Отговори
# 195
Ясноооо, май среща пак няма да има, в същност кой предложи тоя Южен парк ? Ако искате един Заимов, че по-близо, ако се навият повече хора нека е там. Че няма много смисъл аз и Илит само да се влачим до южния и то под час. Thinking

# 196
  • Варна
Здравейте момичета,

Хранене - ние много отдавна не ядем през ноща и сутрин си хапваме направо закуска без АМ, то е за лека нощ.

Болничките бързо да оздравяват.

# 197
за заимов и аз съм по навита.....направо страчи мога да ти звънна утре да ми кажеш със сигурност къде сте

# 198
  • София
Ясноооо, май среща пак няма да има, в същност кой предложи тоя Южен парк ? Ако искате един Заимов, че по-близо, ако се навият повече хора нека е там. Че няма много смисъл аз и Илит само да се влачим до южния и то под час. Thinking
За мен няма значение къде, всички паркове са ми еднакво далече Wink
Значи около 13 в Заимов Peace

# 199
  • София
За детската кухня- Ого я хапва от самото начало. Имаше около 2 седмици, когато не я искаше- но тогава нищо не ядеше заради зъбите. После пак си я прояде. Сменихме държавната кухня с частна, която е 2.40 лв. на ден (вместо 1 лв. държавната), но има повечко месо. В държавната готвят добре, но много често има кайма и месото е невидимо  Crazy . А и ми е далеко. Писна ми да се влача до там, вместо Ого да играе с другите деца. Една позната мама ми даде идеята да замразявам храната от кухнята, когато детето няма апетит и не я иска.
За срещата- ако времето е читаво, може да се включим, само трябва да си вземем първо манджите от кухнята. Това парка до Ректората ли беше  newsm78 ? Ако е там, може би и Поли ще се включи- те май често там се разхождат.

# 200
Урааааааааааааааааа 13 ч. в парка Заимов  Peace
Зазу, Поли съм и казала да ми се обади, че аз все гледам и не мога да я позная, пък нали съм известна, ама тя се срамува
  Hug  Blush

# 201
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за милите пожелания-както винаги страхотни и страшно мили  Heart Eyes
Купонът мина страхотно,дори някой още продължават да празнуват.Явно обаче емоциите около многото хора са дошли малко в повече на Алекс,защото заспа преди малко и то с голям зор.
Благодаря ви и за комплиментите за тортата  Hug Hug HugНаистина беше много вкусна   chef smooth,от всички ъгли не успях да я снимам,но все пак имам някой фотос  Laughing

Ивалекс,чакаме с нетърпение и твоето творение за Вяра.Сигурна съм,че ще е прекрасно.Аз не успях да моделирам фигурки успешно,но съм сигурна,че твоите са страхотни.  Peace

Лина и теб те чакаме с тортата за Галенка  Hug

Gabin-добре дошла!И името наистина е страхотно!В следващата темичка ще те добавя на първа страничка.А ако искаш може да качиш снимки на Дими в албумчето от първата страничка.По-лесно е  Peace

Поли,Алекс си хапва само второто от ДК,супата и десерта не му ги давам.Може просто на момента да не и харесва на Дари храната и затова да я отказва.Иначе и аз редовно изхвърлям  Peace

Роня,за храненето през ноща,скоро Ларсен каза,че Калина почти изведнъж се е отказала,така че не се притеснявай  Peace Алекс хапва към 5-6 ч(и си го водя почти нощно,защото после пак закусва).

МАРТА,за съжаление татито видя тортата само на снимка,но си я хареса много! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА,ЯВОР,ХРИСТАС И КАМЕЛИЯ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА EVVE_

# 202
Зазу, зад Ректората е Докторската градина. Парка Заимов е малко под паметника Левски.
Страчи, само в началото беше срам. Сега и аз гледам да разпозная някой, обаче не разпознавам. Или не ви засичам в парка или просто не мога да ви позная. Ето сега утре ще се постарая да дойда, ако е в Заимов но към 1 часа Дари спи и не винаги излизаме тогава. Та ако пропусна не е от срам. Wink

# 203
  • София
Честита първа годинка и на днешните ни рожденици!
Белослава Владимир Аделина Борислав Теодора Никола Теодора

Техните мами bobi_ko, Альона, Redim, мише, pamukla, treasure, deny1104 не пишат много, но се надявам да е заради сладки задължения покрай още по-сладките им дечица!
Да ви е честито!

ronq, с широк скоч (тиксо) съм залепила частите на пъзелите от долната страна. Повече от 2 г са така и не е мръднало Wink
За нощното хранене - ами даже незнам колко пъти е... Млечния бар е отворен нон-стоп, ама барманката спи Embarassed

smooth, много смешно ми стана като прочетох какво празнувате днес вие Wink Честито ви! И дано още утре се похвалиш, че неразположението е отминало Praynig

Ето обещаните снимки от нашия РД
http://voynova.multiply.com/photos/album/15

# 204
Честит рожден ден на празнуващите днес ! Пожелавеме ви един незабравим празник !

Ние още сме с хрема , и относно лекарствата ги пие , даже и харесва , странно нали, а относно капките е ужас и тез капки се чудя има ли ефект от тях, като детето все се мъчи, тях измислих друга, правя аз уж в моя нос фъс фъс и тя се смее и и казвам айде сега на Дани и тя щастлива и още се хваща, е пак се дърпа , но не с рев ! Вчера следобед горкото се буди толкова пъти за 2 часа сън , че .... , но снощи спинка добре !

Момичета страхотни торти, честно да си призная аз не бих успяла, а и време нямам , ставам рано чистене бързам, докато Дани стане, после в нейната стая и така става обяд, ядем спим, после и така нон стоп ! Гладене, пране , чистене , детото и деня минал, едно и също !

smooth - от къде ви беше кетъринга !

Хубав ден !
Страхтни партита имат нашите априлчета ! Вече нямам търпение и за нашето !

# 205
Честита първа годинка на априлчетата
Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора!!!
  Hug

# 206
Честит празник на днешните рожденици!

Момичета, просто ви се възхищавам, че успявате да намерите време и за правене на торти! Аз поръчах за Дими в една сладкарница - много красива, с пате отгоре, но не е като да е правена от мама.  Sad Но не виждам кога бих успяла да направя - през деня съм на работа, като се прибира гледам да си играя с бебо, а като заспи, вече и аз съм гроги ... Това е положението ....

За детската кухня - ние не я ползваме. Пробвах няколко пъти, но Дими къто че ли не е очарована (тя от коя манджа ли е очарована, де!). Аз също не я харесвам много - опитах и основното и десертите - струват ми се по солени, съответно сладки, отколкото е редно за възрастта, въпреки че вероятно са съобразени с някакви рецептурници. Та ние и готвим на пикла, а и така май ми е по-лесно, отколкото да тичам и до кухнята.

Приятен и успешен ден на всички!  Peace

# 207
Чстити годинки мили дечица!!! Бъдете здрави и засмени!

варненска среща-какво ще кажете за понеделник 13 ч., централна алея?

# 208
  • София
Честито на всички малки рожденници   bouquet . Да са живи и здрави.

За срещата- времето май е мрачничко. Ние отпадаме, защото сме с градския транспорт и не ми се рискува да ни завали  Rolling Eyes . Ще излезем из квартала, за да можем да се приберем, ако се появи дъжд.

# 209
сега гледах прогнозата и го дават да се просветли без дъжд и да стане 23 градуса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт