16
Здравейте!
Черпя ви за първата годинка на моята малка сладка буболечка Дари!
Честит рожден ден на Рая, Никол,  Флоранс, Рая и  Ванко!

# 17
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Рая, Никол, Дария, Флоранс, Рая и  Ванко!

Момичета видяхте ли горичката на питбулчето? Вчера пуснах мисля че 200 и някое листенце, а днес 1011  Simple Smile Явно са оправили сайта и са възстановили горичките  Peace

# 18
Честит рожден ден на Рая, Никол, Флоранс, Дари, Рая и Ванко!   newsm59  ura Да са здравички и късметлии!
Много   bouquet за гордите мами

# 19
Ей , двете ни Раички празнуват днес, както и прекрасната нежна Дари! А също и Флоранс, Никол  и Ванката! Да ви е честита годинката мили деца! Много здраве и радост да ви спохожда! Щастливо и незабравимо детство!!!

При нас премина втори рунд на РД, по-късно снимки!

Хриси
, откажи бушетата, брускетите и тарталетите, много са безвкусни!  Naughty Мини кюфтенцата, ноазетите, буклето и хапките бяха добре  Peace

# 20
Честит първи рожден ден на сладката Рая! Да расте здравичка, весела и все така чаровна! Винаги да радва мама и тати!

# 21
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ, ДАРИ, НИКОЛ, ФЛОРАНС, РАЯ И ИВАН   bouquet
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ,МИЛИ ДЕЧИЦА  Simple Smile

Моята Мира отново е с температура -38,5.Уж е има само леко зачервено гърло.Аз силно се надявам да е от зъби,защото долният венец се е надул като балон,обаче татито и той е болен,та не знам вече  ooooh!
Иначе за ходенето - все още я е страх да се отпусне да ходи сама.Обикаля цялата стая като се придържа за мебелите,а до където не може да стигне използва проходилката като уокър - хваща се за нея и я бута до желаната цел или я влачи след себе си.
Поли,ти се притесняваше за Дари,че е малко килограми.Ами Мира преди три седмици на консултацията тежеше 7300 и беше 71см.Така като ги гледам с Дари май по един и същи начин се движат на килограми   Wink

# 22
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

мерси за инфото за количките  Peace  bouquet

Честито на рожденниците! newsm59 nbirthday newsm67  cook  party041

Днес изпратихме нашия татко за една седмица в Будапеща. Много, ама много завиждам  Embarassed Красив град (не че не съм ходила, ама....) И сега мама ще е без почивка тази седмица. През седмицата таткото е в командировка и без това се гледаме двамцата с Борис сами от както се е родил  Twisted Evil

Моята Мира отново е с температура -38,5. никакви болести, ей    Stop

# 23
# 24
Честит рожден ден на всички рожденици ! Да са весели и засмени, с усмивки озарени ! Ние днес ще правим прощъпалник, че вече прави доста крачки !

Хубав ден !

# 25
di_p, много е готина и  екзотична малката Наоми Кембъл  Hug Пази я!

# 26
Честит 1 ви рожден ден,мили априлчета,двете сладурки Рая,Ванката,Дари,Никол и Флоранс!
Пожелавам ви безгрижно детство пълно с усмивки!

Момичета,направих албумче за РД.Качвайте снимките направо тук.Паролата и потрбителското име ги има на първата страничка. Peace

Честит първи рожден ден,априлчета

# 27
Честито и на днешните рожденици Дари, Никол, Флоранс, Иван и  двете Раички!!!

Горичката и на мен ми направи впечатление, че вече е голям лес. Много бързо бе!

di_p, да се оправяте! Heart Eyes

# 28
Честит рожден ден на двете Райчета, Дари, Никол, Флоранс и Иван - да са живи и здрави и нека целият им живот прелива от щастие и любов
На майчетата пожелавам много здраве и нека цял живот да виждат само любов очите на своите деца   bouquet  bouquet  bouquet 
...аз сега да се похваля -въпреки, че до РД на Алекс има още време, днес й купихме подаръка и имам чувството, че аз му се радвам повече от нея - купихме й един надуваем....дворец...о-късно ще пратя сники.... Предупредила съм мъжо, че ако ме нервира ще ходи да спи там /има достатъчно място/
Момичета, много ми е гадно, че пропуснах толкова много, няма да мога да наваксам с четенета, та ще ме извинявате, ако не съм в час с някои неща   Embarassed Embarassed Sad... Надявам се, да не ми се обидите ако пропусня да поздравя някой, за прохождане или нещо от сорта  Praynig
Да знаете, че всички априлчета и априлски майка са ми еднакво скъпи

# 29
ronq ,няма сърдити и обидени,сигурна съм!
Сега всяка сутрин си чакаме кафенцето  Mr. Green  food010

Общи условия

Активация на акаунт