Бойна звезда "Галактика" - 4 последен сезон

• 11 329
  • 115
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
въпросът е ще намерят ли Земята? ако не са още.. Simple Smile аз го гледам по бтв чат-пат.

# 16
  • София
Моля ви някой да разкаже накратко поне целия първи сезон.
А ако може - и какво се случва в останалите. Hug
А стига бе, как се разказват три сезона накратко. Що не вземеш да си ги гледаш, гарантирам че ще ти е много по-интересно.
Сега се сещам за една много забавно десетминутно клипче - нещо като ироничен преглед на първите три сезона. Това е:http://www.imdb.com/video/user/me701230261/
 Mr. Green

CR, благодаря страшно много! Hug
И особено за този линк, защото на мен по принцип ми е ограничен достъпа да видео-портали,
но оттук успях да го гледам!

# 17
  • Разпиляна във въображението
Земята беше доста близо до тях, но те не разчетоха правилно "знаците" и сега започват да се отдалечават от нея. Старбък ще оправи нещата де Laughing

# 18
Изледах току-що и втората серия, и още не мога да разбера на 100% кой е последния силон - Болтар или Кара.  Thinking
Много е съмнителна работата с Кара и как се връща с чисто нов кораб, но пък и Болтар е прекалено странен с тия негови видения, изцеления и божествени работи.....

# 19
За Кара е прекалено очевидно и затова не ми се вярва да е тя. Болтар и особено Розлин ми се струват по-възможни кандидати. Ще видим. Но това едноседмично чакане между сериите ме изнервя.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 16:32 от CR

# 20
  • Варна
Аз още съм на 4-5 серия от първи сезон и нещо почва да ме дразни - като сапунка.
Вчерашната серия цялата се оправдаваха един на друг за смъртта на някой си Зак. Кой на кого какво казах, кой как се чувствам ....   Crossing Arms   Супер скучно!
Иначе ме заинтригува какво ще се случи по-нататък, май трябва по-често да превъртам  Wink

# 21
  • софия
гледахте ли новата серия... малии таз силонката Тори каква е кучкааа Grinning

# 22
Такава е! Mr. Green Приятно ме изненада.

# 23
Тази тори е направо луда. Ама, че е гадна.

Ама какви работи се случват при "враговете" а?

# 24
  • Варна
започнах трети сезон - само на мен ли ми се струва, че този сериал нещо доста се разми  Thinking 

п.с. Моля ви кажете че Лий отслабва до края на сезона  Praynig  Направо не мога да го гледам така шишкав  Sick

# 25
започнах трети сезон - само на мен ли ми се струва, че този сериал нещо доста се разми  Thinking 

п.с. Моля ви кажете че Лий отслабва до края на сезона  Praynig  Направо не мога да го гледам така шишкав  Sick

Разбира се че отслабва. Много ме е яд наистина за това размиване. Гледай докато ги освобождават от Нова Каприка и след това последния епизод, който е двоен. После почвай последния сезон направо.

Сега отново се получава едно размиване, а сезона започна толкова обнадеждаващо, а като се има предвид, че е последен би трябвало повече неща да се случват без отклоняване.

# 26
Аз пък харесах първите 10 епизода от трети сезон, но вярно, втората половина малко куцаше. Имаше някои слаби серии. Все пак не бих дала съвет да се прескачат епизоди. А пък от новия сезон нямам оплаквания, всички досега ми харесаха. И с нетърпение чакам следващия. Щях да напиша и защо, но се усетих, че ще е спойлер за някои. Много опитвам да остана неинформирана за това, какво следва нататък, но все се промъква някакъв намек от някъде. И аз не мога да устоя в повечето случаи.

# 27
  • Варна
хайде и аз съм вече в четвърти сезон! голямо превъртане беше в края на трети  ooooh! 

Нещо обаче не можах много много да разбера  Thinking

Как някой, който е участвал още в първата война срещу силоните - ще е силон.  newsm78  Останах с впечатлението, че човешките силони са по-млади, създадени след края на войната и израснали в продължение на тези 40 години затишие. 
Силоните всъщност остаряват ли? Или ги създават в определена възраст и всички копия са в тази възраст  newsm78
Да, но тогава за 40 години - този стария силон (незнам да споменавам ли имена?  Rolling Eyes) трябва да може да старее, иначе ще е много явно  Thinking
 newsm78

# 28
Елиз и на мен това не ми излиза от главата. Тай определено е загатка.

# 29
И затова си мисля, че е видяла или Тай (и съжалява заради окото и т.н.т.), или Андрес (опита се да го убие в Download).

Или пък петия силон.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт